mad_max
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2005
- Κριτικές
- 97
- Like
- 4.790
- Πόντοι
- 22.915
Γενικά, είσαι άπαιχτη κούκλα μου!!!Στις υπηρεσίες δεν παιζόμαστε.... αυτό είναι γεγονός.
Γενικά, είσαι άπαιχτη κούκλα μου!!!Στις υπηρεσίες δεν παιζόμαστε.... αυτό είναι γεγονός.
Στις υπηρεσίες δεν παιζόμαστε.... αυτό είναι γεγονός.
Δεν διαβάζεις τι γράφω αλλά γράφεις ότι θες.Τότε ήταν τελείως άλλη φάση με την Αννα (ούτε ξέρω αν υφίσταται η κοπέλα).CIM υπήρξε η πρόθεση απ το μαριαλενάκι αλλά δεν συνέβη αν διάβασες στην κριτική,σαφώς όχι επίτηδες αλλά δεν.Το σώμα στην Μαριαλένα ήταν το τέλειο για τα γούστα μου,ωστόσο το πρόσωπο ήταν νορμάλ,γενική συμπεριφορά έγραψα ότι μ επέτρεψε το σύστημα εγώ την βρήκα χαριτωμένη,επικοινωνία πολύ καλή,διάθεση όσο έβαλα και την σχέση τιμής απόδοσης θα μπορούσε και καλύτερα.
Αν πας να της κάνεις GFE δεν θα το αρνηθεί, αλλά θα στο ζητήσει να παίξεις πιο άγρια. Αν πάλι δεν το γουστάρεις, πάλι δεν θα σου χαλάσει χατήρι, αλλά να είσαι σίγουρος θα της μείνει ένα παράπονο. Να είσαι σίγουρος. Το δυνατό της χαρτί, λοιπόν, είναι το PSE!το GFE ειναι το δυνατο χαρτι της Μαριαλενας στο σεξ ;)
Αν πας να της κάνεις GFE δεν θα το αρνηθεί, αλλά θα στο ζητήσει να παίξεις πιο άγρια. Αν πάλι δεν το γουστάρεις, πάλι δεν θα σου χαλάσει χατήρι, αλλά να είσαι σίγουρος θα της μείνει ένα παράπονο. Να είσαι σίγουρος. Το δυνατό της χαρτί, λοιπόν, είναι το PSE!
Εν μέρη στη αρχή του ποστ σου καλύφθηκα. Στο τέλος μου το χάλασες. Θα το ξεκινήσει έτσι, αλλά στη πορεία θα στο ζητήσει μόνη της και θα προσποαθήσει να σε πάει σε πιο άγρια πράγματα...μην το λες ο συνδιασμος GFE και PSE ειναι το ιδανικοτερο στο σεξ για την μαριαλενα πρωτα να το πας σε GFE και στην πορεια του σεξ να το γυρισεις σε PSE, γενικα της αρεσει καποιος να ειναι απροβλεπτος και να αλλαζει ρολους στο κρεβατι και οχι να ειναι τυποποιημενος με στανταρ πρακτικες απο τα στουντιο
αν ομως βαλω στη ζυγαρια GFE VS PSE πιστευω λιγο υπερεχει στο GFE η μαριαλενα
πιστευω να σε καλυψα τωρα με την απαντηση μου
Εν μέρη στη αρχή του ποστ σου καλύφθηκα. Στο τέλος μου το χάλασες. Θα το ξεκινήσει έτσι, αλλά στη πορεία θα στο ζητήσει μόνη της και θα προσποαθήσει να σε πάει σε πιο άγρια πράγματα...
Αν και εδώ που τα λέμε να μπορεί να παίζει και στα δυο ταμπλό την κάνει ακόμα πιο δυνατή!
EDIT: Αυτά περι καταγωγής καλά θα κάνει η ίδια η Μαριαλένα να τα γράψει εκεί που πρέπει, που θα μπει και στην διαδικασία να αποδειξει ότι είναι Ελληνίδα!
Δεν παίζεστε.... τελεια και παύλα... Αγαπητή μου....Στις υπηρεσίες δεν παιζόμαστε.... αυτό είναι γεγονός.
Ευχαριστω πολυ.
αυτα τα περι Ελληνιδας για να τελειωνουν, να βρεθω με εναν modarator να του δειξω το Ελληνικο διαβατηριο μου για να μην συνεχιζουν να λεγονται ανακρίβειες.
Συμφωνώ τύπε. Και εγώ μια φορά βρέθηκα με Μαριαλένα και ήταν τοπ!αν κι εχουμε βρεθει μονο μια φορα ανετοτατα μπορω να πω οτι εισαι κορυφαια.
αν κι εχουμε βρεθει μονο μια φορα ανετοτατα μπορω να πω οτι εισαι κορυφαια.
παλιοχαρακτήρες....ολοι εχετε δει την μαριαλενα,αλλα κριτικες δεν ανεβαινουν....
Προσυπογράφω