ας ξεκινησουμε απο το γεγονος οτι δεν με ξερεις ,δεν εχουμε βρεθει και γενικοτερα δεν δικαιουσαι να εχεις αποψη για το ποιος ειμαι ,τι ειμαι κι αν αντεχω οικονομικα να ψωνισω απο εδω....προς πληροφοριση σου στο μεταξουργειο πηγα τελευταια φορα το 1990.....ησουν αγεννητη......νομιζω οτι μιλαω εκ μερους αρκετων συναγωνιστων οταν λεω οτι θελουμε μια κοπελα που δεν θα μας κανει τα νευρα τσαταλια επειδη καποιος της φουσκωσε τα μυαλα λεγοντας της οτι εχει το μοναδικο μουνι στο κοσμο.....το πιο υπεροχο,αυτο που δεν χρειαζεται να το γαμησεις αλλα απλα να το δεις(το ειδαμε το εκθειασαμε αλλα δεν θελουμε να το γαμησουμε).....επισης θα θελαμε να γνωριζεις οτι στο συγκεκριμενο επαγγελμα δεν υπαρχει μονοπωλιο(απο την δημιουργια του μαλιστα).....οταν μονη σου αναφερεις οτι αποτερος σκοπος ειναι να σε πληρωνουμε απλα για να σε δουμε αυτοματα κατατασεις τον εαυτο σου στην κατηγορια των επιπλων και δη των κομοδινων......η υποτακτικη κοπελα δεν σημαινει οτι ειναι και αβουλη....επισης η υπαρξη του νηματος δεν εχει σκοπο την εξυπηρετηση των ψυχικων σου αναγκων να επιβληθεις στους αντρες....σκοπος υπαρξης ειναι η προσελκυση των πελατων.....ειναι βεβαια χαρακτηριστικο της γενιας σου η ημιμαθεια.....η ελλειψη γνωσεων μαρκετιγκ θα επρεπε να ειναι κατι που χρειαζεται να δεις αμεσα......το να επιτιθεσαι αδιακριτως σε ολους οσους δεν συμβαδιζουν με το αφηγημα της ανωτεροτητας και της μοναδικοτητας της ευκαριας να σε γαμησει καποιος για 100-150 ευρω μονο καλο δε σου κανει.....επετρεψε μου λοιπον μια συμβουλη,σαν μεγαλυτερος μιλωντας και σαν καποιος που εχει βοηθησει μερικες απο τις κοπελες που κατα καιρους εβλεπε.......μιλα λιγοτερο,ακου περισσοτερο ,κανε περισσοτερα ολα με γνωμονα την ευχαριστηση πρωτον του πελατη,δευτερον δικη σου και τα λεφτα θα ερθουν......Δηλαδή αναζητάς κοπέλα να μην μιλάει; Να κάθεται σούζα και να είναι υποτακτική και στην τιμή και στις υπηρεσίες ; Έχετε πλάκα αυτό θα το κάνει μια κοπέλα που δεν μπορεί να ζητήσει παραπάνω γιατί κάτι της λείπει.Για αυτό μπορείτε να Μαζευτείτε μια βόλτα να πάτε στο Μεταξουργείο από πίσω για μπουρδελοτσαρκα.Αυτά είναι τα γούστα σας εδώ τι ψάχνετε στα ακριβά σπορ;;;
παρακολουθησε λιγο τι γινεται στο κοσμο γιατι μολις ξεφουσκωσει η φουσκα του onlyfans κτλ κτλ θα γεμισει ο τοπος με κοριτσακια που θα κανουν αυτο το επαγγελμα κυριολρκτικα για να επιβιωσουν.....
προσωπικα δεν με ενδιαφερει τι λες ,τι κανεις ,για ποσο το κανεις(ισως να το σκεφτομουν για την εμπειρια).......μην επιτιθεσαι λοιπον προσωπικα σε οσους δυνητικα ειναι πελατες σου......αν δεν σεβεσαι και δεν εκτιμας απο το σαιτ φαντασου απο κοντα τι γινεται.......δοξα τω Θεο μια χαρα ανθρωπος ειμαι,ετσι απλα ανθρωπινα σου μιλαω....