Toni Skizo
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 8
- Like
- 4
- Πόντοι
- 11
Για στείλε μου τα στοιχεία σου σε ΠΜ να κάνω κατάθεση.
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
φίλε έχεις τα δίκια σου, αλλά να το λες μια, δύο, δεκαδυο ΚΟΥΡΆΖΕΙ Δεν το καταλαβαίνεις. Ξεκολα Και ρίξε γκαζιά για άλλο μωρόΓια τα οφέλη των δικών σου κλώνων θέλεις να μας μιλήσεις; Marialena???Εγώ τουλάχιστον στο θέμα εμφάνισης σου δεν έχω άποψη,ξέρεις εσύ το γιατί.στο θέμα ασυνέπειας όμως έχω άποψη κ θα την γράφω είτε σου αρέσει είτε όχι!μάντεψε!!!!δεν είμαι κλώνος κ δεν έχω όφελος από καμία κοπέλα!!!!
Για στείλε μου τα στοιχεία σου σε ΠΜ να κάνω κατάθεση.![]()
![]()
καλησπέρα άσχημη κούκλα, χρόνια πολλά και καλά εύχομαι. :-* :-* :-*Προσωπικά εγώ δεν εχω βγει μαζι Σου. (Μπορει να το δει ο κάθε ενας αυτό μιας και τωρα συμπληρώσεις τα 5 ποςτ που χρειάζονται για να στειλεις πμ) και εγώ δεν εχω αλλο τροπο επικοινωνίας.
Για να δώσω το τηλεφωνο μου.
Αν έχετε όφελος απο κάποιες άλλες κοπέλες και για αυτο ψάχνετε συνέχεια να μου βρείτε μειονεκτήματα. (Δεν μιλάω για εςενα γιατι εςυ ειςαι απλα ενας κλώνος)
Ολες το ιδιο πράγμα κανουμε.![]()
![]()
Απλα πείτε στα κορίτσια που υποστηρίζετε να το κανουν με περισσότερη όρεξη.
Καλές γιορτές να έχουμε.![]()
Έγινε η κατάθεση! Εχεις πμ ;)![]()
Καλημέρα & χρόνια πολλά καταρχήν.φίλε έχεις τα δίκια σου, αλλά να το λες μια, δύο, δεκαδυο ΚΟΥΡΆΖΕΙ Δεν το καταλαβαίνεις. Ξεκολα Και ρίξε γκαζιά για άλλο μωρό
Μαριαλενα χρονια πολλα και τιs αληθινεs ευχεs μου για το 2016 να ειναι καλη και δημιουργικη χρονια!!!
Χρονια πολλα σε ολους! Μαριαλενα μην ακους κανεναν! Εισαι κορυφη...
Να γράψεις κριτική να σκάσουν...![]()
![]()
![]()
Να βρεθουμε πρωτα και μετα γραφω οσες θες. Περιμενω pm.Να γράψεις κριτική να σκάσουν...![]()
![]()
![]()
Να βρεθουμε πρωτα και μετα γραφω οσες θες. Περιμενω pm.
Αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι αριστη!
Γλύφτη![]()
μην το κανεις... ;)πλακα πλακα, πρεπει να γραψω κι εγω μια!![]()