OPTIMUS1939
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Με τον Κώστα δεν τα βρήκαμε σαν άνθρωποι και απομακρυνθήκαμε.
Οταν φτανεις ,στο δια ταυτα,τοτε φυσικα ,οπωσ και ολες,
εφαρμοζεις το
τα μα σα και τα σα μασατα
Με τον Κώστα δεν τα βρήκαμε σαν άνθρωποι και απομακρυνθήκαμε.
Μην γινεσαι παιδι.Μιας και η κοπέλα/το πουλέν σας...εξακολουθεί να μην απαντάει μέχρι και σήμερα στα μηνύματα μου κ στα post μου για το άκυρο που μου έριξε και με έστησε...ή έστω για μια συνεύρεση μπας και μου εξηγήσει Live...
Μιας και είναι χρονιάρες μέρες...σκέφτομαι να σας κάνω ένα δωράκι...
69........
Δεν το σηκώνουν οι μέρες???Μην γινεσαι παιδι.
Εγω θαλεγα οι γενικοτερες οικονομικες περιστασειςΔεν το σηκώνουν οι μέρες???
Εγω θαλεγα οι γενικοτερες οικονομικες περιστασεις
Στους περισσότερους λιγο πολυ έχουν τύχει αυτά που διάβασα στην κριτική σου, δεν είναι όμως λόγος να ζητάς εξηγήσεις και δωράκια για εμάς στο blog της παρόντα και άλλα μέλη. Και σε εμένα εχει τύχει με super μωρό αλλά δεν έκανα έτσι, και την επόμενη φορά με αντάμειψε αναλόγως. Μεγάλος παίχτης είσαι, πράξε αναλόγωςΜιας και η κοπέλα/το πουλέν σας...εξακολουθεί να μην απαντάει μέχρι και σήμερα στα μηνύματα μου κ στα post μου για το άκυρο που μου έριξε και με έστησε...ή έστω για μια συνεύρεση μπας και μου εξηγήσει Live...
69........
έχεις δίκιο φίλε....τελικά!
Να κι ένας που δεν την γλύφει/υποστηρίζει μπας και ''δαγκώσει κάποιο κοκαλάκι''...κοινώς...την πηδήξει κάποια στιγμή ή την πηδήξει F.O.C.!!!
κατάλαβες γέρο???
Αν ειναι να κατσω να στειλω πμ σε μια βιζιτα, να της πιασω κουβεντα, να με εμπιστευτει και να βρουμε και χρονο που θα την βολευει, οσο καλη και να ειαι, σορυ κιολας αλλα χιλιες φορες να την πεσω σε καμια κανονικη, να μου μεινουν και τα φραγκα και η ευχαριστηση οτι την εριξα;)έχεις δίκιο φίλε....τελικά!
Να κι ένας που δεν την γλύφει/υποστηρίζει μπας και ''δαγκώσει κάποιο κοκαλάκι''...κοινώς...την πηδήξει κάποια στιγμή ή την πηδήξει F.O.C.!!!
κατάλαβες γέρο???
Αν το κανεις αυτο φιλε, θα χασεις το δικιο που εχεις...Αστο. Προσπερασε. Οσο το μιλας ειναι χειροτερα...Μιας και η κοπέλα/το πουλέν σας...εξακολουθεί να μην απαντάει μέχρι και σήμερα στα μηνύματα μου κ στα post μου για το άκυρο που μου έριξε και με έστησε...ή έστω για μια συνεύρεση μπας και μου εξηγήσει Live...
69........
αδερφε μη ξεχνας πως υπαρχουν μπουρδελιαρηδες που ζουν γι αυτο,οχι 116σελιδες αλλα ολοκληρη βιβλιοθηκη θα γραφτει...Συγνωμη ρε παικτες αλλα υπαρχουν 116 σελιδες στο θρεντ μιας τυπισσας η οποια οσο καλη και να ειναι στα του επαγγελματος θελςι μπλα μπμα και παρακαλι και εμπιστοσυνη για να την πηδηξει καποιος ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ λες και ειναι καμια γκομενα απο σπιτι;
Πραγματικα μαγκια της που καταφερε να επιβαλλει τους ορους της, αφου υπαρχουν ΜΑΛΑΚΕΣ που αντι να ξοδεψουν χρονο και φαια ουσια σε καμια γκομενα της προκοπης ετσι ωστε να γλυτωσουν και χρημα και να κερδισουν και σε αυτοπεποιθηση παρακαλανε να τους δωσει το τηλ της μια πουτανα για να την πληρωσουν...
Σαν να πας να φας και να παρακαλας ακομα και τον καλυτερο σεφ να σου μαγειρεψει και να τον πληρωσεις και απο πανω. Αντε γαμηθητε δλδ που κανετε πρωτες μουρες την καθε κοπελιτσα που γαμθεται οποτε θελει να πληρωσει την δοση του Smart ή θελει να παει ταξιδι στην ΝΥ για να κανει χριστουγεννα.
ΥΓ Πραγματικα μαγκια της που βρηκε τοσους μαλακες
ΥΓ2 Παρακαλετο μουνι ξυνο γαμησι λεει ο λαος
ΥΓ3 Δεν λεω οτι σε κοπελες του επαγγελματοςειναι σωστο να τους φερονται σαν ζωα, αλλα περα απο την 1 - 1μιση ωρα μαζι της, σιγα μην κατσω να ασχοληθω παραπανω
Αν ζουν με το να παρακαλανε την καθε επαγγελματια να τους κατσει επι πληρωμη οταν αυτη την βολευει τι να πω... περαστικα τους και ακριβο βιτσιο επελεξαν να εχουν. Get a life που λενε και οι αμερικανοιαδερφε μη ξεχνας πως υπαρχουν μπουρδελιαρηδες που ζουν γι αυτο,οχι 116σελιδες αλλα ολοκληρη βιβλιοθηκη θα γραφτει...
Αψογος !! Κριμα που απευθυνεσαι σ ελαχιστους..Συγνωμη ρε παικτες αλλα υπαρχουν 116 σελιδες στο θρεντ μιας τυπισσας η οποια οσο καλη και να ειναι στα του επαγγελματος θελςι μπλα μπμα και παρακαλι και εμπιστοσυνη για να την πηδηξει καποιος ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ λες και ειναι καμια γκομενα απο σπιτι;
Πραγματικα μαγκια της που καταφερε να επιβαλλει τους ορους της, αφου υπαρχουν ΜΑΛΑΚΕΣ που αντι να ξοδεψουν χρονο και φαια ουσια σε καμια γκομενα της προκοπης ετσι ωστε να γλυτωσουν και χρημα και να κερδισουν και σε αυτοπεποιθηση παρακαλανε να τους δωσει το τηλ της μια πουτανα για να την πληρωσουν...
Σαν να πας να φας και να παρακαλας ακομα και τον καλυτερο σεφ να σου μαγειρεψει και να τον πληρωσεις και απο πανω. Αντε γαμηθητε δλδ που κανετε πρωτες μουρες την καθε κοπελιτσα που γαμθεται οποτε θελει να πληρωσει την δοση του Smart ή θελει να παει ταξιδι στην ΝΥ για να κανει χριστουγεννα.
ΥΓ Πραγματικα μαγκια της που βρηκε τοσους μαλακες
ΥΓ2 Παρακαλετο μουνι ξυνο γαμησι λεει ο λαος
ΥΓ3 Δεν λεω οτι σε κοπελες του επαγγελματοςειναι σωστο να τους φερονται σαν ζωα, αλλα περα απο την 1 - 1μιση ωρα μαζι της, σιγα μην κατσω να ασχοληθω παραπανω
Εγω γουσταρω να περιμενω για Μαριαλενα μεχρι να γερασω. Γουσταρω να κανω τον Κο Παρακαλάκη. Την βρισκω...Και την βρισκω πολυ. Σε σημειο που δεν με νοιαζει αν θα "become robe" (που λενε και οι Αμερικανοι) Αλλα ενα πραγμα δεν κανω...Δεν κλαψομουνιαζω απο το πρωι(brekfast-που λενε και οi Aμερικανοι) εως το βραδυ(dinner- -που λενε και οι Aμερικανοι)Αν ζουν με το να παρακαλανε την καθε επαγγελματια να τους κατσει επι πληρωμη οταν αυτη την βολευει τι να πω... περαστικα τους και ακριβο βιτσιο επελεξαν να εχουν. Get a life που λενε και οι αμερικανοι
Εγω γουσταρω να περιμενω για Μαριαλενα μεχρι να γερασω. Γουσταρω να κανω τον Κο Παρακαλάκη. Την βρισκω...Και την βρισκω πολυ. Σε σημειο που δεν με νοιαζει αν θα "become robe" (που λενε και οι Αμερικανοι) Αλλα ενα πραγμα δεν κανω...Δεν κλαψομουνιαζω απο το πρωι(brekfast-που λενε και οi Aμερικανοι) εως το βραδυ(dinner- -που λενε και οι Aμερικανοι)
Ειμαι ενας αηδιαστικος, σαλιας, sugar daddy. Μεγαλος πουτανοκαψούρης. Ισως ο μεγαλυτερος κολληματίας του site ολοκληρου...Μπορει να ειμαι γέρος, αλλα ειμαι και γερομπήχτης. Αν και ειμαι στο 90, τη θελω σαν παλαβος τη Μαριαλενα και περιμενω. Υπομονετικα. Με τον ιδιο τροπο που περιμενω τη σειρα μου για εξεταση ουρων στο ΙΚΑ.
Εσυ φιλαρακο τραβας καποιο ζορι με το τι κανω εγω? Γιατι βλεπω οτι χιτλεριάζεις. Εχεις μηπως καποιο προβλημα με το τι θα κανει ο δικος μου ο φλαπούτσος? Και με ποια πουτανα θα κανει τσοντα?
ΥΓ Οσο για το "Get a Life" που εγραψες με τοσο ταλεντο συγγραφεα εχω να σου πω κατι...
One of the best times for figuring out who you are & what you really want out of life? Right after a GREAT FUCK!!! (που λεω εγω...στα Αμερικανικα ομως)
ΕΕΕ... μα καποιοι εδω μεσα δεν καταπινονται με τιποτα δικε μου !!!Δεν άντεξες ε???χαχαχα...καλημέρα!!!
Δεν άντεξες ε???χαχαχα...καλημέρα!!!