ΤΖΟΤΖΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 78
- Πόντοι
- 6
Αν ειναι Ελλαδα θα απαντησει ,εκτος αν εχει προσωπικο προβλημα ,οποτε σε αναμονη.δεν μου απανταει στα μηνυματα, καποιος να της πει να μου απαντησει?
Αν ειναι Ελλαδα θα απαντησει ,εκτος αν εχει προσωπικο προβλημα ,οποτε σε αναμονη.δεν μου απανταει στα μηνυματα, καποιος να της πει να μου απαντησει?
ατελειωτε "ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ"....."Είναι δύσκολο να είσαι Δον Κιχώτης τον 21ο αιώνα" -cgfucker
Προσχωρησε η Μαριαν στην ομαδα της Ευας ?Σαν Ρανια ?
Γιατι δεν την συμφερε το οικονομικο ? Η ομαδα της Ευας ξερω οτι ειναι απο τις πιο ακριβες του χωρου ... πήγε, είδε και έφυγε.... ;) ;)
Γιατι δεν την συμφερε το οικονομικο ? Η ομαδα της Ευας ξερω οτι ειναι απο τις πιο ακριβες του χωρου .
Γιατι δεν την συμφερε το οικονομικο ? Η ομαδα της Ευας ξερω οτι ειναι απο τις πιο ακριβες του χωρου .
Yπάρχει όμως ένα ερώτημα γιατί δεν ρίχνει την τιμή όταν δουλευει μόνη της, αφού το "καπέλο" του γραφείου φεύγει...
Δεν διαβασες? Ελβετια θελει να παει...ξηλωθειτεYπάρχει όμως ένα ερώτημα γιατί δεν ρίχνει την τιμή όταν δουλευει μόνη της, αφού το "καπέλο" του γραφείου φεύγει...
Δεν διαβασες? Ελβετια θελει να παει...ξηλωθειτε
130 παιρνει και αφου υπαρχουν ατομα που τα δινουν γιατι να κατεβασει τιμη ,παντως ειναι καλη στη δουλεια της και εχει αριστη συμπεριφορα ,τωρα για τις υπηρεσιες της και την εμφανιση της γουστα ειναι αυτα πχ η Μαρινα 60 εχει αριστες κριτικες και υπηρεσιες ,αλλα για μενα ειναι πολυ αδυνατη....γουστα ειναι αυτα.Δυευρω, η διακοσαυρω ???
Μα είναι ερωτήσεις αυτές? Εδώ η Nayomi συνειδητοποίησε τι βλακεία έκανε όταν μείωσε την τιμή στα 100 και φρόντισε γρήγορα να επανορθώσει στα 120+. Κάθε επιχείρηση έχει σκοπό την μεγιστοποίηση του κέρδους. Αυτό γίνεται με δύο τρόπους: μείωση εξόδων (βλ. μεσάζοντες), αύξηση εσόδων (βλ. πουλάω κάτι στην ακριβότερη τιμή που αποδέχεται η αγορά για το εν λόγω προϊόν). Προφανώς η αγορά τόσο την τιμολογεί, καλώς η κακώς....Yπάρχει όμως ένα ερώτημα γιατί δεν ρίχνει την τιμή όταν δουλευει μόνη της, αφού το "καπέλο" του γραφείου φεύγει...
Μα είναι ερωτήσεις αυτές? Εδώ η Nayomi συνειδητοποίησε τι βλακεία έκανε όταν μείωσε την τιμή στα 100 και φρόντισε γρήγορα να επανορθώσει στα 120+. Κάθε επιχείρηση έχει σκοπό την μεγιστοποίηση του κέρδους. Αυτό γίνεται με δύο τρόπους: μείωση εξόδων (βλ. μεσάζοντες), αύξηση εσόδων (βλ. πουλάω κάτι στην ακριβότερη τιμή που αποδέχεται η αγορά για το εν λόγω προϊόν). Προφανώς η αγορά τόσο την τιμολογεί, καλώς η κακώς....