dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 60
- Like
- 29.320
- Πόντοι
- 22.886
Βρε Μαρτσέλο όχι πάλι τα ίδια η κοπέλα πάει για καφέδες και ουζακια και παραμύθιαζει για να καψουρεψει θες να αφήνει και κωλο
Βρε Μαρτσέλο όχι πάλι τα ίδια η κοπέλα πάει για καφέδες και ουζακια και παραμύθιαζει για να καψουρεψει θες να αφήνει και κωλο
Ελα Αθηνα να σε προπονησουμε κι εσενα, στο εχουμε πει πολλες φορες!Και εμένα οι Θεσσαλονίκης με λένε ότι παχυνα
Μμμμμμμμμμ και όμως δεν είμαι προϊόν κλωνοποίησης όπως είπε ο υποψήφιος νονός μου ο δον ζεμπου
Δεν χρειάζεται να ξανά πάρειςΔεν γράφω κατά της κοπέλας αν έγραφα κατά της θα έλεγα ότι θα ξαναπάρω δεν νομίζω είπα την άποψη μου από εκεί και πέρα το x list κτλ πράγματι αχρειαστο όσο για το κολάζ αν κτλ χάριν λογου
Τι να περιμένεις από μια χώρα που φυλάκισε τον Κολοκοτρώνητον θάψαμε κιόλας τον κλώνο Terios46?
δεν άντεξε πολύ ο καημένος ο καψούρης
το CloneRaid κάνει δουλειά
Και μάλιστα δύο φορές.Τι να περιμένεις από μια χώρα που φυλάκισε τον Κολοκοτρώνη
Και εμένα οι Θεσσαλονίκης με λένε ότι παχυνα
Άσε ρε Αλεξία πλαδαροκωλα που δε παχυνες....Καθε μέρα ραντεβού με το ψυγείο έχεις ...
τον θάψαμε κιόλας τον κλώνο Terios46?
δεν άντεξε πολύ ο καημένος ο καψούρης
το CloneRaid κάνει δουλειά
Με αγαπάνε οι βόρειοι αγωνιστέςΑς λένε ότι θέλουν. Φοβούνται να χάσουν ένα κορίτσι σαν εσένα από κάτι Αθηναίους που πάνε με μεγαλοκοπέλες.
Παντού χώνεσαι άσχημα, ε;
Κατέβα να σε αγαπήσουμε και οι νότιοι!Με αγαπάνε οι βόρειοι αγωνιστές
Ναι καλά. Γιατί οι νότιοι πάμε πίσω όταν επισκεφτόμαστε την όμορφη πόλη σας;Με αγαπάνε οι βόρειοι αγωνιστές
Θέλω να γλυψω ΚΩΛΟ
Πειραγμενος ηταν ετσι κ αλλιως ο λαλαλαΚλώνος ή όχι, τον φάγανε οι άλλοι.
Μπορείς κ καλύτερα λαρα! Θέλω να πω Μαρία!
Το Μαράκι είναι για γλείψιμο από πάνω έως κάτω...Θέλω να γλυψω ΚΩΛΟ
Μαράκι είσαι για πολύ γλύψιμο