gavliaris99
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 87
- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα σε όλους, και κυρίως στην όμορφη Μαριαλένα! Πού έχει χαθεί αυτό το κορίτσι? Ψάχνω τόσο καιρό να την βρω ...
ευχαριστω για τα καλα σου λογια κανω αυτο που θα επρεπε να κανει ο καθενας εδω μεσαΕπειδη παρακολουθω γενικα***
Μια κουβεντα να πω για τον TASSO που...αν πλεον εχει μενει καποιος εδω μεσα ΣΩΣΤΟΣ
που να ειναι πραγματικα αυτος που θα σου δωσει καλες και σωστες πληροφοριες
που προσπαθει οσο μπορει να κραταει την ψυχραιμια του και που εχει φαει ουκ ολιγες επιθεσεις.,
Θελω να πω πως καλο θα ειναι να προσεχουμε - χωρις να θελω να θιξω κανεναν-
αλλα χρειζεται να σεβομαστε και να αναγνωριζουμε καποια πραγματα εδω μεσα!
Γιατι ο ΤΑΣΣΟΣ αξιζει...
Να με συνχωρει η ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ..
δεν σου απανταω παρα την προκληση σου μονο μια ερωτηση το κουβάρι που σου εφερα οταν το ξεμπέρδεψες το εκανες πουλοβερ να το προσφέρεις. Εγώ αναφέρθηκα στον Παναγιώτη και όχι σε κάποιον αλλο η μηπως δεν εχει δικαιωμα να γραψει αυτο που θέλει τελικα λογοκρισία εχουμε απο ορισμένους.μυρτιλε δεν σου απανταω να μην μπαχαλεψω το νημα οπως λεει ο mod... ετσι και αλλιως ξερεις εσυ.... μπερδεμενος εισαι παλι ;)
τι εννοης παλι...ασε μας καλε μου ο καθενας μας εδω μεσα εχει δειξη ποιος ειναι ...... συγχαρητηρια για αυτα που εχεις προσφερει εδω μεσα δεν θα παρεις ποτε.. πηγαινε σε αλλο φορουμ να μπαχαλεψεις... εσυ εισαι μονιμος μπερδεμενος ;)δεν σου απανταω παρα την προκληση σου μονο μια ερωτηση το κουβάρι που σου εφερα οταν το ξεμπέρδεψες το εκανες πουλοβερ να το προσφέρεις. Εγώ αναφέρθηκα στον Παναγιώτη και όχι σε κάποιον αλλο η μηπως δεν εχει δικαιωμα να γραψει αυτο που θέλει τελικα λογοκρισία εχουμε απο ορισμένους.
κοιτα αντιπαρερχωμαι τα παντα μεχρι τωρα και αυτο θα κανω αν καταλαβες καταλαβες αλλωστε δεν με ενδιαφερεις κι ολας .Η φιλονικία εξομοιώνει τους ανόητους με τους σοφούς, και οι ανόητοι το ξέρουν αυτο γι αυτο και συνεχίζεις οποτε κανε υπηρεσίες εκεί που πραγματικα θες και τελειωσε το θεμα με μενα τι ειμαι και τι κανω ευχαριστωτι εννοης παλι...ασε μας καλε μου ο καθενας μας εδω μεσα εχει δειξη ποιος ειναι ...... εσυ εισαι μονιμος μπερδεμενος ;)
εσύ σε ποια κατηγορία είσαι...?κοιτα αντιπαρερχωμαι τα παντα μεχρι τωρα και αυτο θα κανω αν καταλαβες καταλαβες αλλωστε δεν με ενδιαφερεις κι ολας .Η φιλονικία εξομοιώνει τους ανόητους με τους σοφούς, και οι ανόητοι το ξέρουν αυτο γι αυτο και συνεχίζεις οποτε κανε υπηρεσίες εκεί που πραγματικα θες και τελειωσε το θεμα με μενα τι ειμαι και τι κανω ευχαριστω
πηγαινε στο αλλο φορουμ να μπαχαλεψεις στο ξαναλεω αντονινο ;)κοιτα αντιπαρερχωμαι τα παντα μεχρι τωρα και αυτο θα κανω αν καταλαβες καταλαβες αλλωστε δεν με ενδιαφερεις κι ολας .Η φιλονικία εξομοιώνει τους ανόητους με τους σοφούς, και οι ανόητοι το ξέρουν αυτο γι αυτο και συνεχίζεις οποτε κανε υπηρεσίες εκεί που πραγματικα θες και τελειωσε το θεμα με μενα τι ειμαι και τι κανω ευχαριστω
Μπα άλλη είναι η αιτια. Λογω Χριστουγεννων το σαιτ εγινε εγχρωμο. Κιτρινο, πρασινο, καμια γορα και κοκκινο !Απορω πως κιτρινισαν τον τασο αφου ειχε ενημερωση ο σεριφης να σταματησουν και ετσι και εγινε?? μηπως ειναι παρατρβηγμενο λεω εγω καλημερα μαριαλενα συγνωμη για τις ερωτησεις μου!
ΜΟΝΟ απο την ιδια.εστω καποιος συναγωνιστης ενα τηλεφωνο για το μωρο αυτο??? στελνω πμ και δεν παιρνω απαντηση
Νέος στο Φόρουμ . Καλησπέρα τηλ της σεξοβόμβα όπως τη περιγράφετε μάλλον το βρίσκουμε μόνο αν μας το δώσει ή ίδια?
δες pm
εισαι ο ορισμος της καυλας