daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 35
- Πόντοι
- 246
Ρε 'σεις. Μαζευτείτε!! Παρακαλάτε για τηλέφωνο πουτάνας!!!!???
δε συμαζευομαστε ειμαστε μουνοδουλοι
Ρε 'σεις. Μαζευτείτε!! Παρακαλάτε για τηλέφωνο πουτάνας!!!!???
ναι αλλα απο πηδημα δεν θα βρεις πολλες σε τετοιο επιπεδο και για αυτον τον λογο γινεται η ολη μανουρα αδερφε
Τι ωρα να παρω για να απαντησει;
Δεν μπορω να την πετυχω κ τσατιζομαι, κ οταν τσΤιζομαι βαραω οτι βρω...
επρεπε να εκτιμισει ανθρωπους που τις εχουμε αφησει πολυ χρημα.Η συμπεριφορά της Μαρίνας είναι πλέον απαράδεκτη.Οταν έχεις το τηλέφωνο ανοιχτό η απαντάς την ίδια στιγμή, η αργότερα αν δεν μπορείς.Αν δεν θέλεις το κλείνεις.Και μιλάω για τηλέφωνα απο ανθρώπους οχι άγνωστους,και παλαιούς.
καλησπέρα παιδεία... χρειάζομαι λίγο τα φώτα σας όσο άφορα την Μαρίνα..
θέλω να κανονίσω αύριο να την δω, αλλά το μόνο που με ανησυχεί είναι το πρόσωπο της, όλα τα άλλα που διάβασα ακούγονται καλά... με ποια συγκρίνετε φατσικά? είναι καλύτερη φατσικά από την Nadia Rosaki ? γιατί όταν έκλεισα ραντεβού με την Nadia Rosaki δεν μπορούσα να κάνω κάτι την σιχάθηκα sorry κιόλας αλλά έτσι ένιωσα.
θα με βοηθούσε πολύ η γνώμη σας..
Πρόσφατη συνάντηση με την Μαρίνα στο Lacoba.
Για την συννενόηση μαζί της καλό είναι να παίξετε με μηνύματα SMS μια και όντως δουλευει όποτε γουστάρει.
Στα του αγώνα τώρα καλή ήταν, για την τιμή της (60€).
Μία ώρα σεξ με διαφορετικές στάσεις, γλωσσόφιλα, γλύψιμο στα μπαλάκια, αλλά η κούραση της ημέρας δεν μου επέτρεψε να χύσω δεύτερη φορά. Αυτή πάντως προσπάθησε αρκετά.
Είπε επίσης μια και δεν έχει λογαριασμό εδώ, και επειδή έχει ακούσει ότι γράφονται θετικά σχόλια, να μας ευχαριστήσει όλους...
σοπατε ρε μαγκες που θα παρακαλαμε τι πατσαβουρα....υπαρχουν αλλου πορτοκαλιες πολυ καλητερες.....
Σωστός ο Θανάσης για τα SMS. Και στο φινάλε για 60 € τέτοιας ποιότητας γαμήσι ας περιμένεις και λίγο.
Η Μαρινα δεν κοροιδευει κανεναν.Εχει πει ξεκαθαρα οτι δεν ειναι επαγγελματιας και δουλευει περιστασιακα.Οταν δεν το σηκωνει το τηλεφωνο δεν το σηκωνει.Παει και τελειωσε.Οταν απαντησει θα σου πει σταρατα η μπορω την ταδε ωρα η θα δουλεψω παλι απο την ταδε μερα.Το τι κανει στο κρεββατι ειναι γνωστο πλεον..Η συμπεριφορά της Μαρίνας είναι πλέον απαράδεκτη.Οταν έχεις το τηλέφωνο ανοιχτό η απαντάς την ίδια στιγμή, η αργότερα αν δεν μπορείς.Αν δεν θέλεις το κλείνεις.Και μιλάω για τηλέφωνα απο ανθρώπους οχι άγνωστους,και παλαιούς.
Οταν ομως καποιος κανει μια κληση σε καποιον αλλο και λεει οτι ειναι κατειλημμενη η γραμμη ή εμφανιεατι η ενδειξη της αναμονης γιατι με το που καπακι σταματαει ενα απο τα δυο και η γραμμη επικοινωνει κανονικα αυτη δεν απανταει;;;;Η Μαρινα δεν κοροιδευει κανεναν.Εχει πει ξεκαθαρα οτι δεν ειναι επαγγελματιας και δουλευει περιστασιακα.Οταν δεν το σηκωνει το τηλεφωνο δεν το σηκωνει.Παει και τελειωσε.Οταν απαντησει θα σου πει σταρατα η μπορω την ταδε ωρα η θα δουλεψω παλι απο την ταδε μερα.Το τι κανει στο κρεββατι ειναι γνωστο πλεον..
Το κοροιδευεται εχει να κανει με περιπτωσεις ατομων που τους λεει παρε με τη Δευτερα την ταδε ωρα και αυτη τοτε και για ωρες μετα δεν απανταει.Οταν ομως καποιος κανει μια κληση σε καποιον αλλο και λεει οτι ειναι κατειλημμενη η γραμμη ή εμφανιεατι η ενδειξη της αναμονης γιατι με το που καπακι σταματαει ενα απο τα δυο και η γραμμη επικοινωνει κανονικα αυτη δεν απανταει;;;;
Εχεις δικαιο πως καθε ατομο οργανωνει το προγραμμα του οπως γουσταρει ομως δεν ειναι κομψο να να κοροιδευεται καποιος ή καποιοι με τοσο εντονο τροπο.
Μπορει να ξεκαθαρισει πως ξερεις κατι ειμαι με τα φεγγαρια μου να το πει αυτο υεθεως ωστε να ξερει και ο αλλος με τι εχει να κανει.
συμφωνω και εγω φιλε μου....Δεν θελω να γινω δικηγορος της αλλα το οτι την βαλανε καποιοι στο ιντερνετ χωρις να το θελει η ιδια δεν φταιει αυτη.Συνεχιζει να δουλευει με τον τροπο της και ας την παιρνουν τηλεφωνο 10αδες...Προτιμω την ασυνεπεια της ανεξαρτητης και αματερ απο την λαμογια των γραφειων 1 χρονο τωρα και δεν το εχω μετανοιωσει ;)
Δεν θελω να γινω δικηγορος της αλλα το οτι την βαλανε καποιοι στο ιντερνετ χωρις να το θελει η ιδια δεν φταιει αυτη.Συνεχιζει να δουλευει με τον τροπο της και ας την παιρνουν τηλεφωνο 10αδες...Προτιμω την ασυνεπεια της ανεξαρτητης και αματερ απο την λαμογια των γραφειων 1 χρονο τωρα και δεν το εχω μετανοιωσει ;)