Maria.
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2023
- Like
- 10.735
Άστο κακό πράγμαTo χειροτερο πραγμα, ωρες ωρες, στη ζωη ειναι το να εισαι νεος τελικα!!!
Άστο κακό πράγμαTo χειροτερο πραγμα, ωρες ωρες, στη ζωη ειναι το να εισαι νεος τελικα!!!
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου .Άσε μας ρε Μαράκι. Βάλε όσο θες τη ταρίφα σου κανένα πρόβλημα αλλά μας ζαλισες τις μπάλες λες και μετά από σένα το χάος.
Είναι σημαντικό αυτόΝομίζω το πρώτο κομμάτι είναι το οπτικό.
τα 500 σου τα βλεπω συν 300 απο εμενα ...Εγώ μέχρι να το πάει 500 δεν την παίρνω.
Τι μας πέρασε? Τίποτα ψιλικατζηδες?
Οκ, κοίτα μαζί σου όντως φαίνεται να έχεις πολύ ελκυστικές αναλογίες σώματος.Προσωπο όμως δεν ξέρουμε πώς μοιάζει,κι αυτό είναι το πιο σημαντικό διότι σώμα φτιάχνεται στο γυμναστήριο όμως θηλυκό πρόσωπο (χωρίς μακιγιάζ) με λεπτά χαρακτηριστικά και συμμετρικό λίγες έχουν, όπως είναι και στατιστικά αναμενόμενο.Αν είσαι πχ σαν τη Μαργκοτ Ρόμπι ή την Μίλα Κουνις ή την Σκάρλετ Γιόχανσον νέες, τότε ναι η εμφάνιση είναι τοπ επιπέδου.Νομίζω το πρώτο κομμάτι είναι το οπτικό.
φιλενάδα... πάνω απ' ο΄λα το μαλλί σου απλά γαμάει...
Στο έφτιαξα.To χειροτερο πραγμα, ωρες ωρες, στη ζωη ειναιτο να εισαι νεος τελικαη έπαρση!!!
Πάλι μπερδεύεσαι.Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου .
Αυτό κάνω και εγώ προσφέρω τις υπηρεσίες που μου αρέσουν με ένα ποσο που εγώ θέλω.Απλώς υπάρχουν άτομα που θέλουν παζάρια εδώ μέσα .Αν είχα αναδουλειά ίσως το κατεβαζα
εχει πολυ καλο πρόσωπο ειναι πολυ ωραιαΟκ, κοίτα μαζί σου όντως φαίνεται να έχεις πολύ ελκυστικές αναλογίες σώματος.Προσωπο όμως δεν ξέρουμε πώς μοιάζει,κι αυτό είναι το πιο σημαντικό διότι σώμα φτιάχνεται στο γυμναστήριο όμως θηλυκό πρόσωπο (χωρίς μακιγιάζ) με λεπτά χαρακτηριστικά και συμμετρικό λίγες έχουν, όπως είναι και στατιστικά αναμενόμενο.Αν είσαι πχ σαν τη Μαργκοτ Ρόμπι ή την Μίλα Κουνις ή την Σκάρλετ Γιόχανσον νέες, τότε ναι η εμφάνιση είναι τοπ επιπέδου.
Είναι ίδιου επιπέδου με τις προαναφερθέντες;εχει πολυ καλο πρόσωπο ειναι πολυ ωραια
Ρε παιδιά δεν το συζητάμε ότι το Μαράκι είναι δύναμη στο θέμα εμφάνισης.εχει πολυ καλο πρόσωπο ειναι πολυ ωραια
η καθε μια απ αυτες εχει μια μοναδικοτητα .. το ιδιο και η ΜαριαΕίναι ίδιου επιπέδου με τις προαναφερθέντες;
Ισχύειεχει πολυ καλο πρόσωπο ειναι πολυ ωραια
Ναι...με αυτό το σκεπτικό όλοι οι άνθρωποι είναι ξεχωριστοί και έχουν μία ιδιαιτερότητα.Δεν πήρα απάντηση, πάντως μία δοκιμή σίγουρα θα μας πείσει.Παντως ,θα πάω και θα γράψω κριτική μετά,η οποία θα είναι όσο πιο αντικειμενική μπορεί να είναι.η καθε μια απ αυτες εχει μια μοναδικοτητα .. το ιδιο και η Μαρια
Οι κριτικές είναι υποκριμενικες... αντικεινενικη κριτική ειναι ανέφικτο να υπάρξει... την έχω πατήσει εγω και φανταζομαι και πολλοί άλλοι... και θα σου πω και κάτι πολύ απλό... δεν ξέρω ποσών ετών είσαι, εγω ειμαι 42... άλλο γούστο είχα στα 25 μου, άλλο τώρα...είναι και ηλικιακο το θέμα... πάντως το Μαράκι, άνετα το έπαιρνα στα 25 μου όπως έκανα στα 42 μου... για μένα είναι πολύ δυνατή... στα δικά μου μάτια!Ναι...με αυτό το σκεπτικό όλοι οι άνθρωποι είναι ξεχωριστοί και έχουν μία ιδιαιτερότητα.Δεν πήρα απάντηση, πάντως μία δοκιμή σίγουρα θα μας πείσει.Παντως ,θα πάω και θα γράψω κριτική μετά,η οποία θα είναι όσο πιο αντικειμενική μπορεί να είναι.
Θα διαφωνήσω φιλτατε, πιστεύω ότι αντικειμενική κριτική μπορεί να υπάρξει, διότι θα παραθέσω τα γεγονότα χωρίς να πω την δική μου άποψη.Απλα τι συνέβη και πως συμπεριφέρθηκε η κοπέλα, τίποτα άλλο.Το αν πέρασα καλά ή όχι αυτό είναι υποκειμενικό και δεν ενδιαφέρει κανέναν.Οι κριτικές είναι υποκριμενικες... αντικεινενικη κριτική ειναι ανέφικτο να υπάρξει... την έχω πατήσει εγω και φανταζομαι και πολλοί άλλοι... και θα σου πω και κάτι πολύ απλό... δεν ξέρω ποσών ετών είσαι, εγω ειμαι 42... άλλο γούστο είχα στα 25 μου, άλλο τώρα...είναι και ηλικιακο το θέμα... πάντως το Μαράκι, άνετα το έπαιρνα στα 25 μου όπως έκανα στα 42 μου... για μένα είναι πολύ δυνατή... στα δικά μου μάτια!
Διατηρώ τις αμφιβολίες μου αλλά πάω πάσο... όλες οι απόψεις δεκτες!Θα διαφωνήσω φιλτατε, πιστεύω ότι αντικειμενική κριτική μπορεί να υπάρξει, διότι θα παραθέσω τα γεγονότα χωρίς να πω την δική μου άποψη.Απλα τι συνέβη και πως συμπεριφέρθηκε η κοπέλα, τίποτα άλλο.Το αν πέρασα καλά ή όχι αυτό είναι υποκειμενικό και δεν ενδιαφέρει κανέναν.
Είδωμεν.Διατηρώ τις αμφιβολίες μου αλλά πάω πάσο... όλες οι απόψεις δεκτες!
Ελπίζω να περάσεις τόσο καλά όσο πέρασα εγω!Είδωμεν.