δεν πληρωνοταν τοτε.
χαρη της εκανα.
εκλεισα τα ματια και της τον εδωσα στις αμυγδαλες.
χαζομουνα ειναι.
κακομοιρο.
οι σαλιες κ οι προμοτορες μ ενοχλουν,αυτην την λυπαμαι
Whois Με 50αρηδες plus έχω πάει και είναι μετρημένοι στα δάχτυλα.
Και εννοείται με κανέναν δεν έχω πάει ΔΩΡΕΑΝ.
Αν υπόνοιες ότι γαμηθηκαμε σε κάποια πάρτουζα και καλά... Μιας και δεν υπαρχει λογος να παω με καποιον ΑΓΕΝΗ τσαμπα καπου να γαμηθω.
Πες μας επιλεκτικά τι νομίζεις ότι εχεις εσυ? που θα σε επέλεγα ανάμεσα σε κάποιους αλλους που σίγουρα εχουν καλύτερη εμφάνιση και τρόπους απο εσενα! ???
ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΠΟΥΛΙ?
(μονο μην πεις δημοσια τι σε κανει ξεχωριστο και γαμας τσαμπα γιατι θα το μαθουν ολοι και θα γαμανε και αυτοι τσαμπα και θα κλεισει το σιτε με τα καμώματα σου πονηρουλη και εμεις θα μεινουμε χωρις δουλεια.)
Και κάπου είχες αναφέρει ότι στο άλλο σίτε έγραψε ένας με το ψευδώνυμο άκας ότι με ειχε βρει σε καποιο κλαμπ αφησα τον συνοδο μου και την παρεα μου εκει και εφυγα μονη μου για να με γαμησει τριο αυτος μαζι με την φιλη του..
ΔΩΡΕΑΝ παλι...!!!!
και μετα μου εδινε κατι ψιλα και συνέχιζα να πηγαινω σπιτι του οπως χαρακτηριστικα ειπε γιατι ειμαι νυμφομανεις και το κανω καλα!
Ακομα γελανε μαζι του!
Μιας και λες οτι με λυπασαι και εγω με την σειρα μου λυπάμαι καθε εναν που λεγοντας ψεμματα και κοροϊδεύοντας τον ευατο που προσπαθει να ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ σαν αντρας!