Επισκέπτης
Ποια ειναι η εκπληξηti dem katalavenis moro m?
Ποια ειναι η εκπληξηti dem katalavenis moro m?
αχ ρε μαριλου ολες μεσα σε αυτο το τζακουζι τις βαζεις και τις κανεις γυναικες εμπα με τις καινουργιες βυζαρες σου να αναψουν τα σώματα :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom:Oriste eplixi gia tin parea mou!!
y alisia ine k pio poli ine eplixi gia emena k eco na do ton asto m exthi ena mina xsxaxaxaxaΠοια ειναι η εκπληξη
moro mou exo tsliporisi poli forso dinerxia athletiko dusten dem evlepa ton asto m fiagmeno!k simera tis ida exthi gia proti fora!!Δεν καταλαβαινω τπτ. θα ειμαι χαζος μαλλον
βοηθηστε ρε παιδια... με τη μεταφραση.. Μονο στο τελος καταλαβα τι ειπε το κοριτσιmoro mou exo tsliporisi poli forso dinerxia athletiko dusten dem evlepa ton asto m fiagmeno!k simera tis ida exthi gia proti fora!!
moro mou exo tsliporisi poli forso dinerxia athletiko dusten dem evlepa ton asto m fiagmeno!k simera tis ida exthi gia proti fora!!
οκ Thanks"Mωρό μου έχω ταλαιπωρηθει πολύ,φοράω συνεχεια αθλητικό σουτιεν,δεν έβλεπα τον μαστο μου φτιαγμένο!Και σήμερα τις ειδα έτσι για πρώτη φορά"
ενταξυ ρε συ για την μαριλου που ειναι εργαλείο της δουλειας της ειναι σημαντικο και μοιραζεται με όλους την χαρα τηςοκ Thanks
Υ.Γ. καμμια εκπληξη παντως
ασχολιαστοενταξυ ρε συ για την μαριλου που ειναι εργαλείο της δουλειας της ειναι σημαντικο και μοιραζεται με όλους την χαρα της
akrivos afto!!exaristo"Mωρό μου έχω ταλαιπωρηθει πολύ,φοράω συνεχεια αθλητικό σουτιεν,δεν έβλεπα τον μαστο μου φτιαγμένο!Και σήμερα τις ειδα έτσι για πρώτη φορά"
gia emena ine eplixi!dem perimena afto apotelesma!k ime xarumeni k to miriatho masisas!aftoοκ Thanks
Υ.Γ. καμμια εκπληξη παντως
gia emena ine eplixi!dem perimena afto apotelesma!k ime xarumeni k to miriatho masisas!afto
Η Χαρα της Marilous ειναι για όλους τους φαν θετικοτατο γεγονός μια και η επανοδος στην ενεργο δραση θαναι πολύ κοντα
!!!!!Η Χαρα της Marilous ειναι για όλους τους φαν θετικοτατο γεγονός μια και η επανοδος στην ενεργο δραση θαναι πολύ κοντα