Φιλε μου κακο ειναι ναι. Ειναι 5 χρονια στην μπιζνα, κατα βουληση της και οχι απο αναγκη. Δεν την εφερε κανενας προαγωγος. Σε καθε κειμενο της μιλαει για το ποσο χαλια ειναι και ποσο ασχημα νιωθει κτλ.Ας το κοψει το ρημαδι.Δεν προτιμαω κουμπαρα, προτιμαω επαγγελματια. Οπως με ενοχλει λοιπον αν παω στον "χ Σφακιανακη" και αυτος μετα αρχισει να καταφερετε κατα των πελατων, οτι καπνιζουν, τρωνε, πετανε λουλουδια,χορευουν, κτλ αλλα αυτος τσεπωνει τα φραγκα, ετσι με ενοχλουν και τα κειμενα της Μαριαν.Απο οτι ειδα ομως ασχοληθηκες μονο με το μπλογκ.Γιατι βρε αδερφε δεν ασχολεισαι και για οσα ειπα σχετικα με την εμφανιση; Και να στο πω και αλλιως, πουτανα ειναι ρε φιλε, πληρωνεις για να την γαμησεις. Εδω βαριομαστε να ακουμε την κλαψα απο τις γυναικες μας/γκομενες μας (που πολλες φορες ειναι και ομορφοτερες). Κανενας δεν ειπε οτι ειναι ευκολη δουλεια. Αλλα πληρωνεται 100 (200 παλαιοτερα) ευρω την ωρα> Δεν ξερω πολλους που να παιρνουν τοσα πολλα και να κλαιγονται στον προσταμενο τους για το ποσο χαλια νιωθουν, για το οτι νιωθουν σαν ρομποτ, που το μονο που πρεπει να κανουν ειναι να ευχαριστουν τον πελατη, ενω ο πελατης δεν νιωθει τπτ για τα συναισθηματα τους.
Τες πα, νομιζω οτι ειναι ενα μονιμο προβλημα εδω μεσα. Οι μισοι και βαλε δεν κοιτανε το σπορ σαν μεσο διασκεδασης, αλλα σαν μεσω να καλυψουν συναισθηματικα κενα. Ο αλλος εκρινε απο ενα κειμενο ποσο καλος ανθρωπος ειναι η Μαριαν και πως θα της τα ξεπληρωσει η ζωη... Δεν ειναι κακο, ολοι νιωθουμε την αναγκη της συντροφικοτητας,απλα καλο ειναι να κραταμε και μια επαφη με την πραγματικοτητα.
Παντως της βγαζω το καπελο. Μια κοπελα που δεν θα μπορουσε να σταθει ουτε σε μπουρδελο της Φυλης εμφανισιακα (μπορουν να το βεβαιωσουν ΟΣΟΙ εχουν συναντηθει) κανει καριερα για τουλαχιστον 5 χρονια στον ακριβο αγοραιο ερωτα. Βρηκε το κουμπι, πουλαω ερωτα/λιγο αμπελοφιλοσοφια/λιγο ξερεις ποια ειμαι εγω.