livornezos
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 743
- Πόντοι
- 96
παιξε μπαλα με πμ ειναι καλο τυπακι θα στο δωσεικαλησπερα μηπωσ μπορει να βοηθησει καποιοσ με τη μαριαλενα?
παιξε μπαλα με πμ ειναι καλο τυπακι θα στο δωσεικαλησπερα μηπωσ μπορει να βοηθησει καποιοσ με τη μαριαλενα?
Τι εννοείς φιλε μου;Να πάει κάποιος άλλος μαζι της αντί για σενα;Κανόνισε το ραντεβου και ειδοποίησε μας!καλησπερα μηπωσ μπορει να βοηθησει καποιοσ με τη μαριαλενα?
Παρασκευη ειπαμε θα ειμαι Γλυφαδα
Παιδιά δεν μπορώ να στείλω p.m. Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει τι πρέπει ν κάνω για να έχω αυτή τη δυνατότητα?
Μην μου πείτε ότι έχει πάλι απεργία. Θα τρελαθώ!!
Σήμερα κεντρο δεν έχει απεργίες
Αδιαθέτησα 3 μέρες νωρίτερα. Εχε γούστο να βγει και πρόεδρος της ΝΔ ο Αδωνης!!!
Μήπως είδες ξαφνικά μπροστά σου τον Βαγγέλα (τον υποψήφιο) και από την τρομάρα σου ήρθαν νωρίτερα;
Αδιαθέτησα 3 μέρες νωρίτερα. Εχε γούστο να βγει και πρόεδρος της ΝΔ ο Αδωνης!!!
Να σκεφτεις πολλη σοβαρα να ανεβαινεις που και που Θεσσαλονικη να σε χαρουμε και μεις λιγοΤον ειδα και μου έφυγε όλη η μαγκιά.
Να σκεφτεις πολλη σοβαρα να ανεβαινεις που και που Θεσσαλονικη να σε χαρουμε και μεις λιγο
Αυτά ειναι τα ωραια!Απο τα βόρεια πήγαμε στο κέντρο,μετα Γλυφάδα και τώρα Θεσσαλονίκη.Σιγα-σιγά οπως το πας εμείς οι ταλαίπωροι θα σε βλέπουμε μονο απο φωτογραφίες!Απο το καινούργιο έτος οταν ανέβω πανω θα ενημέρωσω 2 βδομάδες πιο πριν
Δεν κατεβαίνεις και ποιο Νότια. ..ξέρεις εσύ. ..Απο το καινούργιο έτος οταν ανέβω πανω θα ενημέρωσω 2 βδομάδες πιο πριν
Σιγα μην κατεβει το κοριτσι κατω. Θα το απαγάγετε σαν τον στρατηγο Κραιπε. Παλιοκατσικοκλεφτες !!! χαχαχαχαΔεν κατεβαίνεις και ποιο Νότια. ..ξέρεις εσύ. ..