Fuckeros
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 267
- Πόντοι
- 26
από τα φαρσαλα είναι ολοι βρωμοποδαραδεςαπο φαρσαλα εισαι?
από τα φαρσαλα είναι ολοι βρωμοποδαραδεςαπο φαρσαλα εισαι?
την ελληνικη γλωσσα κρητικοι θεσσαλεις αιτωλοακαρνανιωτες ηπειρώτες θρακιώτες κλπ,την εχουν γαμησει αλλιως τα γραφουν αλλιως τα λενε.μονο η πελοπονησος η αττικη και η στερεα ελλαδα ορισμενα μερη μιλανε καθαρα ελληνικαΔέν έχω κάτι, απλώς μέ ξενερώνουν όταν τίς ακούω νά μιλάνε μεταξύ τους, όσο όμορφες καί νά 'ναι. Όταν μιλάνε μέ ξένους τό μαζεύουν κάπως!
Έχεις επίγνωση αυτού που γράφω ή απλά τό έγραψες από αντίδραση;
τυπε εδώ ξυνιζει και τους ιδιους που τη μιλανε αλλα δεν το παραδεχονταιΑν ήμουν από Φάρσαλα λές νά μέ ξένιζε η προφορά τους;
στα αρχιδια μου αδερφε,δεν ειμαι απο Φαρσαλα.από τα φαρσαλα είναι ολοι βρωμοποδαραδες
Στην πελοπονησο υπηρετησα πριν 11 χρονια,δε θα το λεγα οτι μιλανε καθαρα...εχουν κ κατι ιδιωματισμους δικους τους...την ελληνικη γλωσσα κρητικοι θεσσαλεις αιτωλοακαρνανιωτες ηπειρώτες θρακιώτες κλπ,την εχουν γαμησει αλλιως τα γραφουν αλλιως τα λενε.μονο η πελοπονησος η αττικη και η στερεα ελλαδα ορισμενα μερη μιλανε καθαρα ελληνικα
εναι σκατα ειναι τωρα...παλια ειχε ζουμι η βουβαλα.Δεν μ αρεσει οπως εχει γινει
Την.προτιμω ξανθια κ τσουβαλα οπως παλια
εναι σκατα ειναι τωρα...παλια ειχε ζουμι η βουβαλα.
Eνα μέτρο και ένα milko.Tι υψος εχει τυπε :S :S :S
Όλα τα κιλά, όλα τα λεφτά.
Όλα τα κιλά, όλα τα λεφτά.
εμενα πριν 6-7 χρονια σε τετ α τετ μου ειχε πει 5.000ευρω για ενα βραδυ φυσικα πηρε τα τρια
Εντάξει, το παλικάρι το είπε ότι αυτό ήταν προ επταετίας...Προ κρίσης..Άλλα λεφτά παίρναμε τότε, άλλα τώρα..Άλλα κιλά τότε, άλλα τώρα...5000 φασκελα δωσ της
ο σπυροσ λεει τρια τωρα 3000Εντάξει, το παλικάρι το είπε ότι αυτό ήταν προ επταετίας...Προ κρίσης..Άλλα λεφτά παίρναμε τότε, άλλα τώρα..Άλλα κιλά τότε, άλλα τώρα...
ο σπυροσ λεει τρια τωρα 3000