travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
μωρακι εγω μπορει να λεω και ναθελω πολλα πραματα.απο εκει και περα προσαρμοζεις οτι σου αρεσει και ταιριαζει στην περιπτωση σου.
εχω μαθει απλα κ να ακουω κ να υπολογιζω την γνωμη των αλλωνμωρακι εγω μπορει να λεω και ναθελω πολλα πραματα.απο εκει και περα προσαρμοζεις οτι σου αρεσει και ταιριαζει στην περιπτωση σου.
μωρο μου μαζι μου εγινες 5αστεροςπηρα και αλλο αστερι
λατρεμενο χρωμα!!!!!!!!μαλλον το κοκκινο χρωμα στα σεντονια σου αρεσει σωστα;ειναι το λεγομενο μπουρδελι χρωμα οπως στις κουρτινες;
Ουτε για αστεια.....μια φορα ξανθια....παντα ξανθια....το κοκκινο σε καμια περιπτωση το μαυρο μου παει παρα πολυ κ φαινομαι τελειος διαφορετικη
λεσ να το τολμησω?
ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΕΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟΟυτε για αστεια.....μια φορα ξανθια....παντα ξανθια....
Ρωτα και μενα που το τολμησα......και μετανιωσα....πικρα
Μ ΑΡΕΣΕΙ Κ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΙΟ ΔΕ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΛΕΜΕ.προσωπικα λατρευω το φλογερο κοκκινο χρωμα στο μαλλι μετριου μηκους....αλλα νομιζω μαρκελα μου οτι το ξανθο το στηριζεις τρελα...
καλησπερα κουκλες αλεξια και μαρκελα!!!! και στα ωραια αγορια
συμφωνω κι εγω με την Αλεξια,καλημερα :-*Ουτε για αστεια.....μια φορα ξανθια....παντα ξανθια....
Αυτό μου θυμίζει το "μια φορά ΚΝΙτης , πάντα ΚΝΙτης" που έλεγε και ο Πανούσης!Ουτε για αστεια.....μια φορα ξανθια....παντα ξανθια....