troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.956
- Πόντοι
- 5.506
plaka se kano moro m!!!
plaka se kano moro m!!!
Θα βάλω μια παλιά φανέλα "Σαραβάκος" και θα σου'ρθω.exaristo!¡¡k ego ime olimpiakara!!!
αν ξέρεις κάτι που είναι αλήθεια και με αποδείξεις πες το δημόσια και όχι με υπονοούμενα...τουλάχιστον εσύ με αυτα τα κινέζικα που γράφεις φένεται οτι γράφεις μονη σ κ μπράβο σ.
ενα απλό σχόλιο ηταν γενικού περιεχομένου φιλε αννοναν ξέρεις κάτι που είναι αλήθεια και με αποδείξεις πες το δημόσια και όχι με υπονοούμενα...
γεμάτο υπονοούμενα...ενα απλό σχόλιο ηταν γενικού περιεχομένου φιλε αννον
δημοκρατία έχουμε οτι θέλουμε λέμε δεν βρίζουμε ουτε απειλούμε οκαν ξέρεις κάτι που είναι αλήθεια και με αποδείξεις πες το δημόσια και όχι με υπονοούμενα...
Έτσσσιιιιι τώρα σε γουστάρω ακόμη πιο πολύexaristo!¡¡k ego ime olimpiakara!!!
δεν σ έβρισα και ούτε σ απείλησα...δημοκρατία έχουμε οτι θέλουμε λέμε δεν βρίζουμε ουτε απειλούμε οκ
οκ καλο αυτο γιατί τα γραπτά μένουν κ τα πμ λεω εγω επειδή δεν εχω κακή διάθεση το σταματάω εδω υγ πάντως εσύ δεν φέρθηκες καλα οκ κ ξέρεις τι λεω.δεν σ έβρισα και ούτε σ απείλησα...
συζήτηση προσπαθώ να κάνω μαζί σου...
δημοκρατικά...
ότι έχω να πω το λέω στα ίσια...οκ καλο αυτο γιατί τα γραπτά μένουν κ τα πμ λεω εγω επειδή δεν εχω κακή διάθεση το σταματάω εδω υγ πάντως εσύ δεν φέρθηκες καλα οκ κ ξέρεις τι λεω.
έλα ρε μαν τωρα ξέρεις τι λεω κατάλαβες δεν είσαι χαζός ετσι τέλος πάντων τα λέμεότι έχω να πω το λέω στα ίσια...
για αυτό που λες [δεν φέρθηκα καλά] βοήθησε με λίγο...
αν δεν θέλεις εδώ στείλε μου π.μ...
στείλε π.μ...έλα ρε μαν τωρα ξέρεις τι λεω κατάλαβες δεν είσαι χαζός ετσι τέλος πάντων τα λέμε
ti ginete edo??έλα ρε μαν τωρα ξέρεις τι λεω κατάλαβες δεν είσαι χαζός ετσι τέλος πάντων τα λέμε
ti ginete edo??
ti ginete edo??
tha kerdises!!!Μαριλού, σκέφτομαι το εξής
Kατάγεσαι από Κούβα, αλλά υπάρχει κι η λέξη κουβάς όταν χάνουμε τα στοιχήματα..........
Δε λες ρε κορίτσι όποτε το θυμάσαι, καμμιά ευχή μπας και δούμε ατόφια 8αδα (κι άνω)....
Kοίταξε τη φωτογραφία.........
Δεξιά είναι το τρέχον δελτίο, δεν έβαλα πολλά το έριξα έτσι γρήγορα χωρίς πολύ σκέψη. Αύριο βράδυ θα ποντάρω Αγγλία. Αριστερά λοιπόν βλέπεις μερικές τυχαίες αποδόσεις για το υποθετικό σύστημα 7/8 αύριο.....
Με 34Ε (όσα δίνει το άλλο αρκεί φυσικά να περάσει) το αυριανό θα δίνει τουλάχιστον 2 χιλιάδες.....
Εγώ ήδη για αύριο θα ρίξω ένα 50ρι Αγγλία, ήτοι κοντά 5χιλιάδες Ευρώ....
Σκέψου λοιπόν τι σε περιμένει αν κάποτε γίνει κανένα θαύμα, καλά η Ελένη άστηνε το ξέρει ήδη!
Δε θέλω να σε τρελλάνω με τα στοιχήματά μου, σταμάτησα να μιλάω στης Ελένης το θέμα, στα δείχνω κι εσένα για μια φορά και τέλος. Αν έχω και ρέντα είτε άλλα προγνωστικά βάζω και 100Ε σε δελτίο με ακόμη μεγαλύτερες αποδόσεις.....
Το Σάββατο είχα ρίξει ένα ρημάδι δεν πήγε καθόλου καλά, όμως έδινε 112 χιλιάρικα βρε μωρό.....
Γυναίκα είσαι εσύ, μπορεί να σε ακούσει η μπάλα γιατί κι αυτή γυναίκα είναι!