donjuandestel
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 87
- Πόντοι
- 6
Πως επικοινωνουμε με την λουγκρα για να κανονισουμε ραντεβου
Παλι στην γύρα ενόψει εορταστικής περιόδου..Μπράβο στον Σπύρο αρκεί οι τιμές του να είναι λογικές και αν ήθελε προκύψει, να μην μας πάρει και τα σώβρακα..
και εγω θελω......για δωστε πληροφοριες
Μαλακία που φοράει κάμποσα σωστά σέα και δεν κρατάει PIMPομπάστουνο. Half styling :S
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=53980.0;attach=877760;image[/img[/URL]]
[/quote]ρε παιδια ελεος!!!!!!!!!!!ουτε πιπα!!!!!!!!!!!!!
ρε παιδια ελεος!!!!!!!!!!!ουτε πιπα!!!!!!!!!!!!!
Καλά... κάνετε πρώτα μία αποταμίευση περί των 1000+ ευρωπουλαίων και όταν είστε έτοιμοι... μου λέτε να σας κάνω το κονέ για εξομολόγηση.
1000+ ευρω για την ντουβλη τυπε; :S :S :S
γι'αυτο η ελλαδα παει οπως παει :S :S :S
1000+ ευρω για την ντουβλη τυπε; :S :S :S
γι'αυτο η ελλαδα παει οπως παει :S :S :S
Θα τη πηδηξεις η θα την αγορασεις?500 για την ντουβλη τρελε
τα αλλα 500 προοριζονται για τα στριγκακια του ρεβη
Καλά... κάνετε πρώτα μία αποταμίευση περί των 1000+ ευρωπουλαίων και όταν είστε έτοιμοι... μου λέτε να σας κάνω το κονέ για εξομολόγηση.
Θα τη πηδηξεις η θα την αγορασεις?
Η είδηση που αναφέρεις είναι τσεκαρισμένη καραντί ή προερχόμενη από τον χώρο των αστικών μύθων?? Να ξέρουμε και που βαδίζουμε γαμώτο...Καλά... κάνετε πρώτα μία αποταμίευση περί των 1000+ ευρωπουλαίων και όταν είστε έτοιμοι... μου λέτε να σας κάνω το κονέ για εξομολόγηση.
αν σε γαμησει ο Ρεβης, περνα να σου κανω κονε τη τουβλιτσα...Aν γαμησεις τον Ρεβη, σου πασαρει τσαμπα την Ντουβλη;