jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
και να εισαι και ετοιμος χαχαχαχα..κανε αιτημα
και να εισαι και ετοιμος χαχαχαχα..κανε αιτημα
ε παρε τηλεφωνο τον Κωστα τοτεΈλειπα καιρό κι από Μαριαλένα-Κώστας, βλέπω σκέτο Μαριαλένα και γι αυτό ρώτησα.
ε παρε τηλεφωνο τον Κωστα τοτε
Προφανώς και γι αυτό ρώτησα για να μην πάρω παλιό τηλέφωνο. Δε μας φτάνει η παγωνιά απέξω έχουμε και σένα. Άλλο ένα τέτοιο αστείο και θα καταλήξω σαν τους Αρβύλα αγκαλιά με καλοριφέρ...
ξερεις και τι ομαδα είναι ρε μαλακα βλαμενε?ποσες φορες σε εχει γαμησει ?ποσες φορες σου εχει κανει ρεκτιφιέ το γκροβερ σου?Τύπε μεσολάβησε εσύ που σ'έχει γλεντήσει πολλές φορές ο παναθηναικάκιας κώστας
ξερεις και τι ομαδα είναι ρε μαλακα βλαμενε?ποσες φορες σε εχει γαμησει ?ποσες φορες σου εχει κανει ρεκτιφιέ το γκροβερ σου?
ξερεις και τι ομαδα είναι ρε μαλακα βλαμενε?ποσες φορες σε εχει γαμησει ?ποσες φορες σου εχει κανει ρεκτιφιέ το γκροβερ σου?
Και λες τώρα εσυ..."Μηπως φεύγοντας ο Κωστας πήρε και το τηλεφωνο μαζι";Καλη χρονιά!Έλειπα καιρό κι από Μαριαλένα-Κώστας, βλέπω σκέτο Μαριαλένα και γι αυτό ρώτησα.
Εκεί που παρτουζώναμε την μαριαλένα παρέα μου έλεγε πόσο γουστάρει να γαμάει τα γαυράκια
εχεις συνηθισει να γαμας με τον κωλο ξερω....αντε βαζελακο -20 πολύ κρυοΕκεί που παρτουζώναμε την μαριαλένα παρέα μου έλεγε πόσο γουστάρει να γαμάει τα γαυράκια
Εκεί που παρτουζώναμε την μαριαλένα παρέα μου έλεγε πόσο γουστάρει να γαμάει τα γαυράκια
ΚΑΙ οι δυο,στοπ,στα οπαδικα εδω μεσα.δοξα το θεο,εχει νημα και ο βαζελος και ο γαυρος.εχεις συνηθισει να γαμας με τον κωλο ξερω....αντε βαζελακο -20 πολύ κρυο
Έλα Θεσσαλονίκη να έχουν άποψη και από άλλη πόλη!!!!!Να γράψεις κριτική να σκάσουν...
Έλα Θεσσαλονίκη να έχουν άποψη και από άλλη πόλη!!!!!
Δεν καταλαβαινω την ερώτησηΤύπε πως λες να την γουστάρει την μπουγάτσα η μαριαλένα