n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
τρομερη σου λεω χαλαει τον κοσμοδεν το ηξερα σε ευχαριστω στην πρωτη ευκαιρια θα το δοκιμασω.
τρομερη σου λεω χαλαει τον κοσμοδεν το ηξερα σε ευχαριστω στην πρωτη ευκαιρια θα το δοκιμασω.
χωρις νατο θελω εκανα διαφημηση.ηθελα να πω οτι παρειγγειλα το καλυτερο φαγητο και οχι απο τον καλυτερο. θελω ποσοστα απο την διαφημιση
εγω παντος δοκιμασα π.... τραωεστολαγνου κ μου μεινε αλησμονητη....ναι ρε για αυτο στο λεω πιτα ολικης τρομερη να δοκιμασεις
επειδη εχω γινει δεκτης αρκετων μυνηματων και βαριεμαι να απανταω στον καθενα προσωπικα θα προσπαθησω να ειμαι αντικειμενικος και περιεκτικος.προσωπικα την βρηκα ωραια και γλυκια.ειμαι μονο ενεργειτικος και δεν με ενδιαφερει το παθητικο κομματι.εχει κανονικο και λειτουργικο εργαλειο.κανει τα παντα με προφυλακτικο.γλωσσοφιλα δινει εαν γουσταρει τον αντρα.προτιμησα να μην ανεβασω την κριτικη που εγραψα για το διημερο που περασα διοτι προτιμω αυτες τις στιγμες νατις κρατω για την παρτυ μου.
σατραπη μου
δημιε...........ωραιες καταστασεις
οκ αγγελε μου!!!!!!!!!!!!!!!!μωρακι σε κανα 10λεπτο φευγω απο την δουλεια.κλεινω το λαπτοπ και τα λεμε σε καμμια ωριτσα χωρις να με ενοχλουν εξωτερικοι παραγοντες.τα λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
πιλοτε μου!!!!!!!!!για αεροπλανικες καταστασεις
το κοκκινο σε καμια περιπτωση το μαυρο μου παει παρα πολυ κ φαινομαι τελειος διαφορετικηνα σε ρωτησω κατι;σκεφτομουν πως θα εδειχνες κολασμενα ομορφη εαν εβαφες το μαλλι σου κοκκινο η μαυρο.η γνωμη σου;
μ αρεσει κ μενα σαν ιδεα θα το εξετασουμε σοβαρα ως ενδεχομενονομιζω ειναι μια αλλαγη που εμενα προσωπικα με εξιταρει. > > > > >