stel27
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 2
- Like
- 462
- Πόντοι
- 20
Καλημέραααααα αγάπηΓια να πάρουμε παρουσίες ποιοι πιστοί βρίσκονται κοντά μας ;
Καλημέραααααα αγάπηΓια να πάρουμε παρουσίες ποιοι πιστοί βρίσκονται κοντά μας ;
ΕτσιιιΑναρχικό το κορίτσι γουστάρω
Καλημέρα κοριτσάρα μαςΓια να πάρουμε παρουσίες ποιοι πιστοί βρίσκονται κοντά μας ;
ΚαλησπέραΚαλημέρα κοριτσάρα μας
Καυλησπερα δεσποινίς...Για να πάρουμε παρουσίες ποιοι πιστοί βρίσκονται κοντά μας ;
Καλημερα, καλη βδομαδα μωρακι!Για να πάρουμε παρουσίες ποιοι πιστοί βρίσκονται κοντά μας ;
Σωστα ενα κ καλο για εμας τους πρεσβυτερουςΕναν και κ-Ω-λο εννοειτε?
Καλησπέρα μωράκι μ χάθηκες εσυ ..Καλημερα, καλη βδομαδα μωρακι!
ΚαλησπέραΚαυλησπερα δεσποινίς...
Σωστηή , συμφωνώΤα αποτελέσματα τα μαγειρεύουν όπως πάντα ότι και όποιον θέλουν βγάζουν όποτε χάθηκε το νόημα της ψήφου η απάντηση είναι όχι
εδω ειμαι μωρακι, θα τα ξαναπουμε SoonΚαλησπέρα μωράκι μ χάθηκες εσυ ..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλησπέρα
Όποτε θελήσεις καλημέραεδω ειμαι μωρακι, θα τα ξαναπουμε Soon
Όχι μόνο καλέ μου και σε αλλα..αν θέλεις στείλε μ γουατσαππ η βαιμπερ 6934277510Μαρία μόνο Μεταξουργείο; gls ή Lakoba έρχεσαι;
Καλημέρα
Καλημέρα στο όμορφο Μαράκι.Καλημέρα
Ξεσκίστικες στη μάσα Μαράκι το καλοκαίρι ή είναι από λάθος γωνία η λήψη ?Καλημέρα
Δεν έχω ανάγκη εγώ κιλό δεν βάζω56 κιλά σταθερά όσο και να φάω.Τώρα ίσως να μην ήτανΞεσκίστικες στη μάσα Μαράκι το καλοκαίρι ή είναι από λάθος γωνία η λήψη ?
Δεν έχω ανάγκη εγώ κιλό δεν βάζω56 κιλά σταθερά όσο και να φάω.Τώρα ίσως να μην ήταν
Καλή η λήψη .
Μια χαρά είναι η λήψη Μαράκι. Και στο κάτω κάτω είναι μια φωτό απείραχτη, χωρίς επεξεργασίες. Η αλήθεια πάντως είναι ότι από κοντά είσαι καλύτερη (είχαμε συναντηθεί προ καλοκαιρινών διακοπών, οποτε μιλάω έχοντας ίδια άποψη).Δεν έχω ανάγκη εγώ κιλό δεν βάζω56 κιλά σταθερά όσο και να φάω.Τώρα ίσως να μην ήταν
Καλή η λήψη .