stefan sal
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.139
- Πόντοι
- 1.071
Χαχαχαχαχαχα..Από το ίδιο χωριό μάλλον είμαστεΣκιά λέγεται στο χωριό μου
Χαχαχαχαχαχα..Από το ίδιο χωριό μάλλον είμαστεΣκιά λέγεται στο χωριό μου
Είσαι για τρελό γλύψιμο!!!!!!...
Λογικά ανάγκη έχω το fansly αλλά μερικοί εδώ παραεχετε κόμπλεξ και κακιά.Τετράχρωμο χάλι πρώτη φορά βλέπω.
Εν τω μεταξύ στο fansly που είχε ποστάρει μόνο ένα τριχωτό σούργελο βλέπω. Την πέταξε έξω ο γκόμενος.
Σίγουρα! Οι «κύριοι» μαλλον έχουν καιρο να δουν γυναικείο κωλαρακι και ξέχασαν πως είναι το tanline και οι σκιές.Χαχαχαχαχαχα..Από το ίδιο χωριό μάλλον είμαστε
Μας εβγαλες τα ματια!
Χαχαχαχαχα δεν χρειάζεσαι καφέ μετά από αυτό.ΞύπνησεςΜας εβγαλες τα ματια!
Ντε και πως να την παιξουμε πρωι πρωι αντι να πιουμε καφε ! Μας άνοιξες τα ματια
Καλησπέρα ευχαριστώ για την υποστήριξη.Αν κάτι έμαθα καλά μέσα από αυτήν την δουλειά είναι το πόση κακιά υπάρχει στον κόσμο.Το γιατί δεν έχω καταλάβει ακόμη βέβαια.Αν βγάλω ποτέ ακρη θα σας πω.Ευτυχως υπάρχουν εξαιρεσεις.Καλημέρα σε όλους..Δεν καταλαβαίνω γιατί ορισμένοι βγάζουν τέτοια κακία ώρες ώρες.. Το κορίτσι φαίνεται πολύ ωραίο στις φωτό, βέβαια γούστα είναι αυτά, αλλά πάνω από όλα είναι πάντοτε πολύ ευγενικό.. Οποιος την βλέπει άσχημη ή δεν τον ενδιαφέρει ας μην παρακολουθεί το νήμα της.. Εγώ δεν την έχω δει ακόμα εξαιτίας της επιλογής της να μην φιλάει με γλώσσα ( δικαίωμά της και καλά κάνει ) αλλά έχει ένα από τα πιο ωραία νήματα , με ωραίες φωτογραφίες πάντα και δεν πουλάει δηθενιές
Μας πέθανες ρε μωρό!
η αλυσιδίτσα στο πόδι θυμάστε τι δηλώνει έτσι;;;
Το έψαξα...δεν το ήξερα καθόλου αλήθεια!!!!η αλυσιδίτσα στο πόδι θυμάστε τι δηλώνει έτσι;
Maria ενα review προγραμμα υπηρεσοες τιμες πιστευω να ειναι χρησιμοΤι ακριβώς θέλεις να μάθεις ;
Ρώτησε με να σου δώσω απαντήσεις
Αν και έχει χιλιοειπωθεί το θέμα θα ξανά επαναλάβω .Maria ενα review προγραμμα υπηρεσοες τιμες πιστευω να ειναι χρησιμο
πες μας και για το χυσιμο αν χυνεις που σου αρεσει να χυνεσαι αν καταπινεις φτυνεις
για τα του σεξ
Σε ακούω τέκνο μου...Ω Θεέ μου
Ρε κορίτσι μου...τι μουνακι έχεις... εξολοκλήρου για γλυφομούνι... ελπίζω να σου αρέσει να σε γλύφουν και να τρίβουν την κλειτορίδα σου...!!!