Maria.
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2023
- Like
- 10.741
Απούσα είναι η κυρία κοιμάται τέτοια ώρα μην συζητάτε για αυτόν θα καίνε τα αυτιά του και θα ξυπνήσει μίζερα πάλιΔεν μασάει ο @Βιτσιανώμαλος .είναι ατσαλενιος μαζοχιστής.....
Απούσα είναι η κυρία κοιμάται τέτοια ώρα μην συζητάτε για αυτόν θα καίνε τα αυτιά του και θα ξυπνήσει μίζερα πάλιΔεν μασάει ο @Βιτσιανώμαλος .είναι ατσαλενιος μαζοχιστής.....
Γλεντάει με την όπισθεν είναι της καλοπέρασης τι ερωτήσεις κανείς και εσυ ..Λογικά θα δουλεύει... άραγε τι ειδικότητα να έχει?
Καλως ηλθες στην παρεα η μαλλον καλως ηλθα εγω μια και αργησα το νημα εχει προχωρησει :-)
Σε ευχαριστώ μωράκι , δυστυχώς όχι δεν κάνω ..Καλως ηλθες στην παρεα η μαλλον καλως ηλθα εγω μια και αργησα το νημα εχει προχωρησει :-)
Καλες δουλειες να εχεις κουκλιτσα :-)
Υγ:Κανεις πρωκτικο;
Να σαι καλα κοριτσιΣε ευχαριστώ μωράκι , δυστυχώς όχι δεν κάνω ..
Όχι όχι .. κωλαρακι στο μόνο μέλος που ενδέχεται να δώσω είναι ο κύριος με την ονομασία Βιτσιανωμαλος αφου πρώτα μου αφιερωθεί ένα βράδυ και τον στραποναρω με βίαιους και βασανιστικούς ρυθμούς μπας και αλλαξει χομπι το χόμπιτΝα σαι καλα κοριτσι
Σορυ για την ερωτηση οπως εβλεπα τη φωτο ξεγελαστικα και νομισα οτι ειναι πρωκτικη επαφη
Εγώ ξέρω ότι η σωστή μακαρονάδα θέλει και το τριμμένο τυράκι της!Το σωστό τσιμπούκι θέλει λίγο σάλιο. Συμφωνείτε;
Κλαίω!!!Όχι όχι .. κωλαρακι στο μόνο μέλος που ενδέχεται να δώσω είναι ο κύριος με την ονομασία Βιτσιανωμαλος αφου πρώτα μου αφιερωθεί ένα βράδυ και τον στραποναρω με βίαιους και βασανιστικούς ρυθμούς μπας και αλλαξει χομπι το χόμπιτ
Σωστά το έθεσεςΌχι όχι .. κωλαρακι στο μόνο μέλος που ενδέχεται να δώσω είναι ο κύριος με την ονομασία Βιτσιανωμαλος αφου πρώτα μου αφιερωθεί ένα βράδυ και τον στραποναρω με βίαιους και βασανιστικούς ρυθμούς μπας και αλλαξει χομπι το χόμπιτ
Χαχα αυτό δεν το είχα σκεφτεί , λες να έχουμε βαπτίσεις με nickname βιτσιανωμαλοι από εδώ και στο εξής ;Σωστά το έθεσες
Γιατί αν άφηνες ως μοναδικό όρο να φέρουν το όνομα βιτσιανώμαλος τότε θα είχες το δύσκολο έργο να περάσεις από οντισιον πολλούς υποψηφίους για να βρείς τον αυθεντικό
Αυτό με δευτερο μερος των ορων σου οτι θα φαει αγριο στραποναρισμα περιοριζει πολυ τους υποψηφιουςΧαχα αυτό δεν το είχα σκεφτεί , λες να έχουμε βαπτίσεις με nickname βιτσιανωμαλοι από εδώ και στο εξής ;
Χαχαχα βιατσιανωμαλε πες αλεύρι … το στραπ σε γυρεύει.Αυτό με δευτερο μερος των ορων σου οτι θα φαει αγριο στραποναρισμα περιοριζει πολυ τους υποψηφιους
Το κωλαράκι μου δεν το ακουμπάει κάνεις!!!Χαχα αυτό δεν το είχα σκεφτεί , λες να έχουμε βαπτίσεις με nickname βιτσιανωμαλοι από εδώ και στο εξής ;
Δεν μπορεί να διαχειριστεί οτι έχεις και δευτερο βρακιΒρε παρέα ας αξιωθεί κάποιος να μου στείλει το νούμερο του φίλου μου να τον ξυπνήσω
Καλώς την ανωμαλαραKαλημέρα, θα σας δώσω μια τζούρα λόγω υποχρεώσεων
και μόλις βρω χρόνο θα τα ξαναπούμε.
Αυτο σκέφτηκα και εγώ αλλά με πρόλαβες... χαχαχαΞύπνησε ο @Βιτσιανώμαλος και ήρθε στο κινητό gr alert για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα.....
Όταν βλέπω το όνομα σου ξαφνικά μου φαγουριζει το γατάκι εξαφανίσου σε βαρέθηκα χαχαΑνακεφαλαίωση:
Το μόνο που βλέπουμε εδώ είναι μια φωτογραφία μιας ψωλής που μπαίνει σε ένα μουνί το οποίο μάλιστα χρήζει λεύκανσης κωλοτρυπίδας. Δεν βλέπουμε καμία απόδειξη για κάτι ενώ παράλληλα δεν υπάρχει
ούτε ικανοποιητικός αριθμός κριτικών για να γίνει μια αρχή.
Μπορεί η φωτογραφία να ανήκει σε άλλη ή στο παρελθόν κάποιας ή ούτε κι εγώ δεν ξέρω τι.
Η προσπάθεια της Μαρίας είναι αξιόλογη όμως. Ιδρωμένη και ταραγμένη με χέρια να τρέμουν
προσπαθεί να πείσει μήπως και βρει πελάτη. Βασικά δεν ξέρουμε καν αν ψάχνει πελάτη
ή μας αρχειοθετεί (όπως έχει γραφτεί κι αυτό). Επιπροσθέτως σύμφωνα με πλήθος μελών
η Μαρία γραπώθηκε να βάζει ψεύτικες φώτο ενώ το έπαιξε ιστορία και ήταν αθυρόστομη.
Η τιμωρία της είναι αυτή που βλέπετε. Να μην την εμπιστεύεται κανείς και να γελάμε.
Το μόνο θετικό της υπόθεσης είναι ότι αν είναι αλήθεια κάποιες φώτο, είναι καλύτερη από κάτι άλλες
που αποκαλούνται μουνάρες και... (ας μην το χοντρύνω)... ενώ σίγουρα είναι πολύ πιο έξυπνη.
Από κει και πέρα θα την παραγγείλουν μόνο όποιοι τους αρέσει.
Συνεπώς Μαρία, παράτα την προσπάθεια και πες καμιά μαλακία να γελάμε. Σε αυτό είσαι καλή.
Μαρία μετά από ενδελεχή έρευνα κατέληξα ότι το μουνακι σου είναι αρκετά στενό και αυτό με καυλωνει πολύ. Απλά στο αναφέρωΌταν βλέπω το όνομα σου ξαφνικά μου φαγουριζει το γατάκι εξαφανίσου σε βαρέθηκα χαχα
Είναι ναιΜαρία μετά από ενδελεχή έρευνα κατέληξα ότι το μουνακι σου είναι αρκετά στενό και αυτό με καυλωνει πολύ. Απλά στο αναφέρω