Bestron.13
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2015
- Like
- 154
- Πόντοι
- 1
Δεν νομιζω να υπαρχει κανονας σε αυτο.Ξερει καποιος μετα απο ποσο καιρο απο οταν της γραψεις μηνημα στελνει τηλεφωνο; στο περιπου.![]()
Δεν νομιζω να υπαρχει κανονας σε αυτο.Ξερει καποιος μετα απο ποσο καιρο απο οταν της γραψεις μηνημα στελνει τηλεφωνο; στο περιπου.![]()
Με μειωμενη θητεια , προλαβαίνεις να πας στρατιωτηςΞερει καποιος μετα απο ποσο καιρο απο οταν της γραψεις μηνημα στελνει τηλεφωνο; στο περιπου.![]()
Με μειωμενη θητεια , προλαβαίνεις να πας στρατιωτης
Το προφιλ δεν λεει ψεμματα!!!!!! Ο καθενας ειναι διαφορετικος, υπαρχουν πολλοι παλιοι εδω μεσα με λιγα μηνυματα.
Δεν θα ηθελα να το συζητησω στο θεμα που ημαστε , εχει ανοιχτει και την ομορφη κοπελα μας . Αν επιθυμεις στειλε μου pm . Aλλιως αν θες να δημιουργησεις εντυπωσεις τι να πω...
τυπε αν ειναι να την γαμησεις και Συ σε τζακούζι βαλε ναυαγοσώστη να παίρνει μάτι μην γίνει κανα ατύχημαmarialena θα ηθελα πολυ να κλεισω ραντεβου μαζι σου για ενα διωρο,μετα απο οσα εχω διαβασει για εσενα και οσα εχω δει(απο τις λιγες φωτο που εχεις)
Στειλε μου σε παρακαλω το κινητο σου για να κανονισουμε αμμεσα .
Ευχαριστω
Εγω παντως προσφερομαι κι ας μην ειμαι ναυαγοσωστης......Αλλα μην αγχωνεστε.....Ολο το θεμα ειναι να εχεις καλον αναπνευστηρα!!!!!!!!!!!!τυπε αν ειναι να την γαμησεις και Συ σε τζακούζι βαλε ναυαγοσώστη να παίρνει μάτι μην γίνει κανα ατύχημα![]()
Σου πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί να μην θέλει.....Καλα ειμαι μελος απο το 2008 .. ειναι η μοναδικη που ενα μεγαλο ποσοστο απο το σαιτ παρακαλαμε για μια συναντηση.Αν υπαρχει καποιος αλλος εδω μεσα παλιος ας μας πει αν θυμαται και καποια αλλη που αργουσε τοσο πολυ και σημειωτεον προλαβαμε και καλες εποχες που κυκλοφορουσε πολυ χρημα!!!!Τωρα πια με την κριση επρεπε να παρακαλανε εμας. Δεν κατακρινω την κοπελα απλα μου φαινεται αστειο να μην προλαβαινουν να μας απαντησουν εστω με ενα απλο pm.
+1000Σου πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί να μην θέλει.....
απο το 08 με 96 posts τι να σε πω
μπες στο προφιλ του τυπου ρε, και δες....εχουν δικιο οι απο πανω.... ;)Εγω ποτε δεν καταλαβα γιατι τα ποστ θεωρουνται ενδειξη συνεισφορας η παλαιοτητας?
Υπαρχουν μελη απ την αρχη του σαιτ που εχουν λιγα ποστ αλλα 400 kριτικες?
μπες στο προφιλ του τυπου ρε, και δες....εχουν δικιο οι απο πανω.... ;)
το ειδα φιλε
και?
Σχετικα ειναι ολα
υγ.αχ τι μου κανες πρωινιατικα
30 φορες τις εχω δει![]()