Νέα

Marilou Morales - Μαριλού Μοράλες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα casba1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 304K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

anon.

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Κριτικές
8
Like
19.331
Πόντοι
4.636
τουλάχιστον εσύ με αυτα τα κινέζικα που γράφεις φένεται οτι γράφεις μονη σ κ μπράβο σ.
αν ξέρεις κάτι που είναι αλήθεια και με αποδείξεις πες το δημόσια και όχι με υπονοούμενα...

sohoviz

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Κριτικές
13
Like
1.429
Πόντοι
1.096

sohoviz

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Κριτικές
13
Like
1.429
Πόντοι
1.096
αν ξέρεις κάτι που είναι αλήθεια και με αποδείξεις πες το δημόσια και όχι με υπονοούμενα...
δημοκρατία έχουμε οτι θέλουμε λέμε δεν βρίζουμε ουτε απειλούμε οκ

sohoviz

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Κριτικές
13
Like
1.429
Πόντοι
1.096
δεν σ έβρισα και ούτε σ απείλησα...
συζήτηση προσπαθώ να κάνω μαζί σου...
δημοκρατικά...
οκ καλο αυτο γιατί τα γραπτά μένουν κ τα πμ λεω εγω επειδή δεν εχω κακή διάθεση το σταματάω εδω υγ πάντως εσύ δεν φέρθηκες καλα οκ κ ξέρεις τι λεω.

anon.

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Κριτικές
8
Like
19.331
Πόντοι
4.636
οκ καλο αυτο γιατί τα γραπτά μένουν κ τα πμ λεω εγω επειδή δεν εχω κακή διάθεση το σταματάω εδω υγ πάντως εσύ δεν φέρθηκες καλα οκ κ ξέρεις τι λεω.
ότι έχω να πω το λέω στα ίσια...
για αυτό που λες [δεν φέρθηκα καλά] βοήθησε με λίγο...
αν δεν θέλεις εδώ στείλε μου π.μ...

sohoviz

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Κριτικές
13
Like
1.429
Πόντοι
1.096
ότι έχω να πω το λέω στα ίσια...
για αυτό που λες [δεν φέρθηκα καλά] βοήθησε με λίγο...
αν δεν θέλεις εδώ στείλε μου π.μ...
έλα ρε μαν τωρα ξέρεις τι λεω κατάλαβες δεν είσαι χαζός ετσι τέλος πάντων τα λέμε

Επισκέπτης
Μαριλού, σκέφτομαι το εξής :2funny:
Kατάγεσαι από Κούβα, αλλά υπάρχει κι η λέξη κουβάς :cussing: όταν χάνουμε τα στοιχήματα..........
Δε λες ρε κορίτσι όποτε το θυμάσαι, καμμιά ευχή μπας και δούμε ατόφια 8αδα (κι άνω)....
Kοίταξε τη φωτογραφία.........
Δεξιά είναι το τρέχον δελτίο, δεν έβαλα πολλά το έριξα έτσι γρήγορα χωρίς πολύ σκέψη. Αύριο βράδυ θα ποντάρω Αγγλία. Αριστερά λοιπόν βλέπεις μερικές τυχαίες αποδόσεις για το υποθετικό σύστημα 7/8 αύριο.....
Με 34Ε (όσα δίνει το άλλο αρκεί φυσικά να περάσει) το αυριανό θα δίνει τουλάχιστον 2 χιλιάδες.....
Εγώ ήδη για αύριο θα ρίξω ένα 50ρι Αγγλία, ήτοι κοντά 5χιλιάδες Ευρώ....
Σκέψου λοιπόν τι σε περιμένει αν κάποτε γίνει κανένα θαύμα, καλά η Ελένη άστηνε το ξέρει ήδη!
Δε θέλω να σε τρελλάνω με τα στοιχήματά μου, σταμάτησα να μιλάω στης Ελένης το θέμα, στα δείχνω κι εσένα για μια φορά και τέλος. Αν έχω και ρέντα είτε άλλα προγνωστικά βάζω και 100Ε σε δελτίο με ακόμη μεγαλύτερες αποδόσεις.....
Το Σάββατο είχα ρίξει ένα ρημάδι δεν πήγε καθόλου καλά, όμως έδινε 112 χιλιάρικα βρε μωρό.....
Γυναίκα είσαι εσύ, μπορεί να σε ακούσει η μπάλα γιατί κι αυτή γυναίκα είναι!

Συνημμένα

• Untitled.png
    Untitled.png
    49,3 KB · Εμφανίσεις: 26

paulospaulos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2016
Κριτικές
7
Like
968
Πόντοι
86
Ήρθες μπάς και κάνει βουντού στη μπαλα ; Ατιμουτσικο χαχαχα τωρα θα μπερδέψει η Μαριλου  το τόνο και αντι για Κούβα σε βλεπω κουβά χαχαχαχα

Marilou Morales

Call-Girl
Εγγρ.
2 Ιουλ 2017
Like
2.427
Μαριλού, σκέφτομαι το εξής :2funny:
Kατάγεσαι από Κούβα, αλλά υπάρχει κι η λέξη κουβάς :cussing: όταν χάνουμε τα στοιχήματα..........
Δε λες ρε κορίτσι όποτε το θυμάσαι, καμμιά ευχή μπας και δούμε ατόφια 8αδα (κι άνω)....
Kοίταξε τη φωτογραφία.........
Δεξιά είναι το τρέχον δελτίο, δεν έβαλα πολλά το έριξα έτσι γρήγορα χωρίς πολύ σκέψη. Αύριο βράδυ θα ποντάρω Αγγλία. Αριστερά λοιπόν βλέπεις μερικές τυχαίες αποδόσεις για το υποθετικό σύστημα 7/8 αύριο.....
Με 34Ε (όσα δίνει το άλλο αρκεί φυσικά να περάσει) το αυριανό θα δίνει τουλάχιστον 2 χιλιάδες.....
Εγώ ήδη για αύριο θα ρίξω ένα 50ρι Αγγλία, ήτοι κοντά 5χιλιάδες Ευρώ....
Σκέψου λοιπόν τι σε περιμένει αν κάποτε γίνει κανένα θαύμα, καλά η Ελένη άστηνε το ξέρει ήδη!
Δε θέλω να σε τρελλάνω με τα στοιχήματά μου, σταμάτησα να μιλάω στης Ελένης το θέμα, στα δείχνω κι εσένα για μια φορά και τέλος. Αν έχω και ρέντα είτε άλλα προγνωστικά βάζω και 100Ε σε δελτίο με ακόμη μεγαλύτερες αποδόσεις.....
Το Σάββατο είχα ρίξει ένα ρημάδι δεν πήγε καθόλου καλά, όμως έδινε 112 χιλιάρικα βρε μωρό.....
Γυναίκα είσαι εσύ, μπορεί να σε ακούσει η μπάλα γιατί κι αυτή γυναίκα είναι!
tha kerdises!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom