machinehead 7
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 533
- Πόντοι
- 2.137
φανταζομαι κ συ την τον εχωνες
ειναι για γουστα αυτη...pse κ ετσι
Ευκολα της τον εχωνα. Και οπωσδηποτε στην αφρατη κωλαρα της...
φανταζομαι κ συ την τον εχωνες
ειναι για γουστα αυτη...pse κ ετσι
Ευκολα της τον εχωνα. Και οπωσδηποτε στην αφρατη κωλαρα της...
πολυ φλοκι θα τρωγε.
Θελω να χυσω την ολλανδεζικη βλαχοφατσα της...
Παχυνε παλι :S :S :S
Επανήλθε το ένα μέρος του πακέτου. Άντε να ξαναρχίσει κ τις τσόντες για να γίνει η ολική επαναφορά.
Επανήλθε το ένα μέρος του πακέτου. Άντε να ξαναρχίσει κ τις τσόντες για να γίνει η ολική επαναφορά.
Παχυνε παλι :S :S :S
Τυπε δεν θα ξαναγυρισει λεει τσοντα γιατι δεν ειναι αντάξιο του πνευματικου της επιπεδου. :S :S :S
Καλά, ας συνδράμουμε τότε να δώσουμε στον Σειρινάκη ένα κουλτουριάρικο σενάριο με πνευματώδεις καλλιτεχνικές συνευρέσεις , ώστε επιτέλους η Μαριάννα να γυρίσει εκεί που ανήκει ...στον λαό της.... Πάντως και ο Σπύρος ο γνωστός που του πετάω σπόντες στο προφίλ του για το τι μπορεί να κάνει η κυρία, τ' αφήνει ανοικτό κι όλο γελάκια μου πετάει..Τυπε δεν θα ξαναγυρισει λεει τσοντα γιατι δεν ειναι αντάξιο του πνευματικου της επιπεδου. :S :S :S
μου αρέσει στο 12.22 που της ζουλάει την κωλαρα....λες και πλάθει ζυμάρι για πίτσα!!!
Τυπε δεν θα ξαναγυρισει λεει τσοντα γιατι δεν ειναι αντάξιο του πνευματικου της επιπεδου. :S :S :S
Αυτά είναι τα άσχημα. Χαμένη η κινηματογραφική τέχνη και οι ανά την επικράτεια ψωλοβρόντηδες με την κωλάθρα της (φυσικά βάζω και τον εαυτό μου μέσα).