brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.679
- Πόντοι
- 2.606
σκεψου η γκομενα ειναι τοσο αδιαφορη που το γυρισαν σε συζητηση αλα capital.gr
σκεψου η γκομενα ειναι τοσο αδιαφορη που το γυρισαν σε συζητηση αλα capital.gr
Μαν αν νομιζεις οτι σε λυπομαστε που περνεις ενοικιο 10 χιλιαρικα το μηνα τοτε μαλλον πρεπει να αναθεωρησειςΜαγκες οτι γραφω δεν το γραφω για να με λυπηθυτε ξεκολατε.το εγραψα προς το φιλο που λεει θα τα χαλαγα ολα και θα εδινα και στους φτωχους.Εγω ζω με αυτα και αποταμιευω γιατι αν γινει η μαλακια πρεπει να εχω να δωσω.αυτα.
Μαν αν νομιζεις οτι σε λυπομαστε που περνεις ενοικιο 10 χιλιαρικα το μηνα τοτε μαλλον πρεπει να αναθεωρησεις
Δυσκολη και αγχωτικη η δουλεια του εισοδηματια δηλαδη τύπε. Δεν ξερεις τι σου ξημερωνει.για τον αλεξ το εγραψα που με ειρωνευτηκε.
Για να μπορεσω να επιβιωσω σαν εισοδηματιας πρεπει να εχω κεφαλαιο κινησης παντα γιατι αν ξενοικιαστει θα εχω μεγαλο προβλημα.Γιαυτο καθε μηνα πρεπει να αποταμιευω.
Το να δουλεψεις ας πούμε καποια στιγμη δεν συζητειται ε?Μαγκες οτι γραφω δεν το γραφω για να με λυπηθυτε ξεκολατε.το εγραψα προς το φιλο που λεει θα τα χαλαγα ολα και θα εδινα και στους φτωχους.Εγω ζω με αυτα και αποταμιευω γιατι αν γινει η μαλακια πρεπει να εχω να δωσω.αυτα.
Παρτο αλλιως, το θεμα ειναι να "ζεις", οχι να επιβιώνεις... ;)για τον αλεξ το εγραψα που με ειρωνευτηκε.
Για να μπορεσω να επιβιωσω σαν εισοδηματιας πρεπει να εχω κεφαλαιο κινησης παντα γιατι αν ξενοικιαστει θα εχω μεγαλο προβλημα.Γιαυτο καθε μηνα πρεπει να αποταμιευω.
Δυσκολη και αγχωτικη η δουλεια του εισοδηματια δηλαδη τύπε. Δεν ξερεις τι σου ξημερωνει.
Εισοδηματιας δεν δηλωσες τύπε?Ειπα εγω σε κανεναν οτι δεν δουλευω? μην προτρεχετε και λετε οτι θελετε......
Εισοδηματιας δεν δηλωσες τύπε?
Δηλαδη ο Παγκαλος και ο Βενιζελος που βγαζουν περισσοτερα απο εισοδηματα σε σχεση με τη δουλεια τους, πρεπει να δηλωνουν εισοδηματιες? Δεν πιανω ακριβως το συλλογισμο σου, αλλά τελος παντων. Δηλαδη αν εγω εβγαζα 2 χιλιαρικα απο την δικηγορια και 5 απο ενοικια, θα ημουν εισοδηματιας?Δηλωνεις οπου βγαζεις περισσοτερα αδερφε.εγω βγαζω περισσοτερα απο εισοδηματα οχι απο δουλεια.
Δηλαδη ο Παγκαλος και ο Βενιζελος που βγαζουν περισσοτερα απο εισοδηματα σε σχεση με τη δουλεια τους, πρεπει να δηλωνουν εισοδηματιες? Δεν πιανω ακριβως το συλλογισμο σου, αλλά τελος παντων. Δηλαδη αν εγω εβγαζα 2 χιλιαρικα απο την δικηγορια και 5 απο ενοικια, θα ημουν εισοδηματιας?
Δηλωνεις οπου βγαζεις περισσοτερα αδερφε.εγω βγαζω περισσοτερα απο εισοδηματα οχι απο δουλεια.
παιρνω 10 χιλιαρικα το μηνα καθαρα απο ενοικια και δεν φοραω ουτε κουστουμια ουτε ειμαι καθε μερα στο συνταγμα να με βριζουν.καλυτερα δεν ειμαι τι λες?διακοπες παω οσο θελω και γενικα κανω οτι θελω.δεν ειμαι σε καλυτερη μοιρα?
Τύπε η ομοιότητα μεταξύ μας αρχίζει και με ανησυχεί. Είμαι και εγώ εισοδηματίας, με δουλειά σαν συμπλήρωμα και έχω νικ που τελειώνει σε 69 :S
Παπάρια είσαι. Ειδικά τώρα με τους νέους φόρους ακινήτων και έρμαιο στον κάθε κακοπληρωτή νοικάρη. Εκτός και αν βάζεις και εσύ μπράβους όπως έλεγε ο Λάκης
Δες και σε τι εταιρίες είναι χωμένος ο μέσος βουλευτής, τι μετοχές, τι καταθέσεις έχει και ξαναέλα να μου πεις.
Τρυπο εχουν βγει κατι καινουργιες φωτο της Μαρινας με πρασινο μπικινι και ρωγα πρωτη μουρη
Δεν επιτρεπεται να τις εχουν αλλοι πρωτοι απο εσενα
κανονισε το σε παρακαλω