Εδώ ταιριάζει το...Με 2-3 προσθήκες θα ανέβαινε και το κοντέρ παράλληλα και ορισμένοι θα αναρωτιουντουσαν γιατι η Μαρία το έχει 500 την ώρα οποτε είμαστε καλά και έτσι ..
Κατουρα και λίγο...
Εδώ ταιριάζει το...Με 2-3 προσθήκες θα ανέβαινε και το κοντέρ παράλληλα και ορισμένοι θα αναρωτιουντουσαν γιατι η Μαρία το έχει 500 την ώρα οποτε είμαστε καλά και έτσι ..
Αν μου έρθει θα κατουρησω δεν θα ντραπώΕδώ ταιριάζει το...
Κατουρα και λίγο...
Βάλε και αυτό στις υπηρεσίες του 500αρικου , εχει πολλους και ενδιαφέρονται.Αν μου έρθει θα κατουρησω δεν θα ντραπώ
Αλλού βάρουν τα σημαντρα,αλλού χορεύει η νύφη ...Αν μου έρθει θα κατουρησω δεν θα ντραπώ
Στου κουτρουλη τον γάμο εν ολίγηςΑλλού βάρουν τα σημαντρα,αλλού χορεύει η νύφη ...
Την εφαρμογή whatsapp εννοώ
Κάπου λαθος πληκτρολογείς το τηλ τσέκαρε τοΑυτό εννοώ. Προσπαθώ να σου στείλω από κει μήνυμα αλλά δεν υπάρχει ο αριθμός. Τεσπά
Εν ολιγοις.....Στου κουτρουλη τον γάμο εν ολίγης
AlrightΕν ολιγοις.....
Ακριβώς.
Ότι καταλαβαίνει ο καθένας.
AllrightAlright
Προσλαμβανεσαι εσυ αγαπητέ μου είσαι άσσος στην ορθογραφία . Θα σε ειδοποιήσωAllright
Προσθήκες στο πρόγραμμα εννοούσε ο κύριος όπως κατάλαβα και οχι σωματικέςΜην κάνεις ποτέ προσθήκες κορίτσι. Δεν υπάρχει τίποτα πιο αηδιαστικό από πλαστικά πράγματα και χημικά φουσκώματα.
Γιαυτο στο Γράψα εν ολίγοις για να τσιμπήσεις AlrightΠροσλαμβανεσαι εσυ αγαπητέ μου είσαι άσσος στην ορθογραφία . Θα σε ειδοποιήσω
Δεν σκαλώνω στο αγκίστρι καλέ μου μην αγχώνεσαιΓιαυτο στο Γράψα εν ολίγοις για να τσιμπήσεις Alright
Δεν αγχώνομαι.Δεν σκαλώνω στο αγκίστρι καλέ μου μην αγχώνεσαι
Καλά κατάλαβες. Αλλά μαζί με τις προσθήκες θα πρέπει να κατέβεις και από το καλαμιΠροσθήκες στο πρόγραμμα εννοούσε ο κύριος όπως κατάλαβα και οχι σωματικές
Το Μαράκι πάντα με τον καλό το λόγο ...Δεν σκαλώνω στο αγκίστρι καλέ μου μην αγχώνεσαι