giatioxi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 355
- Πόντοι
- 186
έχω υλικό ρε γαμω το αλλά δε μπορώ να το ανεβάσω... δεν έχω τρόπο!![]()
![]()
Τι εννοείς;
έχω υλικό ρε γαμω το αλλά δε μπορώ να το ανεβάσω... δεν έχω τρόπο!![]()
![]()
Τι εννοείς;
εννοώ ότι ενώ υπάρχουν πολλές καλές Φώτο που έχω βρει αλλά δε μπορώ να τις ποστάρω. δε μπορώ να τις αντιγράψω... δε ξέρω και πολύ καλά να το χειρίζομαι βέβαια αλλά κατά κάποιο τρόπο είναι κλειδωμένες και δε μπορώ να κάνω δεξί κλικ και αντιγραφή προορισμού εικόνας που κάνω συνήθως. υπάρχει άλλος τρόπος?
Υπάρχει τρόπος αλλά δεν μπορώ να σου εξηγήσω ακριβώς πως γίνεται, μου είχε δείξει ο αδελφός ένα κόλπο με το πληκτρολόγιο, πατάς κάτι κουμπιά κ βγάζει φωτογραφία.. Αν θές στείλε μου σε pm το url να τις βγάλω κ στις στέλνω να τις ανεβάσεις..
ναι αυτό το ξέρω. αλλά δεν ήθελα να είναι με σύνδεσμο για screenshot για μια Φώτο... είναι μαλακια!
Δεν γνωρίζω κάτι άλλο, από την στιγμή όμως που είναι κλειδωμένες μόνο με screenshot τις βγάζεις που κολλάς δεν κατάλαβα;εννοώ ότι ενώ υπάρχουν πολλές καλές Φώτο που έχω βρει αλλά δε μπορώ να τις ποστάρω. δε μπορώ να τις αντιγράψω... δε ξέρω και πολύ καλά να το χειρίζομαι βέβαια αλλά κατά κάποιο τρόπο είναι κλειδωμένες και δε μπορώ να κάνω δεξί κλικ και αντιγραφή προορισμού εικόνας που κάνω συνήθως. υπάρχει άλλος τρόπος?
ναι αυτό το ξέρω. αλλά δεν ήθελα να είναι με σύνδεσμο για screenshot για μια Φώτο... είναι μαλακια!
Δεν γνωρίζω κάτι άλλο, από την στιγμή όμως που είναι κλειδωμένες μόνο με screenshot τις βγάζεις που κολλάς δεν κατάλαβα;
είπαμε... firefox και view page info...
που τις βρήκες αυτές τις φωτο μεγάλε!! πολύ ωραίες!! Θέλω να μου πει κάποιος φίλος που θα κατεβάσω τις τσόντες που έχει παίξει η Μαριλού,από κάποιο λινκ ή τορρεντ, έχω μόνο αυτή που κάνει την διευθύντρια. Θέλω να τραβήξω μια παχιά για πάρτη της!!!
είπαμε... firefox και view page info...
9 σελίδες νήμα.
Μη τις διαβάζω όλες.
Παίρνει βίζιτες το άτομο ρε παιδιά?
Βάλτε μια ανακεφαλαίωση.
ρωτα τον κολλητο σου...
Μάλλον με περνάς για άλλον.
Γιατί 2-3 κολλητοί που έχω, ούτε καν μπαίνουν εδώ.
9 σελίδες νήμα.
Μη τις διαβάζω όλες.
Παίρνει βίζιτες το άτομο ρε παιδιά?
Βάλτε μια ανακεφαλαίωση.
αυτον εννοουσα φιλος...