Νέα

Μαριάννα Ντούβλη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giovanisilva
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 604K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

John89John89

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2015
Like
52
Πόντοι
1
Δεν ξερω μαγκες τι λετε και αν σε καποιους φαινεται χοντρη κλπ αλλα προσωπικα εγω την γουσταρω με χιλια την γαμιολα μιλαμε μερα νυχτα καθε μερα θα της ξεσκιζα και θα την εχυνα σε οτι τρυπα εχει και δεν εχει αν ειχα αυτη την δυνατοτητα :knockinb: :pipa1: :pipa2: :zfuck: :fuck1: :cum: :kissass: :kissass2: :pipa3: :fuck2: :wanker: :erection: :tn04: :fuck2: :wanker: :wanker: :wanker: :erection: :erection: :erection: :fuck1: :fuck1: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :kissass: :kissass: :kissass2: :kissass2: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

Σύμφωνα απόλυτα φίλε...
Όλοι την κράζουν αλλά και όλοι θα τη γαμούσαν δίχως δεύτερη σκέψη εάν τους έδινε το αφράτο μουνί της

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
το αφράτο μουνί της

Τώρα για το "αφράτο"....  Κράτα κι ενα μίξερ μαζί σου μπας και χρειαστεί να την ξαναχτυπήσεις λίγο την σαντιγύ.

Αλλά να το θέσω διαφορετικά:
Πες ότι έμπαινα σ' ένα studio, απ' αυτά που (πολλά) έχουν δυο κοπέλες.
Ερχόταν η τσα2 και έλεγε:
"Απόψε έχουμε δύο κοπέλες, τη Μαριάννα και τη Τζούλια".
Και πες ότι τα λεφτά με φτάνανε μόνο για τη μία.
Ε, Μαριάννα θα τσίμπαγα.

Μη σου πω και τη Μπεζαντάκου (από τρεις).

LADIKO

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
117
Πόντοι
1

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Δεν ξερω μαγκες τι λετε και αν σε καποιους φαινεται χοντρη κλπ αλλα προσωπικα εγω την γουσταρω με χιλια την γαμιολα μιλαμε μερα νυχτα καθε μερα θα της ξεσκιζα και θα την εχυνα σε οτι τρυπα εχει και δεν εχει αν ειχα αυτη την δυνατοτητα :knockinb: :pipa1: :pipa2: :zfuck: :fuck1: :cum: :kissass: :kissass2: :pipa3: :fuck2: :wanker: :erection: :tn04: :fuck2: :wanker: :wanker: :wanker: :erection: :erection: :erection: :fuck1: :fuck1: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :kissass: :kissass: :kissass2: :kissass2: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

μαζι σου :heavymetalbig:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Εγω την.προτιμω ξανθια κ τσουβαλά οπως ηταν στις ταινιες του σιρινα

monimaprostuxos

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2017
Like
22
Πόντοι
1
μπαμπατσικη η Μαριανναρα για ξεζουμισμα και ξεσκιμα αλυπητο  :zfuck: :tits: :knockinb: :erection:

alvanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2009
Κριτικές
7
Like
245
Πόντοι
281
την ειχα στο σχολειο απο τα 13-15 της.. αδυνατη τοτε με καρε μελαχροινο σχεδον παντα με μαυρο κολαν κ καυλα κωλαρα αφρατη κ τσιτα βυζακι.... γενικα στα καλυτερα της αδυνατη με καμπυλες.απο τοτε ακουγοντουσταν διαφορα... :fuck1: τελικα επιβεβαιωθηκαν.

vedouza124

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
0
Πάρτε τον Σπύρο τηλ, απλά τα πράγματα.

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Ο κωλος της Ντούβλη είναι για μερακλήδες και έμπειρους. Άσε να την απαξιώνουν οι μικροι

spy70

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ντουβλη ζεις εσυ μας οδηγεις...στην παρανοια!!!!!

LADIKO

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
117
Πόντοι
1
Πάρτε τον Σπύρο τηλ, απλά τα πράγματα.
Άντε και η Νικολούλη ή το 11880 να μας πει το τηλέφωνο του, θα του πούμε ότι θέλουμε να .... την Μαριάννα και θα πει οκ, περάστε παρακαλώ ???? Χρειάζεται και δω το κονέ και παρότι είμαι κάμποσα χρόνια επισκέπτης εδώ και έχω ζητήσει σχετική βοήθεια, πράσινο φως σε π.μ. έστω δεν έχω δει...

LADIKO

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
117
Πόντοι
1
Όσοι είστε Λάρισα και γουστάρετε, είστε τυχεροί..Το κορίτσι σήμερα και αυριο είναι στα μέρη σας στο Babylon live show... Πληροφορίες δίνει στο προφιλ του ο Σπύρος και να ναι καλά... Αν πάτε, πείτε μας και μας εντυπώσεις....

Συνημμένα

• μαρα.jpg
    μαρα.jpg
    48,6 KB · Εμφανίσεις: 168
  • mar nt.jpg
    mar nt.jpg
    45,8 KB · Εμφανίσεις: 167

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom