TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
μηπως χτυπησε και επεσε ;)Καλη προικα θα παρει ο δαχτυλιδακιας ο πουστης..
ΤΖΟΚΕΡ χτηπησε..
μηπως χτυπησε και επεσε ;)Καλη προικα θα παρει ο δαχτυλιδακιας ο πουστης..
ΤΖΟΚΕΡ χτηπησε..
κάπου εδώ θα γυρνά....
για ψαχτείτε καλύτερα...
καλώς τη τσικα! Ακόμα δε μας είπες, εκλαιγες όταν σου έδειξε το δαχτυλίδι;
γεια σ αστέρι θέα του έρωτα σε έχω χάσει μωρό μ εύχομαι τα καλύτερα για σένα εκτός από στάρ είσαι κ πολύ πολύ καλό παιδί σε έχω στήν καρδιά μ
γεια σ αστέρι θέα του έρωτα σε έχω χάσει μωρό μ εύχομαι τα καλύτερα για σένα εκτός από στάρ είσαι κ πολύ πολύ καλό παιδί σε έχω στήν καρδιά μ
έχασες πραγματική πορνοστάρ οχι γιαλαντζί ντολμαΑν και δεν πρόλαβα να την συναντήσω, από αυτά που έγραφε στο φόρουμ, μου ήταν πολύ συμπαθής!
Πάντα με χιούμορ..όντως το καλύτερο παιδί!
Και το πιο όμορφο!
Κρίμα για όποιον δεν πρόλαβε να την συναντήσει..
Βαλε και μια ολοσωμη καποτε γιατι σε βλεπω στραταρχη και οι αλλοι συναγωνιστες καντε κανα τεστακι μην εχετε στο πουλακι σας κανα μυκητα από την εν λογο κυρια και κανεται καμια κοπελιτσα μετα και βασανίζεται σε ολοι της τη ζωη ρεμαλια από τη φενεται στην φωτο η μαριλου που αλλα ελεγε και την ειδαμε 20 κιλα ποια αδυνατη σε μια άλλη χωρα να κανει βυζιτες για 10 ευρο
Και εγω δυσκολεύομαι η αληθεια ειναι...Έχω μια δυσκολία να καταλάβω τι εννοείς, από την αρχή μέχρι το τέλος του ποστ σου.
Εγω κατάλαβα οτι εκει που είσαι στο εξωτερικό, είδες την Μαριλού να κάνει βίζιτες για 10 ευρώ και να εχει χάσει 20 κιλά και μας λες να προσέχουμε;;;;;;δεν πειραζει παιδες και εγω εδώ που είμαι τωρα και 1 μηνα μακριά από το σπιτη μου δυσκολεύομαι αλλα δεν εχω κανεναν να το πω
γινε λιγο ποιο συγκεκριμενος αν θελεις τυπεεγω όλα τα βλεπω από εδώ που είμαι αδερφε
Στεφανε εχει σημασια να μιλαμε για μια κοπελα που υποτιθεται σταματησε την δουλεια αυτη. Μόνο αν υπαρχει κατι μεμτό και μπορεις να ενημερωσεις τους συναγωνιστες ειναι καλο να τους προφυλάξειςεγω όλα τα βλεπω από εδώ που είμαι αδερφε
η Μαριλου εκανε τις εξέτασις συχνα οταν δουλευε στο γραφειο (εχει παιξει σε αρκετες ταινιες)δεν εχει να φοβαστε τιποτα δεν ειναι ο λογος αυτος που τα σπασαμε..