silverpalm
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 48
- Like
- 12
- Πόντοι
- 2.930
Θα μπορούσες να κοιτάξεις ΜΙΑ σελίδα πίσω αλλά δεν πειράζει.
μου αρέσεις γιατί είσαι μεγαλόψυχος.
Ρε παληκάρια δε σας καταλαβαίνω χαθήκαν οι γυναίκες?
Και μη μου πει κανεις για το μικρό κόστος γιατί βρίσκεις σε στουντιο με λιγότερα και πολύ πιο ωραίες.
Και μη μου πει κανεις για το μικρό κόστος γιατί βρίσκεις σε στουντιο με λιγότερα και πολύ πιο ωραίες.
παιδια μπορει να μου στειλει καποιος τον αριθμο της???Εαν θελεις στειλτω και σε μενα . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!
Ποια ειναι τα αυτονοητα ρε φιλε?Ανεξαρτητως των προαναφερομενων δεν διαπραγματευομαι τα αυτονοητα. Η δε εικονα του νηματος μας ευτελιζει.
παιδια μπορει να μου στειλει καποιος τον αριθμο της???
Συναγωνιστές Αθηναίοι σας έχω μια συμφέρουσα πρόταση.Τηλεφωνώ το πουλεν σας αλλά δε βγάζω άκρη. Όποιο αλάνι λοιπόν με φτιάξει με τη μαρίνα την άλλη εβδομάδα θα έχει απο μένα μια λίστα για τη θεσσαλονίκη με όλα τα highlight που υπάρχουν και "που δεν υπάρχουν"!!!!!! Αν το θεωρείτε τίμιο ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα. Ευχαριστώ.
εσυ τι προσφέρεις?καλημέρα,
της τηλεφωνώ και εγω (την έχω δει ήδη 3 φορές μέχρι τώρα..) και δεν απαντά. Το τηλέφωνο που έχω , τελειώνει σε 089, αν δεν το έχεις και το θες, πες μου.
κατσε καρνταση να καταλαβω...αντε βρισκουμε την μαρινα αν και αδυνατον γιατι δεν υπαρχουν πουθενα τα ιχνη της...εγω σου λεω την βρισκουμε μετα τι θα γινει???θα της πουμε οτι σε θελει καποιος απο θεσσαλονικη για ενα τεστ ντραιβ απο εβδομαδα...κοιτα το λεω γιατι ειναι δθσκολο αν αποφασισει και ανοιξει το κινητο της να το εχει ανοιχτο ολη την εβδομαδα για να κανει το ραντεβου μαζι σου....Συναγωνιστές Αθηναίοι σας έχω μια συμφέρουσα πρόταση.Τηλεφωνώ το πουλεν σας αλλά δε βγάζω άκρη. Όποιο αλάνι λοιπόν με φτιάξει με τη μαρίνα την άλλη εβδομάδα θα έχει απο μένα μια λίστα για τη θεσσαλονίκη με όλα τα highlight που υπάρχουν και "που δεν υπάρχουν"!!!!!! Αν το θεωρείτε τίμιο ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα. Ευχαριστώ.
καλημέρα,
της τηλεφωνώ και εγω (την έχω δει ήδη 3 φορές μέχρι τώρα..) και δεν απαντά. Το τηλέφωνο που έχω , τελειώνει σε 089, αν δεν το έχεις και το θες, πες μου.
το σαιτ δεν υπαρχειΣ'ευχαριστώ πολύ. Αν και από τότε ακόμα δεν έχω καταφέρει να κανονίσω κάτι μαζί της. Δε πειράζει όμως θα προσπαθήσω ξανά για να γευτώ τη γλύκα της Μαρίνας.
το σαιτ δεν υπαρχει
Ρε 'σεις. Μαζευτείτε!! Παρακαλάτε για τηλέφωνο πουτάνας!!!!???