Νέα

Μαρίνα Βερνίκου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 111
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Μαγκες οτι γραφω δεν το γραφω για να με λυπηθυτε ξεκολατε.το εγραψα προς το φιλο που λεει θα τα χαλαγα ολα και θα εδινα και στους φτωχους.Εγω ζω με αυτα και αποταμιευω γιατι αν γινει η μαλακια πρεπει να εχω να δωσω.αυτα.
Μαν αν νομιζεις οτι σε λυπομαστε που περνεις ενοικιο 10 χιλιαρικα το μηνα τοτε μαλλον πρεπει να αναθεωρησεις  :2funny:

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Μαν αν νομιζεις οτι σε λυπομαστε που περνεις ενοικιο 10 χιλιαρικα το μηνα τοτε μαλλον πρεπει να αναθεωρησεις  :2funny:

για τον αλεξ το εγραψα που με ειρωνευτηκε.

Για να μπορεσω να επιβιωσω σαν εισοδηματιας πρεπει να εχω κεφαλαιο κινησης παντα γιατι αν ξενοικιαστει θα εχω μεγαλο προβλημα.Γιαυτο καθε μηνα πρεπει να αποταμιευω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006

Για να μπορεσω να επιβιωσω σαν εισοδηματιας πρεπει να εχω κεφαλαιο κινησης παντα γιατι αν ξενοικιαστει θα εχω μεγαλο προβλημα.Γιαυτο καθε μηνα πρεπει να αποταμιευω.
Δυσκολη και αγχωτικη η δουλεια του εισοδηματια δηλαδη τύπε. Δεν ξερεις τι σου ξημερωνει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Μαγκες οτι γραφω δεν το γραφω για να με λυπηθυτε ξεκολατε.το εγραψα προς το φιλο που λεει θα τα χαλαγα ολα και θα εδινα και στους φτωχους.Εγω ζω με αυτα και αποταμιευω γιατι αν γινει η μαλακια πρεπει να εχω να δωσω.αυτα.
Το να δουλεψεις ας πούμε καποια στιγμη δεν συζητειται ε?

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166

Παρτο αλλιως, το θεμα ειναι να "ζεις", οχι να επιβιώνεις... ;)

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Ειπα εγω σε κανεναν οτι δεν δουλευω? μην προτρεχετε και λετε οτι θελετε......

Αλλα ας υποθεσουμε οτι δεν δουλευω.Γιατι να δουλευα εφοσον παιρνω αυτα τα χρηματα?

Δλδ θα παω να δουλεψω για 560 ευρω και θα εχω καθαρο ειδσοδημα μηνιαιως 10 χιλιαρικα ?

Το να την περναω με τα δεκα και να κανω αυτα που με ευχαριστουν και να περναω οπως θελω γιατι η ζωη ειναι μια και περναει γρηγορα μας χαλαει?

Ενας που ξεκιναει και δουλευει με 560 ευρω τι προπτικες εχει στην σημερινη ελλαδα και πως επιβιωνει?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Δηλωνεις οπου βγαζεις περισσοτερα αδερφε.εγω βγαζω περισσοτερα απο εισοδηματα οχι απο δουλεια.
Δηλαδη ο Παγκαλος και ο Βενιζελος που βγαζουν περισσοτερα απο εισοδηματα σε σχεση με τη δουλεια τους, πρεπει να δηλωνουν εισοδηματιες? Δεν πιανω ακριβως το συλλογισμο σου, αλλά τελος παντων. Δηλαδη αν εγω εβγαζα 2 χιλιαρικα απο την δικηγορια και 5 απο ενοικια, θα ημουν εισοδηματιας?  :think:

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Δηλαδη ο Παγκαλος και ο Βενιζελος που βγαζουν περισσοτερα απο εισοδηματα σε σχεση με τη δουλεια τους, πρεπει να δηλωνουν εισοδηματιες? Δεν πιανω ακριβως το συλλογισμο σου, αλλά τελος παντων. Δηλαδη αν εγω εβγαζα 2 χιλιαρικα απο την δικηγορια και 5 απο ενοικια, θα ημουν εισοδηματιας?  :think:

ο παγκαλος και ο βενιζελος ειναι πολιτικοι και διασημοι.Αν εσυ ησουν εφοπλιστης και ειχες και 5 βενζιναδικα .τι θα ελεγες οτι εισαι?Μια κορη του λαιμου ειναι χορευτρια η λουκια απο το χορευτιλικι ζει?

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.939
Πόντοι
3.475

Ο καθενας δηλωνει ο,τι τον αντιπροσωπευει.

Αν βγαζεις 10 απο νοικια, και 2 απο τη δουλεια σου, αλλα τη δουλεια σου την εχεις χεσμενη, μπορεις να δηλωνεις εισοδηματιας.

Αν βγαζεις 10 απο νοικια αλλα η βασικη σου ενασχοληση ειναι τα ραλλι αναβασεων, και εχεις παρει πανελληνιο πρωταθλημα, μπορεις να δηλωνεις ραλλιστας.

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Δηλωνεις οπου βγαζεις περισσοτερα αδερφε.εγω βγαζω περισσοτερα απο εισοδηματα οχι απο δουλεια.

Τύπε η ομοιότητα μεταξύ μας αρχίζει και με ανησυχεί. Είμαι και εγώ εισοδηματίας, με δουλειά σαν συμπλήρωμα και έχω νικ που τελειώνει σε 69 :S

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
παιρνω 10 χιλιαρικα το μηνα καθαρα απο ενοικια και δεν φοραω ουτε κουστουμια ουτε ειμαι καθε μερα στο συνταγμα να με βριζουν.καλυτερα δεν ειμαι τι λες?διακοπες παω οσο θελω και γενικα κανω οτι θελω.δεν ειμαι σε καλυτερη μοιρα?

Παπάρια είσαι. Ειδικά τώρα με τους νέους φόρους ακινήτων και έρμαιο στον κάθε κακοπληρωτή νοικάρη. Εκτός και αν βάζεις και εσύ μπράβους όπως έλεγε ο Λάκης  :2funny:
Δες και σε τι εταιρίες είναι χωμένος ο μέσος βουλευτής, τι μετοχές, τι καταθέσεις έχει και ξαναέλα να μου πεις.

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Τύπε η ομοιότητα μεταξύ μας αρχίζει και με ανησυχεί. Είμαι και εγώ εισοδηματίας, με δουλειά σαν συμπλήρωμα και έχω νικ που τελειώνει σε 69 :S

Στα αρχιδια σου ολα κανε τουρισμοοοοοοοο!!!!!!

Εχει η Μαρινα ξενοδοχειο στην Σιφνο τραβα να αραξεις.....

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Παπάρια είσαι. Ειδικά τώρα με τους νέους φόρους ακινήτων και έρμαιο στον κάθε κακοπληρωτή νοικάρη. Εκτός και αν βάζεις και εσύ μπράβους όπως έλεγε ο Λάκης  :2funny:
Δες και σε τι εταιρίες είναι χωμένος ο μέσος βουλευτής, τι μετοχές, τι καταθέσεις έχει και ξαναέλα να μου πεις.

θα ντρεπομουν να ημουν βουλευτης πραγματικα.οταν θα σου πεταξουνε γιαουρτια και θα σε γιουχαρουν θα το καταλαβεις.δεν θυσιαζονται ολα για το χρημα αδερφε.....

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.812
Πόντοι
12.756
Τρυπο εχουν βγει κατι καινουργιες φωτο της Μαρινας με πρασινο μπικινι και ρωγα πρωτη μουρη  :cum: :cum: :cum:
Δεν επιτρεπεται να τις εχουν αλλοι πρωτοι απο εσενα  :huh:
κανονισε το σε παρακαλω  :sunglasses:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Τρυπο εχουν βγει κατι καινουργιες φωτο της Μαρινας με πρασινο μπικινι και ρωγα πρωτη μουρη  :cum: :cum: :cum:
Δεν επιτρεπεται να τις εχουν αλλοι πρωτοι απο εσενα  :huh:
κανονισε το σε παρακαλω  :sunglasses:
:)
fa4cf960b0752f7cef26a98e850cd84b_L.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom