Maria.
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2023
- Like
- 10.733
Σε μπέρδεψα με τον «κύριο» @Nofucksgiven .Υπάρχει κάπου ένα σημείο που δεν σε σεβάστηκα;
@Matches Malone συγνώμη αλλά είστε πολλοί
Σε μπέρδεψα με τον «κύριο» @Nofucksgiven .Υπάρχει κάπου ένα σημείο που δεν σε σεβάστηκα;
Οκ τώρα να σε ρωτήσω ή όχι;
ΝαιΟκ τώρα να σε ρωτήσω ή όχι;
Είπες είσαι φοιτήτρια στο Πάντειο σωστά;
ΣωστάΕίπες είσαι φοιτήτρια στο Πάντειο σωστά;
Μπράβο. Και για να βγάλεις λεφτά πρέπει να κάνεις αυτό που κάνεις αντί για μια κανονική δουλειά;
Που κολλάει το ένα με το άλλο;Μπράβο. Και για να βγάλεις λεφτά πρέπει να κάνεις αυτό που κάνεις αντί για μια κανονική δουλειά;
Απάντησε μου σε αυτό που σε ρώτησα και θα σου πωΠου κολλάει το ένα με το άλλο;
Μου αρέσει αυτό που κάνωΑπάντησε μου σε αυτό που σε ρώτησα και θα σου πω
Μάλιστα...Μου αρέσει αυτό που κάνω
Και εγώ έχω τελειώσει το Πα.Πει δεν έχει να κάνει. Πέρα απτό ορθογραφικό θα πρέπει να ξέρεις ότι αυτό που διάλεξες να κάνεις για να βγάλεις εύκολα πολλά λεφτά είναι..δύσκολο. Θα υποστείς και την καλοπροαίρετη και την κακοπροαίρετη κριτική και βέβαια όταν πηγαίνεις με πελάτες η κριτική τους αφορά το γαμησι και τις υπηρεσίες σου και όχι το αν σπουδάζεις στην Πάντειο. Επίσης ο ανταγωνισμός όπως σου είπα είναι πολύ μεγάλος, κάνε ένα search εδώ μέσα και θα βρεις πολλές κορασίδες που προσφέρουν ανάλογες υπηρεσίες. Θα σου πω πρόχειρα που μου ήρθε στο μυαλο για την sexy jo που προσφέρει περισσότερες υπηρεσίες με δώρο 80 ευρώ. Ένα κορίτσι με την εμπειρία της 45αρας και δυνατό κορμι που αμφιβαλλω αν έχει κακή κριτική από κάποιον. Δεν είμαι προμοτορας της απλά σου ανέφερα ένα παράδειγμα και βέβαια δεν περιμένω να μου πληρώσεις εσύ κανένα ραντεβού μου αφού γκόμενα βρίσκω και μόνος μου δε χρειάζομαι βοήθεια. Έχε υπόψιν σου ότι οι άντρες που σε επιλέγουν έχουν πάει με άπειρες πριν από εσένα και κρίνουν συγκριτικά. Και βέβαια δεν είμαστε αγαμητοι που το πρώτο μουνι θα το εκθειασουμε οπότε συμπεριφερθείτε αναλογαΡε μπραταν πρώτων το ορθογραφικό που μου το παίζεις έξυπνος δεν θα το σχολιάσω καν.Σπουδάζω στο Πάντειο εσυ με τι ασχολεισαι πες μου; Όταν γράφεις γρήγορα και με νεύρα θα κανείς ένα λάθος.Είσαι τραγικός .2ον Την κριτική την δεχομαι όταν γνωρίζω πως είναι αληθινή αν εσυ έχεις λόγο να με μειώσεις και λες πίπες προφανώς θα σου απαντήσω.Θα βγει ο άλλος και θα λέει ότι είμαι 30+Ασπουμε και δεν θα απαντήσω η θα πει πως είμαι χοντρή και δεν θα του απαντήσω.ΛΟΓΙΚΑ !
Όταν βρεις στα 80 ακριβώς αυτά που προσφέρω εγώ εγώ θα έχεις τζάμπα ραντεβού από εμένα με οποία κοπέλα θες (θα σου πληρώνω ολα τα ραντεβού σου μέχρι να πεθάνω )
Δεν μου απαντάς όμως που κολλάει το ένα με το άλλο ;Μάλιστα...
Άστο ρε κορίτσι μου να 'σαι καλάΔεν μου απαντάς όμως που κολλάει το ένα με το άλλο ;
Δεν είπα ποτέ πως κάποιος θα με κρίνει με βάση το που σπουδάζω.Και σου ξαναλέω η αρνητική κριτική πρέπει να είναι αληθινή.Δεν θα αναφερθώ σε άλλη κοπέλα δεν μου πέφτει λόγος όποτε δεν θα σχολιάσω καν αυτο που έγραψες.Εφόσον κάνω αυτήν την δουλειά έχω 100% επίγνωση για αυτο που κάνω και για αυτο που ζητάω.Επίσης δεν μπορεις να συγκρίνεις 2 διαφορετικές καταστάσεις baby.Με βάση της ηλικίας μου και της εμφάνισης μου κρίνω το ποσο αυτό.(που θα μπορούσα να το έχω πιο πάνω λόγω εμφάνισης)Και εγώ έχω τελειώσει το Πα.Πει δεν έχει να κάνει. Πέρα απτό ορθογραφικό θα πρέπει να ξέρεις ότι αυτό που διάλεξες να κάνεις για να βγάλεις εύκολα πολλά λεφτά είναι..δύσκολο. Θα υποστείς και την καλοπροαίρετη και την κακοπροαίρετη κριτική και βέβαια όταν πηγαίνεις με πελάτες η κριτική τους αφορά το γαμησι και τις υπηρεσίες σου και όχι το αν σπουδάζεις στην Πάντειο. Επίσης ο ανταγωνισμός όπως σου είπα είναι πολύ μεγάλος, κάνε ένα search εδώ μέσα και θα βρεις πολλές κορασίδες που προσφέρουν ανάλογες υπηρεσίες. Θα σου πω πρόχειρα που μου ήρθε στο μυαλο για την sexy jo που προσφέρει περισσότερες υπηρεσίες με δώρο 80 ευρώ. Ένα κορίτσι με την εμπειρία της 45αρας και δυνατό κορμι που αμφιβαλλω αν έχει κακή κριτική από κάποιον. Δεν είμαι προμοτορας της απλά σου ανέφερα ένα παράδειγμα και βέβαια δεν περιμένω να μου πληρώσεις εσύ κανένα ραντεβού μου αφού γκόμενα βρίσκω και μόνος μου δε χρειάζομαι βοήθεια. Έχε υπόψιν σου ότι οι άντρες που σε επιλέγουν έχουν πάει με άπειρες πριν από εσένα και κρίνουν συγκριτικά. Και βέβαια δεν είμαστε αγαμητοι που το πρώτο μουνι θα το εκθειασουμε οπότε συμπεριφερθείτε αναλογα
Τελευταία φορά τον Απρίλη που πέρασεΤύπε μιλάς για εποχές πεντικιούρ στο 50ρικο;
Τι εγινε σου εταξε μιση ωρα τζαμπα εσενα?Όλοι οι ηθικολόγοι, πουριτανοι, φαλλοκράτες έρχονται και την πέφτουν στο κορίτσι λες κι αν τους σκάγανε 150 για να ρίξουν ένα μανίκι θα κάνανε τους δύσκολους.