nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.247
- Πόντοι
- 1.106
Τον παιζωΠολλά καλά μουνιά και για όλα τα γούστα. Εμένα η αγαπημένη μου ήταν μία που είχε εμφανιστεί πέρσι
Τι είναι αυτή και καλα?
Τον παιζωΠολλά καλά μουνιά και για όλα τα γούστα. Εμένα η αγαπημένη μου ήταν μία που είχε εμφανιστεί πέρσι
Ένα από τα πολλά καλά μουνια που πάνε στο deal. Δυστυχώς δεν ξέρω λεπτομέρειες.Τον παιζω
Τι είναι αυτή και καλα?
πολυ καλο μιλφομουνο.Τον παιζω
Τι είναι αυτή και καλα?
Πανεμορφη...Πολλά καλά μουνιά και για όλα τα γούστα. Εμένα η αγαπημένη μου ήταν μία που είχε εμφανιστεί πέρσι
O Χρήστος λέτε να ..τρώει τίποτα?..δεν τον έχω να τα αφήνει έτσι να περνούνΠολλά καλά μουνιά και για όλα τα γούστα. Εμένα η αγαπημένη μου ήταν μία που είχε εμφανιστεί πέρσι
Αυτες ηταν μουναρες κι οχι το πλαστικο κοντοπουτανο!!!Οχι καλέ τυχαίο είναι....,απλώς έτυχε σε αυτό το παιχνίδι να συμμετέχουν πολλές μουνάρες
Την ταμπέλα "Διαθέσιμη μόνο σε μεγαλογαιοκτημονες ,μεγαλοδικηγόρους κτλ ΚΑΙ ΟΧΙ σε ανέργους και φτωχομπινεδες " την βλέπετε;.Ρε μάγκες λέτε να παίζει τίποτα;
Όχι δεν μας απασχολούν οι Ταμπέλες ??Την ταμπέλα "Διαθέσιμη μόνο σε μεγαλογαιοκτημονες ,μεγαλοδικηγόρους κτλ ΚΑΙ ΟΧΙ σε ανέργους και φτωχομπινεδες " την βλέπετε;
Απασχολούν αυτήν όμως αγαπητέ συναγωνιστή....αυτό είναι το πρόβλημα.Όχι δεν μας απασχολούν οι Ταμπέλες ??