Xaramofais
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 3.637
- Πόντοι
- 446
Θα πέσει όρθιοςωχ ωχ ωχ....τον @Spiros_73 να δουμε τι θα κάνουμε @Xaramofais !! Με το που θα σηκωθεί...θα ξαναπέσει!!!!!!!
καύλα το Μαράκι!!
Θα πέσει όρθιοςωχ ωχ ωχ....τον @Spiros_73 να δουμε τι θα κάνουμε @Xaramofais !! Με το που θα σηκωθεί...θα ξαναπέσει!!!!!!!
καύλα το Μαράκι!!
να εισαι αδιστακτη θελουμεΈρχονται και άλλες
Αγάπη μου πλέον δίνω φιλάκια χωρίς γλώσσα όμωςΑπο τις πιο όμορφες κοπέλες. Κρίμα που δεν δίνει φιλιά στο στόμα.
Όμορφα είναι και ετσιΑγάπη μου πλέον δίνω φιλάκια χωρίς γλώσσα όμως
Δεσποινίς Μαρία ,χωρίς καμμια ειρωνία στο πρόσωπο σου ,δικαίωμα σου και μάλιστα σεβαστό το να μην δίνεις φιλιά με γλώσσα . Ο λόγος που δεν έχω επιδιώξει συνάντηση μαζί σου ,είναι αποκλειστικά και μόνο αυτός ,παρόλο που έχεις κ πρόσωπο κ σώμα όμορφο .Το βρίσκω λίγο αντιφατικό το να κάνεις ακα και να μην δίνεις φιλιά με γλώσσα .Αγάπη μου πλέον δίνω φιλάκια χωρίς γλώσσα όμως
Ε ναιτωρα ρωτανε η οχι???
Πάταρος αλλά κρίμα που δεν είναι για ανεβασμένες στροφές.
Μωρό απο ποιά ώρα ξεκινάς τα ραντεβού σου?
Άπο τις 5 συνήθωςΜωρό απο ποιά ώρα ξεκινάς τα ραντεβού σου?
Συντομα θα λαβετε μηνυμα λατρειαςΆπο τις 5 συνήθως
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλημεραααα
Έρχονται και άλλες
Ο Χριστός και η Παναγία
Την καλησπέρα μου στη γλυκιά και hot νηματοθέτρια. Διάβασα ότι δίνεις μόνο απλά φιλιά χωρίς γλώσσα. Δεν πειράζει αλλά θα πείραζε αν δεν έδινες καθόλου. Θα σε τιμήσω κάποια στιγμή φαίνεσαι δυνατή επιλογή μωράκι....
Χαχαχαχα σωστοοο κλασσικη απαντηση ελλεινιδαs βιζιταs , το ευκολο και γρηγορο χρημα 2-3 ραντεβου τη μερα και ολοι μωρο μου, αγαπη μου κτλ κτλ, νεα κοριτσια ρε γαμωτοσε αγαπάει ρεεεεεε....
φίλε μου συγνώμη..εγώ δεν το εννοούσα έτσι!!Χαχαχαχα σωστοοο κλασσικη απαντηση ελλεινιδαs βιζιταs , το ευκολο και γρηγορο χρημα 2-3 ραντεβου τη μερα και ολοι μωρο μου, αγαπη μου κτλ κτλ, νεα κοριτσια ρε γαμωτο