Νέα

Marilou Morales - Μαριλού Μοράλες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα casba1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 304K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Marilou Morales

Call-Girl
Εγγρ.
2 Ιουλ 2017
Like
2.427
Αυτό που μόλις έγραψες ήταν το καλύτερο.

Ελπίζω και εύχομαι να καταφέρεις αυτό που θέλεις,όπως το έχεις ονειρευτεί,κάνοντας μια νέα αρχή,ζώντας μια άλλη ζωή.

Μακάρι να μην επιστρέψεις ποτέ σε αυτή τη δουλειά.
exaristo!

ΜΥΡΤΙΛΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2017
Κριτικές
10
Like
3.593
Πόντοι
746
καλημερα μαριλου παντα ησουν η χαρα της ζωής που λενε, ελπιζω να μην ξαναεπανελθεις ποτε εδω που ησουν και παντα ανεξαρτητη και χωρις αναγκες οικονομικες να ζησεις μια υπεροχη ΖΩΗ  :rose: :rose: :rose: :rose:

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
991
Πόντοι
96
όλοι  γράφουν "εύχομαι να μην ξαναγυρίσεις ποτέ σ΄αυτό το χώρο" και όλη μέρα ασχολούνται  με αυτό το χώρο ....go figure , που λένε ...

koproskulo21

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2011
Κριτικές
17
Like
1.214
Πόντοι
2.300
όλοι  γράφουν "εύχομαι να μην ξαναγυρίσεις ποτέ σ΄αυτό το χώρο" και όλη μέρα ασχολούνται  με αυτό το χώρο ....go figure , που λένε ...

Εγω πάλι για να διαφοροποιηθώ απο όλους κ θα γράψω  '' εθχομαι να ξαναγυρίσεις σε αυτόν το χώρο για να απολαμβάνουμε τις υπηρεσίες σου  γιατι σπανίζουν οι επαγγελματίες ,σε όλες τις δουλείες''  :rockon: :rockon:

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Aγαπουληδες και πυρφοροι ευχοντια καλη συνεχεια

:vomit: :vomit: :vomit:

Κανονικα πρεπει να απαγορευεται να αποσυρονται ξαφνικα

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.283
Πόντοι
22.785
.....

....... τί να σας κάνω τό κατεβασανε γρήγορα  :think:

Επισκέπτης
Μωρή ψωλή του κόκκορα, για νέο μας λες την ιστοσελίδα αυτή?
Λες και δεν το ξέραμε?
Και ποιος σου είπε ότι δεν αναπαράγεται το βίντεο?
Ανοίγει κανονικά τούτη στιγμή......
Άντε δέστο και να παίξεις την κοκκορίσια σου.........
Άστο διάολο μεσημεριάτικα που πετάχτηκες αλλού (ξέρεις που - αλλά σου μίλησα με ωραίο τρόπο) μας έγινες και νταβατζής της τσέπης μας.......

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.283
Πόντοι
22.785
Μωρή ψωλή του κόκκορα, για νέο μας λες την ιστοσελίδα αυτή?
Λες και δεν το ξέραμε?
Και ποιος σου είπε ότι δεν αναπαράγεται το βίντεο?
Ανοίγει κανονικά τούτη στιγμή......
Άντε δέστο και να παίξεις την κοκκορίσια σου.........
Άστο διάολο μεσημεριάτικα που πετάχτηκες αλλού (ξέρεις που - αλλά σου μίλησα με ωραίο τρόπο) μας έγινες και νταβατζής της τσέπης μας.......
..........

............ Εμαθα να μήν ΑΠΑΝΤΩ σέ μαλάκες πλέον...... καλό μεσημέρι φίλτατε !!

Επισκέπτης
Μακάρι να είμαι μαλάκας και να δείχνω ανθρωπιά στις κοπέλες κι ας με κοροιδεύουν από πίσω. Εγώ κάνω την τσάρκα μου κι ας με καλαμπουρίσουν.
Για κάνε όμως μπακ μερικές σελίδες πίσω

και δες ;)
Φυσικά και δε σε ενδιαφέρει εσένα (από ότι νομίζω δεν είσαι τζογαδόρος) αλλά ας ξεστραβωθούν ορισμένοι γιατί όταν σε αγαπάνε τα κορίτσια (με τον όποιον τρόπο τους) δεν πας κουβά ;) πιάνεις και σκορ ;)
Στη φύλαγα όμως τη ναπάλμ και περίμενα την κατάλληλη ευκαιρία. Πλέον αφού εξηγηθήκαμε, ο κάθενας στον πάγκο του ;) και καλό μεσημέρι.

anon.

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Κριτικές
8
Like
19.331
Πόντοι
4.636
Μακάρι να είμαι μαλάκας και να δείχνω ανθρωπιά στις κοπέλες κι ας με κοροιδεύουν από πίσω. Εγώ κάνω την τσάρκα μου κι ας με καλαμπουρίσουν.
Για κάνε όμως μπακ μερικές σελίδες πίσω

και δες ;)
Φυσικά και δε σε ενδιαφέρει εσένα (από ότι νομίζω δεν είσαι τζογαδόρος) αλλά ας ξεστραβωθούν ορισμένοι γιατί όταν σε αγαπάνε τα κορίτσια (με τον όποιον τρόπο τους) δεν πας κουβά ;) πιάνεις και σκορ ;)
Στη φύλαγα όμως τη ναπάλμ και περίμενα την κατάλληλη ευκαιρία. Πλέον αφού εξηγηθήκαμε, ο κάθενας στον πάγκο του ;) και καλό μεσημέρι.
:s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

Επισκέπτης
Hush εσυ με τα κογιοτ, τα ειπαμε και τηλεφωνικως κι οπως θυμασαι απο τις πρωτες συζητησεις σου εξηγησα καποια πραγματα. Γιατι ειμαι ευθυς.
Για να επανελθουμε στην ουσια διοτι ο σκοπος μου ειναι το γαμησι :woldman: των στοιχηματικων εταιρειων θα δοκιμασω καμμια μπομπα σημερα αν και δεν εχει κατι αξιολογο.

ΜΥΡΤΙΛΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2017
Κριτικές
10
Like
3.593
Πόντοι
746
εγω θα απψχαιρετήσω την μαριλου με μια φωτο απο ταινία της με ενα ακομη θαυμασιο κορίτσι,οπως και καποια αλλα που ειμαστε αποστασιωποιημένα. Οτι και να κάνεις μαριλού στην ζωή σου νασαι ευτυχισμενη και να παιρνάς καλά

adreasfairways

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
2
Like
1.293
Πόντοι
216
εγω θα απψχαιρετήσω την μαριλου με μια φωτο απο ταινία της με ενα ακομη θαυμασιο κορίτσι,οπως και καποια αλλα που ειμαστε αποστασιωποιημένα. Οτι και να κάνεις μαριλού στην ζωή σου νασαι ευτυχισμενη και να παιρνάς καλά
κοριτσακι μου εσυ  :rose:

Marilou Morales

Call-Girl
Εγγρ.
2 Ιουλ 2017
Like
2.427
Ime pio efistimeni yineka sto kosmo¡good bye greek!!happy new year!!!thas evxume ta kalitera !!xronia polla!! :heavymetalbig:

Συνημμένα

• FB_IMG_1514282289414.jpg
    FB_IMG_1514282289414.jpg
    40,9 KB · Εμφανίσεις: 46

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.440
Πόντοι
34.538
Τι φτηνο δαχτυλιδι ειναι αυτο ρε κουκλα?

Μαλλον με κανενα ματζιρη εμπλεξες..

:headbaning1: :headbaning1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom