Marilou Morales
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2017
- Like
- 2.427
xa xa xa nai exo kolema me ta mikrobia...thelo na ime panda kazari!Ειναι και νοικοκυροκοριτσο,πλενετε με dettol
xa xa xa nai exo kolema me ta mikrobia...thelo na ime panda kazari!Ειναι και νοικοκυροκοριτσο,πλενετε με dettol
xa xa xa nai exo kolema me ta mikrobia...thelo na ime panda kazari!
kalispera alla afti ti stigmi dem boro ime sti dulia! Pio meta!Δειξε μου τωρα τωρα τηκ απιστευτη κωλαρα σου μωρο μου!Εχεις μειλ που περιμενει απαντηση!
Γεια καυλίτσα μαςkalispera alla afti ti stigmi dem boro ime sti dulia! Pio meta!
Με ξεχασες καυλακι μου?kalispera alla afti ti stigmi dem boro ime sti dulia! Pio meta!
Kalimera se ollous!
Θα νμου δειξεις τι φορας τωρα τωρα?
Στειλε μια τωρα ακριβως με το κωλαρακι σου μωρο μου ομορφο!
Δειξε μας ο κωλαρακι σου τωρα τωρα!
Σκετη φωτια εισαι μωρο μου!!! Τωρινη θα ανεβασεις?
Καλημερα μωρο μου ομορφο!!! Ανεβασε μια πρωινη!!!
Δειξε μου τωρα τωρα τηκ απιστευτη κωλαρα σου μωρο μου!Εχεις μειλ που περιμενει απαντηση!
Με ξεχασες καυλακι μου?
Θα νμου δειξεις τι φορας τωρα τωρα?
Μια πρωινη φωτο??
Στειλε κ μια ακριβως τωρα!
Τυπε δεν κανονιζεις ενα ραντεβου να ξεχαρμανιασεις γιατι ετοιμος να κανεις τρυπα στην οθονη εισαι. :S :S :S
ισως περιμενει εκεινη τη φωτο για να ξεχαρμανιασει τζαμπα τυπε
Τυπε δεν κανονιζεις ενα ραντεβου να ξεχαρμανιασεις γιατι ετοιμος να κανεις τρυπα στην οθονη εισαι. :S :S :S
ισως περιμενει εκεινη τη φωτο για να ξεχαρμανιασει τζαμπα τυπε
exis dikio moro mou!kalimera!!Τυπε δεν κανονιζεις ενα ραντεβου να ξεχαρμανιασεις γιατι ετοιμος να κανεις τρυπα στην οθονη εισαι. :S :S :S