Νέα

Μάρκα στρώματος!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα filos78
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 143
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.863
Πόντοι
5.975
Όντας μέλος αυτού του υπέροχου site περί τα 5 χρόνια, ένιωσα την ειλικρινή ανάγκη να δημιουργήσω (και εγώ επιτέλους) ένα θέμα στο οποίο ευελπιστώ να ακούσω τα σχόλια και τις απόψεις σας!
Με λίγα λόγια, έχω μπει πλέον στη διαδικασία να αγοράσω ένα κρεβάτι της προκοπής στο οποίο να ξεκουράζω το κορμάκι μου  :2funny: μετά τις ένδοξες μπουρδελο-studioτσαρκες που πρόκειται να επανέλθω στο εγγύς μέλλον... Θα ήθελα λοιπόν να μου προτείνετε φίλτατ-οι/ες συναγωνιστές αν έχετε κάποια πρόταση να μου κάνετε, καθώς οι επιλογές είναι πολλές και με μπερδεύουν σε μεγάλο βαθμό!!!  :think:
Θα δώσω που θα δώσω τόσα χρήματα και όπως καταλαβαίνετε προσπαθώ να πιάσουν όσο περισσότερο γίνεται τόπο!!!  :helpplea:

A_re_Koula

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
16

για μια στιγμη νομιζα οτι διαβασα "μαλακια στρωματος"! :huh: :huh: :huh:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
coco-mat, τόσο απλά τόσο φυσικά.

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
γει'α σου φίλε , ναί αυτά ,άλλη κατάσταση αλλά πλέον λιγουλάκι αλμυρά ;) :2funny:

magiaros

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2009
Κριτικές
18
Like
11
Πόντοι
11
Τα Media strome ειναι πιο ακριβα απο ολα αλλα και τα τοπ

Επισκέπτης
ψιτ..
μην γραφετε παπαριες κρινοντας εξ ιδιων & μονο..
στην αγορα κυκλοφορουν απειρες μαρκες-εργοστασια στρωματων με τεραστια διαφορα τιμων..
τα hypnos πχ που ειναι τα καλυτερα του πλανητη ξεκινανε απο 6χηνες το απλο..
εξυπακουεται οτι υπαρχουν & τα φουφουτεξ με Χ ευρω..
ο παιχτης δεν γραφει ουτε διαστασεις,ουτε ποσα χρηματα διατιθεται να ξοδεψει..
αρα κανεις δεν μπορει να του απαντησει σοβαρα..

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Πάρε ενα φουσκωτό για καμπινγκ.
Από 35 € ξεκινάνε  ;)

OP
OP
filos78

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.863
Πόντοι
5.975
ψιτ..
μην γραφετε παπαριες κρινοντας εξ ιδιων & μονο..
στην αγορα κυκλοφορουν απειρες μαρκες-εργοστασια στρωματων με τεραστια διαφορα τιμων..
τα hypnos πχ που ειναι τα καλυτερα του πλανητη ξεκινανε απο 6χηνες το απλο..
εξυπακουεται οτι υπαρχουν & τα φουφουτεξ με Χ ευρω..
ο παιχτης δεν γραφει ουτε διαστασεις,ουτε ποσα χρηματα διατιθεται να ξοδεψει..
αρα κανεις δεν μπορει να του απαντησει σοβαρα..
δεν έχεις άδικο εδώ που τα λέμε, μιλάω για ένα κανονικό μονό κρεβάτι και ελπίζω να βρω κάτι αξιόλογο μεταξύ 1.200,00 - 1.500,00 € χωρίς να αποκλείω και ακόμα περαιτέρω χρήματα αν κρίνω ότι κάτι τέτοιο αξίζει...

Επισκέπτης
δεν έχεις άδικο εδώ που τα λέμε, μιλάω για ένα κανονικό μονό κρεβάτι και ελπίζω να βρω κάτι αξιόλογο μεταξύ 1.200,00 - 1.500,00 € χωρίς να αποκλείω και ακόμα περαιτέρω χρήματα αν κρίνω ότι κάτι τέτοιο αξίζει...
σε αυτη την τιμη(μαλλον) μπορεις να παρεις καθαρο λατεξ χωρις φαινομενο μνημης(δεν χρειαζεται να το γυρνας ανα 3μηνο για να μην παρει μονιμη κλιση)..
προσεξε μονο μην το παρεις πολυ σκληρο γιατι ναι μεν το πρωι θα σηκωνεσαι περδικι αλλα μεχρι να το συνηθισεις,θα στριφογυρνας σαν σβουρα μεχρι να βολευτεις..

Geppetto33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
475
Πόντοι
301
αδερφε μου ειμαι ο ανθρωπος σου.επιπλα εχω και ειμαι εδω για να σε  :helpplea:.ρωτα τι θες?στρωμα και κρεβατι η μονο στρωμα?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τρυπα πάρε και θα με θυμηθείς.

Το GENESI δημιουργήθηκε αποκλειστικά  από φυσικά στοιχεία όπως η σόγια, το νερό, ο άνθρακας και το ασήμι. Η εσωτερική του δομή αποτελείται από:
το εξελιγμένο στα εργαστήρια της NASA υλικό MEMORY - από φυσική σόγια - [size=14pt]που θυμάται το σχήμα του σώματος[/size]

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αδερφε μου ειμαι ο ανθρωπος σου.επιπλα εχω και ειμαι εδω για να σε  :helpplea:.ρωτα τι θες?στρωμα και κρεβατι η μονο στρωμα?
αυτά που σου δίνουν όταν τα πουλάς λες; τα γ' διαλογής;

Υ.Γ.
προσοχή. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΚΡΕΒΑΤΙ ΑΠΟ ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΟ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ.

Novoselac

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2009
Κριτικές
4
Like
90
Πόντοι
6

Το GENESI δημιουργήθηκε αποκλειστικά  από φυσικά στοιχεία όπως η σόγια, το νερό, ο άνθρακας και το ασήμι. Η εσωτερική του δομή αποτελείται από:
το εξελιγμένο στα εργαστήρια της NASA υλικό MEMORY - από φυσική σόγια - [size=14pt]που θυμάται το σχήμα του σώματος[/size]

ΤΙΜΕΣ

90x200   160x200

€1142   €2058

τσάμπα πράμα

πάρε κόσμε

Geppetto33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
475
Πόντοι
301
φιλε μου τα κρεβατια τα πουλαω χωρις τα στρωματα αλλα ο περρισοτερος κοσμος θελει και στρωαμα μαζι γιατι στις εκθεσεις κατι πονηροι σαν κι εσενα πανε και τα πληρωνουν παραπανω.εγω μπορω να παρω σχεδον ολα τα στρωματα χονδρικη φιλε να στο παραδωσουν η ιδια η εταιρια σπιτη σου και να το παρεις φθηνοτερα.και με το χαρτι της εταιρειας οτι αυτο που ζητησες αυτο πηρες.αλλα γουσταρω τους πονηρους που πληρωνουν παραπανω και το παιζουν και εξυπνη :birdman:

Επισκέπτης

Το GENESI δημιουργήθηκε αποκλειστικά  από φυσικά στοιχεία όπως η σόγια, το νερό, ο άνθρακας και το ασήμι. Η εσωτερική του δομή αποτελείται από:
μεχρι την επομενη 10ετια ειμαι καλυμμενος..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom