Επειδή έχω δοκιμάσει κια εγώ από αυτό το γλυκό και είναι όντως εξαιρετικό. Και φυσικά αυτό οφείλεται σε αυτό που ακριβώς επικρίνουν κάποιοι... την ιδιορυθμία της. Αν ήταν επαγγελματίας θα συνέβαιναν ένα ή περισσότερα από τα παρακάτω:
- Υψηλότερη τιμή
- Τεχνητή λίπανση
- Τυποποιημένες - επιτηδευμένες υπηρεσίες
- Αυστηρή τήρηση του χρονοδιαγράμματος
Μπορεί να πας σε ένα εστιατόριο, να παραγείλεις ότι γουστάρεις, να έρθει αμέσως και να είναι και νόστιμο, αλλά έχει μια σειρά μειονεκτήματα:
- Ανθυγιεινό (λιπαρά, καρκινογόνα λάδια)
- Θέματα καθαριότητας και υγιεινής (π.χ. αυτός που κόβει την σαλάτα δεν ξέρεις, αν πριν τίναζε την πούτσα του και δεν έπλυνε τα χέρια του μετά το κατούρημα). Και τα ποιο καλά μαγαζιά, όταν πας στα μαγειρεία, αλλάζει άρδην το τοπίο για τους ανυπoψίαστους θαμώνες που απολαμβάνουν γκουρμέ γεύσεις.
- Not VFM
Εγώ πάλι εκτιμώ πολύ το σπιτικό φαγητό. Ίσως να απαιτεί λίγο χρόνο παραπάνω, ίσως να μην είναι έτοιμο στην ώρα του, αλλά πάντοτε κέρδιζε και σε απόλαυση και σε θρεπτικά συστατικά. Όσοι λοιπόν δεν εκτιμούν το σπιτικό φαγητό, ας προσπεράσουν και να απευθυνθούν σε ''εστιατόρια'' που σερβίρουν ''πλαστικό φαγητό''.
Συνοψίζοντας, λέω το εξής: αν η Μαρίνα απαντούσε σε όλους και δεν διέθετε κάποιες συγκεκριμένες ιδιορυθμίες, δεν θα ήταν απλά η Μαρίνα που σπάει τα κοντέρ, γιατί από γνήσιο, αυθεντικό ''σπιτικό φαγητό'', θα μετατρεπόταν στις κατεψυγμένες πλαστικούρες που σερβίρουν στις ταβέρνες και στα εστιατόρια.