jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
ωραια.εγω λεω να ανοιξουμε ενα γραφειο,για να απαντηθουν ολα αυτα τα πολυ ενδιαφεροντα ερωτηματα.... :S
Υ.Γ.
ωραια.εγω λεω να ανοιξουμε ενα γραφειο,για να απαντηθουν ολα αυτα τα πολυ ενδιαφεροντα ερωτηματα.... :S
Υ.Γ.
Ταυτότητα ελληνική βγάζουν και οι βόρειο ήπειροτες όμως διαβατήριο δεν βγάζουν. Μόνο από το διαβατήριο φαίνεται πραγματικά η καταγωγή.
Aυτο ειναι πολυ σωστο...το επιβεβαιωνω γιατι στη δουλεια μου ασχολουμαι με τα χαρτια ελληνων κ αλλοδαπωνΤαυτότητα ελληνική βγάζουν και οι βόρειο ήπειροτες όμως διαβατήριο δεν βγάζουν. Μόνο από το διαβατήριο φαίνεται πραγματικά η καταγωγή.
Καλησπερα, η κοπέλα έρχεται στο δωμάτιο μόνη της ή ειναι κ ο Κώστας οπως λεει στην πρώτη σελίδα του νήματος ?
παιχτη,ημαρτον!!..εισαι απο το '10 εδω μεσα,και ρωτας τετοια πραγματα?....Καλησπερα, η κοπέλα έρχεται στο δωμάτιο μόνη της ή ειναι κ ο Κώστας οπως λεει στην πρώτη σελίδα του νήματος ?
Καλησπερα, η κοπέλα έρχεται στο δωμάτιο μόνη της ή ειναι κ ο Κώστας οπως λεει στην πρώτη σελίδα του νήματος ?
την δουλειά σου την κάνεις για το πεουλο. Οταν κάποιος έρθει σε τρυφερή ηλικία στην Ελλάδα, πάει σχολείο, σπουδές, δουλειά, έχει το δικαίωμα να κάνει αίτηση και να πάρει υπηκοότητα ελληνική κατά συνέπεια και διαβατήριο ελληνικόAυτο ειναι πολυ σωστο...το επιβεβαιωνω γιατι στη δουλεια μου ασχολουμαι με τα χαρτια ελληνων κ αλλοδαπων
την δουλειά σου την κάνεις για το πεουλο. Οταν κάποιος έρθει σε τρυφερή ηλικία στην Ελλάδα, πάει σχολείο, σπουδές, δουλειά, έχει το δικαίωμα να κάνει αίτηση και να πάρει υπηκοότητα ελληνική κατά συνέπεια και διαβατήριο ελληνικό
Ε, ναι. Η πρώην μου, αλβανιαρα και κυκλοφορεί πια με ελληνικό διαβατήριο. Επίσης κάτι άτομα στη δουλειά ελληνικό διαβατήριο αλλά αλβανα. Ολα γίνονται όταν θεμελιώνει κανείς δικαιώματα από μικρός"για τον πεουλο"
Κάτι θα ξέρεις, αφού παρολίγον συμπέθεροι από τα Τίρανα... :S :S :SΕ, ναι. Η πρώην μου, αλβανιαρα και κυκλοφορεί πια με ελληνικό διαβατήριο. Επίσης κάτι άτομα στη δουλειά ελληνικό διαβατήριο αλλά αλβανα. Ολα γίνονται όταν θεμελιώνει κανείς δικαιώματα από μικρός
Ε, ναι. Η πρώην μου, αλβανιαρα και κυκλοφορεί πια με ελληνικό διαβατήριο. Επίσης κάτι άτομα στη δουλειά ελληνικό διαβατήριο αλλά αλβανα. Ολα γίνονται όταν θεμελιώνει κανείς δικαιώματα από μικρός
Εκτιμώ ότι τον Κώστα ορέγεσαιΚαλησπερα, η κοπέλα έρχεται στο δωμάτιο μόνη της ή ειναι κ ο Κώστας οπως λεει στην πρώτη σελίδα του νήματος ?
Ευχαριστω πολυ.
αυτα τα περι Ελληνιδας για να τελειωνουν, να βρεθω με εναν modarator να του δειξω το Ελληνικο διαβατηριο μου για να μην συνεχιζουν να λεγονται ανακρίβειες.