Νέα

Μαρίνα Βερνίκου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 111
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.812
Πόντοι
12.756
τυπε για τον βατραχο λες αλλα ... αλβανος εισαι? Αμα δεν ειναι μιδας 30ρης να τερματισει η καγκουρια αστο, μη το ανοιγεις καθολου

σε δοκιμαζα τυπε  :grin: σωστος , εκει φαινεται η καγκουρια

κανονικα ανοιγεις την εξαλιτρη και ανοιγεις  6 μικρες , ετσι παει το θεμα  :grin:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.812
Πόντοι
12.756
σκεψου η γκομενα ειναι τοσο αδιαφορη που το γυρισαν σε συζητηση αλα capital.gr  :grin:

δεν ειναι και εντελως αδιαφορη , μην τα γαμαμε ολα , κουκλα δεν την λες αλλα απο κατι χτικια που εχουν ανεβει εδω στο σαιτ και γραφουν απο κατω υμνους ειναι πολυ καλυτερη ..
ωραιο χρωμα ματια εχει και κανονικο κορμι , οχι κατι το φοβερο , αλλα εχει κανει και τα παιδια και ακομη το κορμι της παραμενει φαγκαμπολ αρκετα , δεν ντυνεται σαν βηταριο , προσπαθει να κρατησει ενα στυλακι κυριας και τα καταφερνει λιγο

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Μια χαρα ειναι/ηταν η Μαρινα ... νταξ  Κειτ Απτον δεν ηταν ποτε, πιο πολυ γλυκια γκομενα ηταν απο σουπερ ντουπερ σεξυ, αλλα απ την αντα που την πασσαραν για γκομεναρα πρινσες σκαλες καλυτερη ηταν, και για μαμα 3 παιδιων μια χαρα κραταει.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
σε δοκιμαζα τυπε  :grin: σωστος , εκει φαινεται η καγκουρια

κανονικα ανοιγεις την εξαλιτρη και ανοιγεις  6 μικρες , ετσι παει το θεμα  :grin:

Ούτε από σαμπάνιες δεν ξέρεις ρε παραμυθατζή, τεκίλα πορτοκάλι σφηνάκι στο γκάζι και πολύ σου είναι

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
αλλα απο κατι χτικια που εχουν ανεβει εδω στο σαιτ

τυπε δεν ειναι μετρησιμο κριτηριο οι τροφιμοι ψυχιατρειου που ανεβαζουν τις μπαλοτσες των ονειρων τους απο το ιντερνετ καφε του δρομοκαιτιου

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
το χρημα εχει μπει στη μαμα, Ντι Σι Πι, εκει ειναι το ζουμι, και εκει δεν εχει ουτε χρηματιστηρια ουτε ρεταλι, εχει Σορο, Φορτρες και Ντανυ Λομπ. Ντι Σι Αι ειναι η βιτρινα να βλεπει η μαριδα Γκουτσι Χερμες και Εις οφ Σπειντς σαμπανια να ψαρωνει

καρφωθηκες τυπε  :grin:

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Ούτε από σαμπάνιες δεν ξέρεις ρε παραμυθατζή, τεκίλα πορτοκάλι σφηνάκι στο γκάζι και πολύ σου είναι

τυπε μου ηρθε ενα ανωνυμο πιεμ το οποιο λεει οτι ο συμφορουμητης νιπλ ετοιμασε οβερναιτ μπαγκ με ολα τα προπς κι ερχεται να σε κανει να νοιωσεις Τζουλια. Τι εννοει? Ειχε συννημενο το κατωθι.

o5vsdg.jpg

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Ότι θα του βάλω στον κώλο τις σαμπάνιες να κάνει παφ αυτό εννοεί

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

η μαγκια ειναι να ξερεις να τα πληρωνεις οχι να ξερεις πως τα λενε. τωρα πως εχει καταληξει εδω μεσα η φαση ειναι αλλο καπελο

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Μαγκες ο Ελληνας εχει ενα μεγαλο κακο που πρεπει να το κοψει.Πρεπει να σταματησει να κρινει τους κωστοπουλους τους λακηδες τους καμπουριδιδες και τους βερνικους και ολους που ειχαν χρημα η εχουν.Πρεπει να ασχοληθει με την παρτυ του μπας και βγαλει και αυτος χρημα και μπορεσει να αγορασει καμια σαμπανιτσα......αυτο εχω να πω.Τωρα για το μιλτο σπουδασε δουλευε και του τα εφερε ετσι η ζωη και τα αρπαξε.τα ιδια θα εκανε και ο καθενας μας.Αλλα οταν ο μιλτος ηταν Αμερικη και σπουδαζε και δουλευε εμεις ημασταν στα μπουρδελα και ψαχναμε τι μουνι να γαμησουμε και εγω σας ανοιγα θεματα τι επειχηρηση να ανοιξουμε?Τα ξεχασατε?λεω Ψεμματα?

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Μαγκες ο Ελληνας εχει ενα μεγαλο κακο που πρεπει να το κοψει.Πρεπει να σταματησει να κρινει τους κωστοπουλους τους λακηδες τους καμπουριδιδες και τους βερνικους και ολους που ειχαν χρημα η εχουν.Πρεπει να ασχοληθει με την παρτυ του μπας και βγαλει και αυτος χρημα και μπορεσει να αγορασει καμια σαμπανιτσα......αυτο εχω να πω.Τωρα για το μιλτο σπουδασε δουλευε και του τα εφερε ετσι η ζωη και τα αρπαξε.τα ιδια θα εκανε και ο καθενας μας.Αλλα οταν ο μιλτος ηταν Αμερικη και σπουδαζε και δουλευε εμεις ημασταν στα μπουρδελα και ψαχναμε τι μουνι να γαμησουμε και εγω σας ανοιγα θεματα τι επειχηρηση να ανοιξουμε?Τα ξεχασατε?λεω Ψεμματα?

Πλακα μας κανεις δασκαλε? Εγω με τον Λοπεθ εχουμε γεμισει 4 κοντεινερ σπασμενους σκελετους γυαλιων απο καταστηματα ολων των Βαλκανιων και ετοιμαζομαστε να κατακλυσουμε το εμπει με φτηνο σπασμενο ντιζαινερ σκελετο

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Πλακα μας κανεις δασκαλε? Εγω με τον Λοπεθ εχουμε γεμισει 4 κοντεινερ σπασμενους σκελετους γυαλιων απο καταστηματα ολων των Βαλκανιων και ετοιμαζομαστε να κατακλυσουμε το εμπει με φτηνο σπασμενο ντιζαινερ σκελετο

Αγορινα οταν η κωλοτρυπιδα του μιλτου ανοιγε στην Αμερικη ωραια εμεις καναμε χαβαλε στα μπουρδελα.......κανω λαθος?

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Αγορινα οταν η κωλοτρυπιδα του μιλτου ανοιγε στην Αμερικη ωραια εμεις καναμε χαβαλε στα μπουρδελα.......κανω λαθος?

τυπε παρολο που εγω εχω καταθεσει τα χρονακια μου στο διαβασμα και εχω καριερα και παραπονο μηδεν, οφειλω να σου πω πως δεν κρινεται ο αντρας μονο απο το χρημα. πρεπει να ειναι και ισιος.

ο καμπου οπου πει απο πισω αφηνει μουτζες εγω αυτο ξερω. εχει το αρωμα του απατεωνα ρε παιδακι μου πως να το πω.  :grin:

εγω σε 1-2 φασεις μπορουσα να βγαλω λιγο περισσοτερο χρημα αμα εκανα μπινιες σε φιλους συνεργατες αλλα ηθελα να κοιμαμαι το βραδυ χωρις στεναχωριες. τωρα βεβαια αμα το χρημα ηταν χοντρο δεν ξερω τι θα εκανα κι εγω  :grin:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.939
Πόντοι
3.475
Το να τα κονομας δεν ειναι το παν (ΓΙΑ ΜΕΝΑ).

Το θεμα ειναι πώς τα κονομας.
Τι δημιουργεις.

Αν πλασαρεσαι ως "μανατζερ" και καταχραζεσαι λεφτα μικροεπενδυτων, ή και μεγαλοεπενδυτων, τοτε μπραβο σου αλλα στ' αρχιδια μου.

Αν κανεις σοβαρες δουλειες, τοτε σε παραδεχομαι στ΄αληθεια.

Ειχα δει ενα ντοκυμεντερ για το πώς εγινε η γεφυρα Ριου - Αντιριου.
Μετα απ' αυτο, ειπα full respect στον Αβαξ και τον Ιωαννου, ο,τι κι αν κονομησει.
Το ιδιο λεω σ' αυτους που εκαναν το Μετρο, και ολα τα αλλα μεγαλα εργα.
Ή στο Βαρδινογιαννη και το Λατση που εκαναν διυλιστηρια σε μια εποχη που δεν υπηρχε σχεδον κανενα (ισως μονο του Ασπροπυργου).

Ολοι αυτοι παρηγαγαν εργο, βαζοντας λεφτα και στην τσεπη τους.

Αντιθετα, ο Καμπουριδης φαινεται να εχει κανει τα παπαρια μου, σε επιπεδο κερδοφοριας, ξεσκιζοντας μικρομετοχους του Λονδινου και funds που μαλακιστηκαν και του τα 'σκασαν.

Οσο για Αμερικες κλπ... Εμενα δεν μου προτεινε κανεις να παω εκει περα να σπουδασω. Οχι πως θα σπουδαζα, δλδ. Τουρισμο θα εκανα. Αλλα, γυριζοντας πισω θα ειχα 20 ιδεες για μπιζνες και για αλλα πραγματα.
Τις οποιες τωρα δεν εχω.

Λοιπον, για εμενα, ολοι αυτοι που τους ερχονται ροδινα και στο τελος αποτυγχανουν ειναι loosers. Αν καλοπαντρευτηκαν, κονομησαν, φτιαχτηκαν βασει των οικογενειακων τους διασυνδεσεων, ή των καλων τους σπουδων, δικαιωμά τους αλλα - επαναλαμβανω - στ' αρχιδια μου.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.939
Πόντοι
3.475
Ετσι οπως μπορω να κρινω το Μεσσι και το Ροναλντο χωρις να παιζω μπαλα, ετσι μπορω να κρινω και τους λεφταδες χωρις να εχω λεφτα.

Αν ειχα ΛΙΓΑ λεφτα απ' την οικογενεια μου, ισως και να βλεπαμε ποιος ειναι και ποιος δεν ειναι μαγκας.

Τωρα η αποκλισή μας ειναι τετοια, ωστε δεν θα ειμαστε ποτε συγκρισιμοι.

ΥΓ Ασε που ξερω κατι τυπους με Φερραρι και Λαμποργκινι στο Περαμα, που δεν πηγαν ουτε Γυμνασιο και τωρα εχουν καμια 20αρια εκατομμυρια ο καθενας, καθαρα (ΟΧΙ κλεψιμαιικα ή μαφιοζικα...)
Απο αμμοβολες και τετοια  :grin:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.812
Πόντοι
12.756
τυπε μου ηρθε ενα ανωνυμο πιεμ το οποιο λεει οτι ο συμφορουμητης νιπλ ετοιμασε οβερναιτ μπαγκ με ολα τα προπς κι ερχεται να σε κανει να νοιωσεις Τζουλια. Τι εννοει? Ειχε συννημενο το κατωθι.

o5vsdg.jpg

οταν θα του βαλω την midas gold στο κωλαρακι του να δεις τι ωραια  που θα περασει , πιο μεγαλη ειναι η σαμπανια απο αυτον

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.812
Πόντοι
12.756
η μαγκια ειναι να ξερεις να τα πληρωνεις οχι να ξερεις πως τα λενε. τωρα πως εχει καταληξει εδω μεσα η φαση ειναι αλλο καπελο

κρατα αυτο το μηνυμα για το ξεβρακωμα που θα φαει η κοντη μαιμου  ;)

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Ετσι οπως μπορω να κρινω το Μεσσι και το Ροναλντο χωρις να παιζω μπαλα, ετσι μπορω να κρινω και τους λεφταδες χωρις να εχω λεφτα.

Αν ειχα ΛΙΓΑ λεφτα απ' την οικογενεια μου, ισως και να βλεπαμε ποιος ειναι και ποιος δεν ειναι μαγκας.

Τωρα η αποκλισή μας ειναι τετοια, ωστε δεν θα ειμαστε ποτε συγκρισιμοι.

ΥΓ Ασε που ξερω κατι τυπους με Φερραρι και Λαμποργκινι στο Περαμα, που δεν πηγαν ουτε Γυμνασιο και τωρα εχουν καμια 20αρια εκατομμυρια ο καθενας, καθαρα (ΟΧΙ κλεψιμαιικα ή μαφιοζικα...)
Απο αμμοβολες και τετοια  :grin:

δλδ ειναι ωραιο να κρινει ο ενας τον αλλο πρωτου κρινει τον εαυτο του?δλδ ακουγα τις προαλλες στο ραδιο και λεγανε τον μεσσι αμπαλο κτλπ και οτι η μπαρτσελονα εχει τελιωσει.Ο Μεσσι ξερει δεν ξερει μπαλα το ονομα του το ξερει και ο καθε βλαχος στο πιο τελιωμενο χωριο της Ελλαδας.τωρα αμπαλος πως ειναι.....ελατε πειτε μου εσεις.Απλα στην Ελλαδα ακουγονται πολλα και τα περισσοτερα ειναι και λαθος γιατι ο ελληνας τα ξερει ολα.Και δεν λεω να μην πεις την γνωμη σου για το ροναλντο η για τον μεσσι εννοειται να την πεις συζητηση να γινεται παντα αλλα το να λεει ο καθενας τον γκομενο της καντζα βρωμιαρη γυφτο μπαφακια και οτι αλλη μαλακια του ερχεται επειδη αυτος δεν γαμαει μια μουναρα και γαμαει μια χοντρη με πατσα δεν τον καταλαβαινω.

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
δλδ ειναι ωραιο να κρινει ο ενας τον αλλο πρωτου κρινει τον εαυτο του?δλδ ακουγα τις προαλλες στο ραδιο και λεγανε τον μεσσι αμπαλο κτλπ και οτι η μπαρτσελονα εχει τελιωσει.Ο Μεσσι ξερει δεν ξερει μπαλα το ονομα του το ξερει και ο καθε βλαχος στο πιο τελιωμενο χωριο της Ελλαδας.τωρα αμπαλος πως ειναι.....ελατε πειτε μου εσεις.Απλα στην Ελλαδα ακουγονται πολλα και τα περισσοτερα ειναι και λαθος γιατι ο ελληνας τα ξερει ολα.Και δεν λεω να μην πεις την γνωμη σου για το ροναλντο η για τον μεσσι εννοειται να την πεις συζητηση να γινεται παντα αλλα το να λεει ο καθενας τον γκομενο της καντζα βρωμιαρη γυφτο μπαφακια και οτι αλλη μαλακια του ερχεται επειδη αυτος δεν γαμαει μια μουναρα και γαμαει μια χοντρη με πατσα δεν τον καταλαβαινω.

Ματζεστικ τύπε, κάνε πολιτική. Κάνε επαφές με παράγοντες, πήγαινε σε ομιλίες, συγκεντρώσεις, βάλε υποψήφιος βουλευτής, πάρε χρίσμα. Μόνο έτσι θα προκόψεις. Άσε τον τουρισμό και κάνε πολιτική.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom