freesoul77
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2015
- Κριτικές
- 19
- Like
- 886
- Πόντοι
- 1.011
Ευχαριστώ φίλε nothorny....Έχεις πάρει εσυ;Δοκίμασε what's up φιλε.. το κορίτσι είχε θέμα με το viber αν δεν κάνω λάθος.
Ευχαριστώ φίλε nothorny....Έχεις πάρει εσυ;Δοκίμασε what's up φιλε.. το κορίτσι είχε θέμα με το viber αν δεν κάνω λάθος.
Ναι έχω γράψει και κριτική!Ευχαριστώ φίλε nothorny....Έχεις πάρει εσυ;
Βοήθησε με γιατί δεν την βλέπω στις κριτικές σου... Εννοείς εδώ στο νήμα της; Στείλε μου αν θες inbox....Ναι έχω γράψει και κριτική!
Σόρυ , άκυρο....την είδα την κριτική σου! Ευχαριστώ!Βοήθησε με γιατί δεν την βλέπω στις κριτικές σου... Εννοείς εδώ στο νήμα της; Στείλε μου αν θες inbox....
φαινονται λιγο τα μουνοχειλα....για πολυ γλυψιμο ειναι!!Τραβα λιγο το στρινγκ στην ακρη
Για πολυ γλειψιμο..
Νεο μελος εδω εχω βρεθει με το κοριτσι και ειναι υπεροχη
Και άλλες τέτοιες φωτογραφίες παρακαλώ!!!
Η ποιο ευγενικά...έχεις παραπάνω προσόντα από όσα χρειάζεται η θέση και θα σε ειδοποιήσουμε!!!
Κατι θα ξερεις για να το λεςΜαρία η καυλιάρα...
Δεν ξέρω τίποτα....δεν βλέπω τίποτα...δεν ακούω τίποτα!Κατι θα ξερεις για να το λες
Βρε...βρε .. καλως τηνεκαλημερα
Καλως το κορίτσι το όμορφο!καλημερα
Τι Brazilian Κωλαρα είναι αυτή ρε Μαράκι !!! Γιατί μας τα κάνεις αυτά πρωινιατικα ρε μωραρα ??
Δεν τα βρίσκουμε τα λεφτά στο δρόμο. Μαυρο όπως και στην Λουίζα,Αριάδνη και άλλες.Την συναντησα σχετικά πρόσφατα.
Πραγματικά απορω με τις κριτικές.
Οκ γούστα ειναι αυτα αλλα για μενα επιεικως μέτρια.
Μια καθημερινή κοπελα απο αυτες που βλέπεις παντου και σωμα και πρόσωπο.
Σίγουρα οχι κατι που θα γυρναγες να κοιταξεις δυο φορές.
No kisses, (ευτυχως κιολας γιατι υπηρχε και μια οσμη- ελεος)και υπόλοιπο σερβις πολύ μέτριο.
Τρελο κλεψιμο στο στησιμο, πιπα μηχανικη κλπ
Μια χαρα συμπαθής και χαμογελαστή κοπελα.
Αλλα ρε μαγκες 150 ευρα ειναι αυτα.
Μας δουλεύουν με την φαντασιωση με το πιπινακι next door.
Αυτες βέβαια καλα κανουν αλλα αυτο ΔΕΝ ειναι call girl.
Αντίστοιχη εμπειρία ειχα και με την Λουιζα απο εδω.
Επισης νεαρα με χαμο στην αρχη εδω στο bou
Συναδελφοι εγω σας τάπα.
Προμοτορες ελεος πια !