Aleister77
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 6
ας πάρουμε την πλευρά οτι έχεις δίκιο(το οτι δεν είχε πρωαγωγο κάποτε βέβαια μην το ξαναπείς!)που ησουν-είσαι να τα χώσεις με αυτόν τον τρόπο και σε άλλες πατσαβούρες που σηκώνουν ψεύτικες φωτό και το παίζουν ταχα μου ανεξάρτητες και μάλιστα πρωτη φορά στο κουρμπέτι?
Φιλε μου δεν ειπα οτι δεν ειχε προαγωγο, ειπα οτι δεν την ΕΦΕΡΕ κανενας εννοωντας οτι δεν την πηραν απο κανα χωριο της Ουκρανιας να της πουν ελα να σε παρουμε σερβιτορα και την εκαναν πουτανα. Οι ψευτικες φωτος με ενοχλουν επισης για αυτο σπανια πλεον (που τα χρηματα ειναι λιγοτερα) θα παρω κατι χωρις να δω προσωπο. Οτι υπαρχουν απατες υπαρχουν. Εμενα με ενοχλει η κουτοπονηρια, το πουλαω μυστικοτητα και αγαπες και ειμαι και υπερανω. Τα εχω πει σε διαφορα threads κατα καιρους, δεν θα κατσω να ψαξω τα ποστ μου.
Σχολιαζω την Μαριαν/Τανια/Ρανια επειδη ειναι πολλα χρονια στο κουρμπετι,με την ιδια τακτικη και επειδη την εχω παρει πριν πολλα χρονια
Απο εκει και περα γιατι πετας την μπαλα στην εξεδρα μιλωντας για εμενα; Φορουμ που αφορα πληρωμενο ερωτα δεν ειναι; Αν μπεις σε forum για αυτοκινητα θα μιλησουν για τα αυτοκινητα ή για τους οδηγους;