diakosa
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Ο αρχοντας πάντως ολο ζημιές κάνει.... και πληρώνοπυμε εμείς την κορασίδα χαχαχαχαχαχ
Ο αρχοντας πάντως ολο ζημιές κάνει.... και πληρώνοπυμε εμείς την κορασίδα χαχαχαχαχαχ
Αυτες οι φωτογραφιες ειναι σουπερ !!!Ευχαριστώ πολυ! Και για τις φωτο και για την κριτική. :-*
ελα ρε φιλε αν ειναι να κανονιστει γαμησι μαζι της σε φωναζω κι εσενα να βλεπεις....τυπε αν ειναι να την γαμησεις και Συ σε τζακούζι βαλε ναυαγοσώστη να παίρνει μάτι μην γίνει κανα ατύχημα
Υπαρχει και ο Θειος με 15000 ποστ και καμια κριτικη. Όχι τιποτε άλλο αλλα για να δεις τι μπορει κανεις να κανει από το σπιτι του.Εγω ποτε δεν καταλαβα γιατι τα ποστ θεωρουνται ενδειξη συνεισφορας η παλαιοτητας?
Υπαρχουν μελη απ την αρχη του σαιτ που εχουν λιγα ποστ αλλα 400 kριτικες?
O θειος ειναι ο doc; Aν μιλας για αυτον, δεν ξερω για κριτικες αλλα παντα εδινε εντυπωσεις μεσα στο φορουμ.Υπαρχει και ο Θειος με 15000 ποστ και καμια κριτικη. Όχι τιποτε άλλο αλλα για να δεις τι μπορει κανεις να κανει από το σπιτι του.
Καλημερες πολλες.Τον χτύπησε η μοίρα.
Καλημέρα.
Αδερφέ τι έπαθες και ζητάς βοήθεια;
Τελεια φωτο αυτη...
Και το μοντελο εννοειται !!!
Δεν ειπα εγω κανενα nickname. Αλλα για να το λες εσυ κατι ξερεις. Την καλησπέρα μουO θειος ειναι ο doc; Aν μιλας για αυτον, δεν ξερω για κριτικες αλλα παντα εδινε εντυπωσεις μεσα στο φορουμ.
Για ξανακοιτα αλλη μια την κριτικη.....
ρε φιλαρακο επειδη ακομα περιμενω να μου στειλει το τηλ της να σου δωσω ενα κατοσταρικο να την γαμησεις για μενα...Συνάντηση πριν από λίγο με μαριαλενα.
Η αληθεια ειναι οτι για να κλεισω το ραντεβού μου πήρε καιρό αλλά τελικά άξιζε, αν και είχα πολλές αμφιβολίες λόγο των φωτογραφιών. Η κοπέλα ήρθε στην ώρα της με μια σεξυ κοντη φούστα, μπότες ,ελαφριά βαμμένη και περιποιημένη σε όλες τις περιοχές του σώματος της! Πολύ ευδιαθετη και κοινωνική και γενικά ένα πιπίνι-καυλακι της διπλανής πόρτας που απλά θες να το ξεπατωσεις... και η κοπέλα απλά αυτό σου δίνει. Τι εννοώ? Μιλάμε για πιπα τρελή, που στο εξαφανίζει. ..γλύψιμο στις μπάλες , και γενικά ναι σε όλα! Δάχτυλο παντού και υγρό μουνακι που ανταποκρινεται στο παιχνίδι. Στο θέμα σεξ απλά δεν παίζεται! Η κοπέλα απλά αντέχει και κυρίως γουστάρει α α άγρια κατάσταση! Σφαλιάρες στην απίστευτη κωλαρά της και δυνατό σφυροκοπημα στα 4, να φωνάζει και να τελειώνει. .. πραγματικά ίσως από τα κορυφαία που έχω δοκιμάσει. Σύντομα θα τη συναντήσω ξανά. Ευτυχώς που υπάρχουν και οι κριτικές λοιπόν και μπορούμε να διαλέγουμε τα διαμάντια του χώρου.