καλά μέχρι να απαντήσει θα ρίξω κάνα πουτσάκι σε καμμιά άλλη τρυπούλα κι άμα απαντήσει και η Μαριάλένα δε θα χαλαστώ
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
καλά μέχρι να απαντήσει θα ρίξω κάνα πουτσάκι σε καμμιά άλλη τρυπούλα κι άμα απαντήσει και η Μαριάλένα δε θα χαλαστώ
Τη Μαριαλένα δεν την έχω συναντήσει αν και έχω πολύ καιρό το τηλέφωνό της. Επιλογή μου (βίτσιο) να βλέπω city tour κυρίως πρωτοεμφανιζόμενα. Αλλά με τις κακίες που γράφετε εδώ μέσα διάφοροι, μάλλον θα τη δω σύντομα.
Την ειδα κ γω την κριτικη και οφειλω να πω αυτα:
1. Ποιο ξενοδοχειο έχει τόσο βαθυ τζακουζι ώστε μπορεσες ρε φιλε panchal1979 να κάνετε underwater deepthroat για να ξερουμε και εμεις που μας αρέσουν αυτά τα κόλπα?
2. Εαν το 1979 ειναι το ετος γεννησης δεν είναι και τόσο πολυ μεγάλος που λεει μέσα οτι ειναι μεγάλος για 4 χυσιματα το τριωρο
Για ξανακοιτα αλλη μια την κριτικη.....Το καλύτερο δεν ρώτησες...πως πλήρωσε μόνο....200 ευρώ για 3+ ώρες????
Την ειδα κ γω την κριτικη και οφειλω να πω αυτα:
2. Εαν το 1979 ειναι το ετος γεννησης δεν είναι και τόσο πολυ μεγάλος που λεει μέσα οτι ειναι μεγάλος για 4 χυσιματα το τριωρο
Γούστου γουτσουΜαριαλενα περιμένω το τηλ σου. Γλυκιά μου είμαι ανυπόμονος.
Το καλύτερο δεν ρώτησες...πως πλήρωσε μόνο....200 ευρώ για 3+ ώρες????
στο χερι σου ειναι? γιατι να σε θελει αυτη?
Έκτορα, να είσαι σίγουρος πως ναι. Το τηλέφωνο μου το έστειλε η ίδια χωρίς καν να το έχω ζητήσει. ;)
τυχαίο λες?
όχι Στέλιο μου, ξέρω πως συμβαίνουν αυτά ;)
Ένας καλός φίλος, δίνει συστάσεις για κανα δύο καλούς φίλους και πάει λέγοντας
ΥΓ: Καλή Χρονιά κιόλας παιχταρά μου, δεν στα έχω πει
Καλή χρονιά Nick... enjoy life my friend
Δεν θα το κάνουμε πράξη.
Δεν βγαίνω με κλώνους.
και ειδικά με κλώνους αντίθετων συμφερόντων.
κανείς δεν ξέρειΞερει καποιος μετα απο ποσο καιρο απο οταν της γραψεις μηνημα στελνει τηλεφωνο; στο περιπου.