Capt.Bligh
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
Καλημέρα :-* :-* ;)
μερααααααααααααααααααααααααα
Καλημέρα :-* :-* ;)
Ισα ρε πελατακι . Νταξει εισαι από τους καλυτερους αλλα ασε και κατι για το πληθος !Λυπάμαι που θα στεναχωρήσω τον συνάδελφο πιο πάνω.......αλλα μάλλον θα αργήσουν να τελειώσουν τα πελατακια(οπως τα ονομάζει) της Μαριαλενας.Οποτε ας κανει υπομονή ακομη!
Λυπάμαι που θα στεναχωρήσω τον συνάδελφο πιο πάνω.......αλλα μάλλον θα αργήσουν να τελειώσουν τα πελατακια(οπως τα ονομάζει) της Μαριαλενας.Οποτε ας κανει υπομονή ακομη!
Ίσιος ειμαι φιλε μου.Εσυ έχεις ισιώσει απο το τελευταίο ραντεβου μαζι της ή παλεύεις ακομη με φυσικοθεραπείες;Ισα ρε πελατακι . Νταξει εισαι από τους καλυτερους αλλα ασε και κατι για το πληθος !
οποτε μπορεις δεσ π.μΚαλημέρα. Αυτη Την Παρασκευη 11/12 απο το μεςημερι θα ειμαι στην Γλυφάδα οποίος μπορει ας μου στείλει πμ για ραντεβου :-* :-*
Έχει αναπάντητα pm , αμα θελει...
μερααααααααααααααααααααααααα
Ε και τι μας το λες ? Ακου Γλυφαδα . Σιγα μην παμε και στο Σουνιο . χαχαχα
Παρασκευη ειπαμε θα ειμαι Γλυφαδα
Καλημέρα. Αυτη Την Παρασκευη 11/12 απο το μεςημερι θα ειμαι στην Γλυφάδα οποίος μπορει ας μου στείλει πμ για ραντεβου :-* :-*
Σβηνουμε ποστ ρε μορτακια; Εχουμε λογοκρισια , για πειτε να το ξερουμε, αει σιχτιρ παπαρες.
δηλαδή εμείς που είμαστε και από άλλο γεωγραφικό διαμερίσματα της Ελλάδος. ..τη γαμησαμε έτσι. .Ειναι αποκλειστικά για δημότες Γλυφαδας αδερφέ.Αν έχεις άλλου οικογενειακή μεριδα μην περιμένεις άδικα!
ενα ενα τα διαμερισματα αδερφε...ολοι θα φαμε..δηλαδή εμείς που είμαστε και από άλλο γεωγραφικό διαμερίσματα της Ελλάδος. ..τη γαμησαμε έτσι. .
περι των σβησμενων ποστς ο λογος
εξηγησεις ικανοποιητικοτατες δωθηκαν
ας μη σπαμαρουμε λοιπον (μαζι με σας κι εγω)