statusorama
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2005
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.670
- Πόντοι
- 6.240
Τα χριστουγεννα την πετυχα σε εμπορικο καταστημα στην Γλυφαδα.. Εχει αδυνατισει παρα πολυ και σε συνδιασμο με το υψος της δεν της παει....
Τα χριστουγεννα την πετυχα σε εμπορικο καταστημα στην Γλυφαδα.. Εχει αδυνατισει παρα πολυ και σε συνδιασμο με το υψος της δεν της παει....
αυτη τελικα το δινει η οχι;
εχουμε μαθει τι παιζει;
Το δινει αυτο ειναι σιγουρο εμενα πριν 6-7 χρονια σε τετ α τετ μου ειχε πει 5.000ευρω για ενα βραδυ φυσικα πηρε τα τριαΚάτσε τύπε, τώρα θα εμφανιστούν οι γνωστοί φιδέμπορες να μας αφήσουν υποννοούμενα ότι το δίνει αλλά κανείς δεν θα λέει τι και πως.
Το δινει αυτο ειναι σιγουρο εμενα πριν 6-7 χρονια σε τετ α τετ μου ειχε πει 5.000ευρω για ενα βραδυ φυσικα πηρε τα τρια
Για το μονο που αξιζει να γαμησεις το κοριτσι αυτο ειναι γιατι το παιζει καθως πρεπει!!!οικονομικα ο κυρ σπυρος βαραει κανονιες και οποιον παρει ο χαροςΜεχρι ποσα θα εδινες για το Μαριαννακι τυπε :S :S :S
Για το μονο που αξιζει να γαμησεις το κοριτσι αυτο ειναι γιατι το παιζει καθως πρεπει!!!οικονομικα ο κυρ σπυρος βαραει κανονιες και οποιον παρει ο χαρος
Ενα αρχιδι θα δινα ικανοποιηθηκες;;;;δεν μας λες ποσα θα εδινες ομως τυπε :S :S :S
Ενα αρχιδι θα δινα ικανοποιηθηκες;;;;
Ε μα γαμας την κουβεντακερδισες τυπε, δεν μπορω να ματσαρω την προσφορα σου :S :S :S
Ε μα γαμας την κουβεντα
πριν 7 χρονια ηταν ο,τι ειχε γυρισει την τσοντα τυπεΤο δινει αυτο ειναι σιγουρο εμενα πριν 6-7 χρονια σε τετ α τετ μου ειχε πει 5.000ευρω για ενα βραδυ φυσικα πηρε τα τρια
Αν είναι στο 1/10, μια χαρά είναι για την τσέπη μας... Το θέμα είναι ο τρόπος προσέγγισης..Τι πρέπει να κάνουμε, να βγούμε με πλακάτ στο Σύνταγμα σαν τους Αγανακτισμένους ???πριν 7 χρονια ηταν ο,τι ειχε γυρισει την τσοντα τυπε
την πετυχες στο λιμιτ απ
αμα την ξαναπετυχεις ξαναρωτα τη πιστευω θα εχει πεσει στο 1/10
! Αλλά αυτή η βλαχοπροφορά, μού θυμίζει γυναικοπαρέα σε καφετέρια στά Φάρσαλα...
μού θυμίζει γυναικοπαρέα σε καφετέρια στά Φάρσαλα
στα πλαισια τιμων μπουρδελων θα την πληρωνα ανετα.Δηλαδή εσείς θα την πλερώνατε αυτήνηνα; Τόσες ομορφιές στα μπανερ γύρω γύρω, στην Ντούβλη θα κάνατε κατάθεση; Καλά να μην υποθέσω για υπηρεσίες, στον κουβά και καλή παρηγορία στον ταραμά της Καθαρής Δευτέρας.
απο φαρσαλα εισαι?Δέν έχω κάτι, απλώς μέ ξενερώνουν όταν τίς ακούω νά μιλάνε μεταξύ τους, όσο όμορφες καί νά 'ναι. Όταν μιλάνε μέ ξένους τό μαζεύουν κάπως!
Έχεις επίγνωση αυτού που γράφω ή απλά τό έγραψες από αντίδραση;