Νέα

Μαρίνα Μαράτου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pussymaniac
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.918
Πόντοι
9.297
Περιμένω να δω ποτέ θα βάλετε περιπτερουδες και σερβιτόρες σε καφετέριες και φαγαδικα...πιο πολύ ενδιαφέρον θα έχει και ΣΙΓΟΥΡΑ αυτές θα είναι πιο διάσημες και απείρως χρησιμοτερες.

patousolatris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
3.141
Πόντοι
446
Μία πολλά υποσχόμενη σταρλετιτσα pr σε μαγαζια απ γνωστό νησί , δεν έκανε καριέρα τότε ποτέ ήταν οι προτάσεις φουλ τώρααα δύσκολα τα πράγματα
η καριερα της ηταν 3 μηνες στο deal!

patousolatris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
3.141
Πόντοι
446

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.918
Πόντοι
9.297
επαιξε και αν δεν κανω λαθος και για 2 λεπτα με το ρολοι στην μουρμουρα!
Εγώ στο Δημοτικό ήμουν σε θεατρική ομάδα και έκανα περιοδεία και πήγα και σε φεστιβάλ παιδικού θεάτρου...τι να μας πει το γατί ρε από υποκριτική;

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.419
Πόντοι
736
Η γκομενα βιζιταρει κανονικότατα αλλά αυστηρά όχι για peasants φτωχομπινεδες δηλαδή παζαρακιδες . Σουλατσάρει στο τηλεοπτικό κύκλο σαν άλλες εκατοντάδες που θα πάρουν κανένα κομπαρσορολο η θα χωθούν σε κανένα τηλεπαιχνίδι. Καλοκαίρια αράζει Αστέρα για μπανακια και εξόδους γενικά σε Κολωνάκι, διαφορα θέατρα και λυρικές σκηνές. Το παίζει φιλόσοφε αλλά είναι ψωλαρπαχτρα αυστηρά όμως για φραγκατα καυλια. Τη συντηρούν μαλακοκαβλιδες μηνυματακιδες λαγοί . Τέλος την έχω πετύχει κάποια φορές σε αρκετά κυριλέ μέρη μαζί με τύπους τους οποίους γνωρίζω ότι η οικονοκικη τους κατάσταση ειναι αρκετά σταθερή κ καλή . Ελπίζω να σας κάλυψα μύστες μου, οποτε τα δόντια μέσα εκτός κ αν είστε διατεθημένοι να σας δαγκώσει με το ανάλογο αντάλλαγμα εις γνώση σας και το αντέχει η τσέπη σας … καλά γαμησια τότε

grg85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2016
Like
1.656
Πόντοι
201
Μμ

Συνημμένα

• IMG_20230227_202716.jpg
    IMG_20230227_202716.jpg
    402 KB · Εμφανίσεις: 52

gortsia

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
432
Πόντοι
21
Η γκομενα βιζιταρει κανονικότατα αλλά αυστηρά όχι για peasants φτωχομπινεδες δηλαδή παζαρακιδες . Σουλατσάρει στο τηλεοπτικό κύκλο σαν άλλες εκατοντάδες που θα πάρουν κανένα κομπαρσορολο η θα χωθούν σε κανένα τηλεπαιχνίδι. Καλοκαίρια αράζει Αστέρα για μπανακια και εξόδους γενικά σε Κολωνάκι, διαφορα θέατρα και λυρικές σκηνές. Το παίζει φιλόσοφε αλλά είναι ψωλαρπαχτρα αυστηρά όμως για φραγκατα καυλια. Τη συντηρούν μαλακοκαβλιδες μηνυματακιδες λαγοί . Τέλος την έχω πετύχει κάποια φορές σε αρκετά κυριλέ μέρη μαζί με τύπους τους οποίους γνωρίζω ότι η οικονοκικη τους κατάσταση ειναι αρκετά σταθερή κ καλή . Ελπίζω να σας κάλυψα μύστες μου, οποτε τα δόντια μέσα εκτός κ αν είστε διατεθημένοι να σας δαγκώσει με το ανάλογο αντάλλαγμα εις γνώση σας και το αντέχει η τσέπη σας … καλά γαμησια τότε
Χρήμα υπάρχει
Δόξα θέλουμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom