αν φταιει η μουναρα για τον χωρισμο της,μαλλον θα τρελανε στο κερατο τον τοτε πρωην της.
το βλεμμα της,μου δειχνει οτι θα εχει απιστησει,αλλα δεν θα την εχουν κερατωσει.
αν φταιει η μουναρα για τον χωρισμο της,μαλλον θα τρελανε στο κερατο τον τοτε πρωην της.
το βλεμμα της,μου δειχνει οτι θα εχει απιστησει,αλλα δεν θα την εχουν κερατωσει.
Τυπε δεν ειναι οτι εφταιγε, στην περιπτωση του συγκεκριμενου καλα εκανε και εφυγε γιατι εκτος του οτι τον χαρτζιλικωνε τις ετρωγε κιολας.
Μετα περασε μια περιοδο ψαξιματος που προεκυψε και το παιδι χωρις να το επιδιωκει αλλα δεν της καθοταν και καμια καλη δουλεια.
Τελευταια φαινεται να περναει φαση παλιμπαιδισμου και ανωριμοτητας τριγυρνωντας με κατι φλωρους που τους ριχνει μια δεκαετια και ειναι παιδια του μπαμπα τους με πολλα λεφτα αλλα κανει και αρπαχτες με τον πατερα του μωρου.
Αν εχεις φραγκα και πουλας μουρη εισαι ο ανθρωπος της γιατι στο τελος της ημερας ειναι καρακαβαλημενη