Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ο καθένας μας προτιμά να θυμάται τα ευχάριστα και να αποθεί τα δυσάρεστα, αυτό λέει η κοινή λογική. Και ειδικά σε αυτόν τον χώρο που οι ευκαιρίες για δυσάρεστα είναι πολλές. Άρα μια έξυπνη κοπέλα σαν την Μαριάν σίγουρα θα σκέφτεται με αυτόν τον τρόπο.Πάντως αρκετά διαφωτιστικό το Blog της Μαριαν, ειδικά για τους "ρομαντικούς" μπουρδελιάρηδες που δεν θέλουν να καταλάβουν τα παιχνίδια που παίζονται. Δεν ξέρω από υπηρεσίες τι λέει (ελπίζω να μάθω σύντομα!) αλλά ομολογουμένως έξυπνη κοπέλα. Όχι όμως ότι μας έπεισε κι όλας πόσο απολαμβάνει την πουτανιά της...
Ωραιο το λευκωμα,με συγκινησες.Τα 130 τα τσεπωνεις παραυτα.
Σωστά μιλάς, σε γενικές γραμμές.
Ειμαι 1.70 και ζυγιζω 57 κιλα.
Δεν ειμαι αδυνατη πολυ αλλα σιγουρα οχι χοντρη.
Eφόσον δεν έχει κάποιο νόημα, τότε γιατί το γράφεις;Γραφω ενα blog που αφορα καθημερινες στιγμες ενος callgirl. Ειναι απλα μια διηγηση που σκοπο εχει να ειναι ευχαριστη και φυσικα δεν περιεχει κανενα βαθυτερο νοημα.
Μα κύριε Ξύδη μου εκεί είναι η αξία του blog: δεν είναι μια απλή διαφήμιση για παροχή υπηρεσιών "συνοδείας" (λέμε τώρα), αλλά μια προσεγμένη κατάθεση εμπειριών. Αν μπουν φωτογραφίες πάει χάλασε το concept... δεν έχεις διαβάσει marketing/διαφήμιση μου φαίνεται και τα βλέπεις πεζά τα πράγματα (πλάκα κάνω). Προσωπικά παροτρύνω την Μάριαν να βγάλει όλες τις φωτό από το blog και να αφήσει μόνον μερικές αρτιστίκ και φλου.Πες το διαφημιστικό τρικ, προσωπικό ημερολόγιο, κατάθεση εμπειριών... το θέμα είναι πως call girl με τέτοιου είδους blog είναι κάτι πρωτοποριακό για Ελληνίδα.
Μόνο μια παρατήρηση.Βάζε πιο πολλές φωτογραφίες, τα κείμενα λίγους ενδιαφέρουν.
Μα κύριε Ξύδη μου εκεί είναι η αξία του blog: δεν είναι μια απλή διαφήμιση για παροχή υπηρεσιών "συνοδείας" (λέμε τώρα), αλλά μια προσεγμένη κατάθεση εμπειριών. Αν μπουν φωτογραφίες πάει χάλασε το concept... δεν έχεις διαβάσει marketing/διαφήμιση μου φαίνεται και τα βλέπεις πεζά τα πράγματα (πλάκα κάνω). Προσωπικά παροτρύνω την Μάριαν να βγάλει όλες τις φωτό από το blog και να αφήσει μόνον μερικές αρτιστίκ και φλου.
Αααα, (απλά μια υπόθεση κάνω) ο φίλος ο Τζότζος πιθανόν είναι ο "εξυψώνων", διακρίνουμε μια γλύκα στην σχέση, και είναι ωραίο...
Και να μην είναι ο έχων το copyright σίγουρα το έχει αποδεχτεί και το εφαρμόζει. By the way, και ανεξάρτητα από την συγκεκριμένη περίσταση, το concept το αποδέχομαι και εγώ όπως και η ψυχιατρική/ψυχολογική επιστήμη. Νομίζω κάτι σντίστοιχο είχε πει κάποτε και ο μεγάλος Karl Jung, οπότε αν το έλεγξε αυτός που ήταν κορυφαίος επιστήμονας εμείς είναι αδύνατο να διαφωνήσουμε ;)
Πες το διαφημιστικό τρικ, προσωπικό ημερολόγιο, κατάθεση εμπειριών... το θέμα είναι πως call girl με τέτοιου είδους blog είναι κάτι πρωτοποριακό για Ελληνίδα.
Μόνο μια παρατήρηση.Βάζε πιο πολλές φωτογραφίες, τα κείμενα λίγους ενδιαφέρουν.
Σε ευχαριστώ πολύ. Την έκανα την καλή μου την πράξη!!!
χαιρομαι να απολαμβανω οικονομολογους και λοιπους επιστημονες (ορα cgfucker) στο σαιτ.Call girls και τιμολιγιακή πολιτική.
Υπόθεση εργασίας. Παρέχουμε υπηρεσίες σε 20 πελάτες/ώρες τον μήνα με 130 ανά ώρα και εξασφαλίζουμε 2600 τον μήνα.
Αν μειώσουμε την τιμή στο μισό (65) ουσιαστικά θα πρέπει να διπλασιάσουμε τους πελάτες/ώρες για να έχουμε ακριβώς το ίδιο εισόδημα.Προφανώς και δεν συμφέρει. Ακόμα και αν οι πελάτες όχι απλά γίνουν 40 αλλά 50 το κέρδος θα είναι μόλις 650 για 30 παραπάνω ώρες εργασίας. Για να μειωθεί λοιπόν η τιμή θα πρέπει να συμβεί ένα από τα δύο:
1. Μία μικρή μείωση της τιμής να επιφέρει μεγαλύτερη αύξηση στους πελάτες.. δηλαδή αν η τιμή πάει στα 100 οι πελάτες να γίνουν 30 οπότε για 10 παραπάνω ώρες θα έχουμε κέρδος 400
2. Να υπάρξει μείωση στους πελάτες που έχουμε σε αυτή την τιμή και αναγκαστηκά να μειώσουμε την τιμή έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε το ίδιο εισόδημα.
Αν κάτι από αυτά δεν συμβεί και έχεις σταθερή πελατεία και σου φτάνουν αυτά που βγάζεις δεν μειώνεις τιμή. Τόσο απλά.
Μα κύριε Ξύδη μου εκεί είναι η αξία του blog: δεν είναι μια απλή διαφήμιση για παροχή υπηρεσιών "συνοδείας" (λέμε τώρα), αλλά μια προσεγμένη κατάθεση εμπειριών. Αν μπουν φωτογραφίες πάει χάλασε το concept... δεν έχεις διαβάσει marketing/διαφήμιση μου φαίνεται και τα βλέπεις πεζά τα πράγματα (πλάκα κάνω). Προσωπικά παροτρύνω την Μάριαν να βγάλει όλες τις φωτό από το blog και να αφήσει μόνον μερικές αρτιστίκ και φλου.
Αααα, (απλά μια υπόθεση κάνω) ο φίλος ο Τζότζος πιθανόν είναι ο "εξυψώνων", διακρίνουμε μια γλύκα στην σχέση, και είναι ωραίο...
Και να μην είναι ο έχων το copyright σίγουρα το έχει αποδεχτεί και το εφαρμόζει. By the way, και ανεξάρτητα από την συγκεκριμένη περίσταση, το concept το αποδέχομαι και εγώ όπως και η ψυχιατρική/ψυχολογική επιστήμη. Νομίζω κάτι σντίστοιχο είχε πει κάποτε και ο μεγάλος Karl Jung, οπότε αν το έλεγξε αυτός που ήταν κορυφαίος επιστήμονας εμείς είναι αδύνατο να διαφωνήσουμε ;)