TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.251
καλησπερακαλησπερα!!!!!!!!!!!!!
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
γιατι δεν ηρθες στην πρωινη βαρδια καλε;
καλησπερακαλησπερα!!!!!!!!!!!!!
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Αναζητειται αγορι λαγνο, με στιβαρα μπρατσα , ευγενικο , καλοκαρδο, κουκλι, κ πανω απ ολα καυριαρικο απο την περιοχη σερρες, ο οποιος 2 μερες δεν εχει δωσει ιχνη ζωης.....
οποιος γνωριζει κατι παρακαλω να ενημερωσει.... (χαχαχαχαχαχχα)
που ειναι ο λαγνουλης εεεεεεεεεεεεε?
προβες , προβες, προβες....καλησπερα
γιατι δεν ηρθες στην πρωινη βαρδια καλε;
ελαααααααααααααααα πες μουυυυυυυυυυυυυυυ ανυσηχω για το λαγνουλη μουυυυυυΞέρω απου είναι αλλά δεν λέωωωωωω!!!!!!!!
ελαααααααααααααααα πες μουυυυυυυυυυυυυυυ ανυσηχω για το λαγνουλη μουυυυυυ
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΥΛΑΚΙ ΜΟΥ!!!!Καλησπέρα Μαρκελα
καλημερα καλημερα!!!!
λαγνουλη εξαφανισμενε μου εμφανισου!!!!
ειναι στα αμεσα σχεδια μου η κρητη. συντομα θα μαι κρητη.Kalhmera mwro mou eisai thea..........katevaineis pote kriti?????
καλησπερα καλε μου, εχω απλα πολυ τρεξιμο αυτο τον καιρο, μην μπαινουν κακες σκεψεισ στο κεφαλι σου. ολα ειναι οκ σε συμβαινει κατιΕσύ γιατί είσαι χαμενη ε ε ε μου λες έτσι να ξερω. .
μπα μπα μπαμετα απο ενα ζορικο π/σ/κ/ ειπα να κανω επανεμφανιση......μια σκεψη εκανα να παω με φιλεναδα σου αλλα δεν εκατσε ζοριστικα αρκετα και μου εφυγαν οι πονηρες σκεψεις......απο οτι ειδα δεν εχασα και πολλα πραγματα....ξανθομαλλουσα νεραιδα ....καλησπερα..... ;) ;) ;) ;) ;)
παρεμε τηλ οκ θέλω να τα πούμε λίγο. .καλησπερα καλε μου, εχω απλα πολυ τρεξιμο αυτο τον καιρο, μην μπαινουν κακες σκεψεισ στο κεφαλι σου. ολα ειναι οκ σε συμβαινει κατι
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
μετα απο ενα ζορικο π/σ/κ/ ειπα να κανω επανεμφανιση......μια σκεψη εκανα να παω με φιλεναδα σου αλλα δεν εκατσε ζοριστικα αρκετα και μου εφυγαν οι πονηρες σκεψεις......απο οτι ειδα δεν εχασα και πολλα πραγματα....ξανθομαλλουσα νεραιδα ....καλησπερα..... ;) ;) ;) ;) ;)