ypotaktikos97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2023
- Κριτικές
- 24
- Like
- 7.889
- Πόντοι
- 3.446
Aυτό το πόσο εμφανίσιμη εισαι θα μας το θυμίζεις καθε μέρα τώρα ; Πως την έχεις δει ; Το έχουμε καταλάβει , το έχουμε δει και απο κοντά με τα γαλανά μας ματάκια το μοναδικό αυτό θέαμα . Κάνουμε έναν επίπονο και σκληρό αγώνα να το ξεχάσουμε εστω και για λιγο και δεν μας βοηθάς .Με βάση της ηλικίας μου και της εμφάνισης μου κρίνω το ποσο αυτό.(που θα μπορούσα να το έχω πιο πάνω λόγω εμφάνισης)
Όμως δεν θέλω να το πάω στα άκρα γιατί ετσι ξεκινησα και δεν θέλω σε καμία περίπτωση να χάσω τα άτομα του κύκλου μου που περνάω όμορφα μαζί τους
Όλοι οι ηθικολόγοι, πουριτανοι, φαλλοκράτες έρχονται και την πέφτουν στο κορίτσι λες κι αν τους σκάγανε 150 για να ρίξουν ένα μανίκι θα κάνανε τους δύσκολους.
Εγώ νομίζω οτι οσα λέγονται ειναι μήπως και την πείσουν την κοπέλα και χαμηλώσει το δωράκι της ή τροποποιήσει τις υπηρεσίες της και προσθέσει και άλλα πράγματα .
Αν παιδιά ειχε τέτοιο σκοπό θα το ειχε κάνει ηδη έναν χρονο που ειναι εδώ. Για να μην το κανει θα πει οτι ειναι ευχαριστημενη στο ποσο που ζητάει και σε αυτά που προσφέρει, προφανώς έχει την πελατεια που θέλει , οποτε κρινει οτι δεν το χρειάζεται . Η κοπέλα ειναι πανέξυπνη , ξέρει τι κάνει, οποτε το έχει σκεφτεί καλά το πράγμα.
Φυσικά αν καποιος θεωρεί οτι δεν αξίζει τα χρήματα που ζητάει ή δεν τον ικανοποιούν οι υπηρεσίες που προσφέρει (απολύτως σεβαστά και κατανοητά πράγματα) τότε κοιτάει άλλη κοπέλα. Τόσες υπάρχουν εδώ μέσα, δεν υπάρχει λόγος να κολλάμε σε κάτι που δεν μας αρέσει Ειναι πολύ απλά τα πράγματα.